Chodov – Olomouc 8:1 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
8:1 (3:0, 3:0, 2:1)
FBS Olomouc
cz Nedeľa 14.12.2014, 17:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    To je z dnešního přenosu vše. Jsem rád, že jste sledovali tento zápas a přeji příjemný vstup do nového pracovního týdne. Těším se někdy příště u onlajnů na shledanou! (19:07:35)
     
    Dnešní utkání 14. kola Extraligy žen je u konce. Dominance Chodova byla cítit na každém kroků, hráčky Olomouce nebyly jednoduše schopny zachytit tempo soupeřek a být rovnocennými protivnicemi. Florbalistky z Jižního Města tak nepřipustily žádné překvapení a získávají 3 body po jasném průběhu.
     
    STŘELY – CELKEM

    Chodov: 41
    Olomouc: 6
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:03
    Blíží se konec dnešního duelu. Ani jeden z celků se nikam nežene a hráčky obou družstev chtějí utkání v poklidu dohrát.
     
    57:58
    Starečková tentokrát zasahuje, štiplavou ránu poslala na strážkyni hostů chodovská Paulovičová.
     
    56:40
    Chodov právě vstřelil branku!
    SIMONA MATUŠKOVÁ postupovala úplně sama a nikým netísněna proti olomoucké svatyni. Střelkyně měla skutečně hromadu času, proto si střelu pečlivě připravila a vyslala míček pod horní tyč. Asistence: Magdalena Klímová.
     
    54:05
    Tentokrát se rozhodla Tereza Urbánková vzít veškerou zodpovědnost na sebe, střelu nasměrovala jen na tyčku!
     
    51:54
    V téměř ideální pozici se objevila Plášková, ta ovšem před téměř odkrytou klecí nevložila hůl do nahrávky od Urbánkové a Starečková si může hluboce oddechnout!
     
    51:21
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pražanky znovu odskakují na šestigólový rozdíl. MARTINA ŘEPKOVÁ unikla všem soupeřkám, rozmyslela si situaci a zvolila střelbu do volného místečka u tyče, kam se Starečková včas nepřemístila. Asistence: Zuzana Tučková.
     
    50:01
    Dnešní utkání sleduje 31 diváků.
     
    49:50
    Ústřední roli sehrála helma gólmanky Starečkové, ta touhle nezbytnou částí výstroje odrazila míček po dělové ráně Pláškové.
     
    49:41
    Řepková se dostala do slibné pozice a ihned střílela, kulatý předmět přeletěl všechny překážky a míří mimo mantinely.
     
    48:13
    Tvrdý jedovka zamířila na Starečkovou, maskovaná žena hostujícího týmu ukázala své reflexy a utěsnila mezírku u brankové konstrukce.
     
    46:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Moravanky si připravily aspoň čestný úspěch. Vojáčková neubránila volnou JITKU OHÁŇKOVOU, jejíž nepříjemná střela se dostala až k Provázkové, které se míček odrazil mezi nohy a se štěstím se dokutálel za čáru. Bez asistence.
     
    45:06
    Překvapivě z otočky pálila Magdaléna Plášková, hlídačka olomouckého brankoviště stihla kulatý předmět odkopnout pryč z nebezpečných míst.
     
    43:14
    Na Řepkovou směřoval kvalitní pas, ten ale chodovská hráčka nezpracovala a nemohla tak ani adekvátně zahrozit před Starečkovou.
     
    41:52
    Spolupráce mezi Pláškovou a Urbánkovou vyvrcholila střelou druhé jmenované florbalistky, ta ovšem trefuje akorát blokující obránkyni.
     
    41:10
    Pozdrav od mantinelu poslala do prostoru mezi třemi tyčemi Tučková, Starečková v poklidu chytá míček do dlaní.
     
    40:05
    Hraje tým hostů. Olomoucké zakládají první akci v rámci závěrečného dějství, avšak chodovská obrana působí koncentrovaným dojmem.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 11. Hofmanová, 17. Tučková (Bachmaierová), 19. Hofmanová (Bachmaierová), 31. Vojáčková (Klímová), 32. Klímová (Urbánková), 36. Tučková (Řepková), 52. Řepková (Tučková), 57. Matušková (Klímová) – 47. Oháňková


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Klabanová) – Tučková, Matušková, Klímová, Urbánková, Tožičková, Plášková, Mrázková, Kuchařová, Řepková, Vojáčková, Paulovičová, Beránková, Hofmanová, Bachmaierová
    FBS Olomouc: Starečková (Králová) – Reimerová, Janošová, Pavlíková, Suchánková, Nováčková, Vysloužilová, Oháňková, Kamínková, Zamazalová, Grufíková, Bestrová, Pantělejevová, Lišková, Kabeláková

    Rozhodca: Zdeněk Cholek a Jana Matulíková

    Diváci: 31