Almería – Real Madrid 1:4 (kon.)
koniec
UD Almería
1:4 (1:2)
Real Madrid
Piatok 12.12.2014, 20:45 • Estadio de los Juegos Mediterráneos • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    Cristiano RONALDO - 1:4
     
    89
    Real Madrid dal gól! Už je to pre dekoncentráciu Almerie krutý výsledok, ale ráta sa ďalší zásah. CRISTIANO RONALDO využil skvelý prienik Carvajala a strelou do protipohybu a k žrdi po jeho nahrávke upravuje už na rozdiel troch gólov.
    Cristiano RONALDO - 1:3
     
    81
    Real Madrid dal gól! A je predsa len rozhodnuté a kto iný, ako CRISTIANO RONALDO to má na svedomí. Jednoduchá akcia na jeden dotyk po vysunutí Benzemom skončila pri spätnej, nahrávke pre CR7. Ten už do prázdnej brány musel dať.
    Gareth BALE - 1:2
     
    43
    Real Madrid dal gól! Domáci sa dlho z vyrovnania netešili! Roh ešte zvládli, ale následne sa center zniesol na hlavu nekrytého GARETHA BALEA. Pohotovou a umiestnenou strelou k žrdi upravuje stav v prospech svojich farieb.
    VERZA - 1:1
     
    40
    Almería dala gól! Zaslúžené vyrovnanie! Domáci si skutočne určite gól do siete favorita zaslúžili a po bombe spoza šestnástky sa Casillas naťahoval márne. Volejom k žrdi mu nedal šacu JOSÉ ANTONIO GARCIA VERZA.
    ISCO - 0:1
     
    34
    Real Madrid dal gól! A už aj prišla! Druhý zásah v ligovej sezóne zaznamenal ISCO, keď si naľavo poradil s obrancom a potom prudkou strelou k žrdi nedal šancu ani Rubenovi. Favorit sa tak dostáva do vedenia.

    Filip Kubaliak

    Góly: 40. Verza – 34. Isco, 43. Bale, 81. Cristiano Ronaldo, 89. Cristiano Ronaldo

    Karty:   12. Verza (ALM), 31. Dubarbier (ALM), 51. Soriano (ALM), 64. Velez (ALM) – 24. Bale (REA), 60. Marcelo (REA), 63. Illaramendi (REA), 75. Cristiano Ronaldo (REA)

    Nepremenená penalta: 63. Verza (ALM), brankár Casillas zneškodnil


    UD Almería: Ruben – Míchel, Fran Vélez (84. Corona), Ximo Navarro, Ángel Trujillo, Thomas Partey, Edgar Mendez, Verza, Soriano (68. Wellington), Hemed, Dubarbier (62. Jonathan Zongo).
    Náhradníci: Julián – Mauro Dos Santos, Mané, Corona, Ramon Azeez, Wellington Silva, Bifouma, Jonathan.

    Real Madrid: Casillas (K) – Carvajal, Marcelo, Pepe, Varane, Kroos, Illaramendi, Isco, Bale, Benzema (85. Coentrao), Cristiano Ronaldo.
    Náhradníci: Navas – Coentrao, Arbeloa, Nacho, Medrán, Hernández, Jesé.

    Rozhodca: Álvarez – Gallego, Barranco

    Diváci: 13 950