Almería – Real Madrid 1:4 (kon.)
koniec
UD Almería
1:4 (1:2)
Real Madrid
Piatok 12.12.2014, 20:45 • Estadio de los Juegos Mediterráneos • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Madrid to dnes vôbec nemal jednoduché a keď si zubami nechtami udržiaval aspoň jednogólový náskok, ten dokonca mohol aj stratiť. Pokutový kop Casillas po strele Verzu ale svoj tím zachránil a potom desať minút pred koncom rozhodol Cristiano Ronaldo dvomi zásahmi. Najprv mieril do prázdnej brány po spolupráci s Benzemom a potom tvrdo vďaka priťuknutiu Carvajala. Almeria si preto odniesla nepríjemný debakel, hoci dlho číhala aspoň na bod. Už mi len ostáva vám poďakovať za sledovanie, zostaňte nám verní aj naďalej. (22:34:37)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Marcelo po zmätkoch bomboval ranu na bránu, Ruben len s námahou vyrazil preč!
     
    90+1
    Ešte sa nadstavujú dve minúty.
     
    90
    Bale mohol pridať ďalší zásah, z uhla po vyrazení strely Rubenom práve z jeho kopačky mieril len tesne žrde! Predchádzal tomu nezachytený aut hostí a rýchlosť Walesana.
    Cristiano RONALDO - 1:4
     
    89
    Real Madrid dal gól! Už je to pre dekoncentráciu Almerie krutý výsledok, ale ráta sa ďalší zásah. CRISTIANO RONALDO využil skvelý prienik Carvajala a strelou do protipohybu a k žrdi po jeho nahrávke upravuje už na rozdiel troch gólov.
     
    88
    Bieločervení ešte získali rohový kop, hlavičkový biliard sa im nepodarilo pretaviť do šance vo svoj prospech. Dopredu tak šiel Real.
     
    87
    V každom prípade sa domáci nemajú za čo hanbiť a predviedli sympatický výkon. Ako rozhodujúci moment vyberáme neúspešnú penaltu a zákrok Casillasa, ktorým zachránil stav 1:2.
     
    86
    Zrejme sa duel bude už len dohrávať, tri body podľa všetkého celkom jasne už teraz poputujú do Madridu. Navýšenie náskoku na prvom mieste bude na svete ale po tuhom boji.
     
    85
    V tejto chvíli je to už minulost, Benzema prepúšťa miesto Coentraovi.
     
    84
    Real nestriedali ešte ani raz, čo je vzhľadom na nabitý program a blížiaci sa turnaj MS klubov prekvapujúci moment. Aj keď, je nutné uznať, že dlho viedol len o jeden gól.
     
    83
    Corona naskočil do zápasu, vymenil Veleza.
     
    82
    Hráči UD by si mali dať pozor, aby sa to nezvrtlo v debakel, rýchle kontry Real dokáže premeniť v ďalší zásah veľmi rýchlo.
    Cristiano RONALDO - 1:3
     
    81
    Real Madrid dal gól! A je predsa len rozhodnuté a kto iný, ako CRISTIANO RONALDO to má na svedomí. Jednoduchá akcia na jeden dotyk po vysunutí Benzemom skončila pri spätnej, nahrávke pre CR7. Ten už do prázdnej brány musel dať.

     
    80
    Ten nedopadol v prospech favorita, opäť sa pískal ofsajd. Domáci tak stále majú možnosť ešte prekvapiť a v poslednej desaťminútovke predsa len privolať bodík.
     
    79
    Marcelo spolupracoval s Iscom vo významnej miere, mohol ešte vrátiť loptu, no trúfol si zakončiť. Z uhla trafil iba obrancu a vybojoval rohový kop.

    Filip Kubaliak

    Góly: 40. Verza – 34. Isco, 43. Bale, 81. Cristiano Ronaldo, 89. Cristiano Ronaldo

    Karty:   12. Verza (ALM), 31. Dubarbier (ALM), 51. Soriano (ALM), 64. Velez (ALM) – 24. Bale (REA), 60. Marcelo (REA), 63. Illaramendi (REA), 75. Cristiano Ronaldo (REA)

    Nepremenená penalta: 63. Verza (ALM), brankár Casillas zneškodnil


    UD Almería: Ruben – Míchel, Fran Vélez (84. Corona), Ximo Navarro, Ángel Trujillo, Thomas Partey, Edgar Mendez, Verza, Soriano (68. Wellington), Hemed, Dubarbier (62. Jonathan Zongo).
    Náhradníci: Julián – Mauro Dos Santos, Mané, Corona, Ramon Azeez, Wellington Silva, Bifouma, Jonathan.

    Real Madrid: Casillas (K) – Carvajal, Marcelo, Pepe, Varane, Kroos, Illaramendi, Isco, Bale, Benzema (85. Coentrao), Cristiano Ronaldo.
    Náhradníci: Navas – Coentrao, Arbeloa, Nacho, Medrán, Hernández, Jesé.

    Rozhodca: Álvarez – Gallego, Barranco

    Diváci: 13 950