Neapol – Empoli 2:2 (kon.) | Bergamo – Cesena 3:2 (kon.) | CFC Janov – AC Miláno 1:0 (kon.)
Parma – Lazio 1:2 (kon.) | Inter – Udinese 1:2 (kon.)
koniec
FC Parma
1:2 (1:1)
Lazio Rím
Nedeľa 07.12.2014, 15:00 • Stadio Ennio Tardini (Parma) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Zápas v Parme sa skončil. Lazio si odnáša 3 body za víťazstvo 2-1 po góloch Mauriho a Andersona. Za Parmu sa presadil Palladino. Videli sme pekný zápas, ktorý priniesol veľa šancí ale aj niekoľko nudných momentov. Parma pokračuje vo veľmi negatívnej sérii prehier a Roberto Donadoni má svoju pozíciu veľmi ohrozenú. V dnešnom zápase sme videli 7 žltých kariet.
    Na dnes je to odo mňa zo Serie A všetko, prajem Vám ešte príjemný večer. (16:57:46)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Prebieha posledná minúta zápasu a loptu majú hráči Lazia.
     
    90+2
    Lucarelli fauluje v strede ihriska a je tu možnosť pre Lazio. Veľká šanca Lazia po tom ako Lulić prihrával v 16ke Maurimu ale ten z veľkého uhla bránu Parmy netrafil. Nasleduje rohový kop pre hostí.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadneho hracieho času. Parma to skúša v útoku ale je takmer neškodná.
     
    89
    Keita a Mauri si prihrávali na hranici 16ky Parmy ale šanca z toho nebola. Lazio musí z útočnej polovice odísť po faule Lulića.
     
    88
    Acquah fauloval Kloseho a vidí žltú kartu.
     
    88
    Klose fauloval v strede ihriska a je tu priamy kop pre Parmu. Celá hra sa väčšinou odohráva v strede ihriska a len sporadicky vidíme šance na oboch stranách.
     
    87
    Zápas sa chýli ku koncu. Viac z hry má Lazio, ktoré je dnes lepšie a výhru by si zaslúžilo. Faulovaný Acquah na vlastnej polovici a priamy kop pre Parmu.
     
    86
    K lopte sa po krásnom oblúčiku dostal Klose. V 16ke Parmy však zašiel príliš ďaleko a potom z uhla vystrelil na bránu ale tam boli hráči Parmy. Na druhej strane faulovaný Mauri a končí sa akcia domáceho tímu.
     
    85
    Lulić fauloval pri rohovej zástavke a je tu priamy kop pre Parmu na vlastnej polovici.
     
    84
    Iacobucci loptu chytá do svojich rukavíc a vykopáva dopredu. Lopta sa však rýchlo vrátila pred 16ku Parmy, ktorá sa musí brániť.
     
    83
    Acquah fauluje a akcia Parmy sa končí. Domácim to dnes v útoku nejde, nevedia sa presadiť a je dosť pravdepodobné, že si pripíšu ďalšiu prehru. Do konca zápasu ale ostáva ešte dosť času. Na opačnej strane je tu po faule na Kloseho priamy kop pre Lazio.
     
    81
    Keita padá v 16ke Parmy ale hlavný rozhodca pokutový kop nepíska. Hra pokračuje na druhej strane kde si Parma prihráva ďaleko pred 16kou hostí.
     
    80
    Na opačnej strane pokus Parmy ale Cassano loptu nespracoval dobre a tak majú hráči Lazia možnosť ísť do útoku.
     
    79
    Do konca prvého polčasu ostáva 10 minút a Parolo bojuje v útoku o loptu. Lazio sa zdržiava na útočnej polovici a to im samozrejme pomáha prečkať posledné minúty zápasu.
     
    78
    Parma je znova v útoku a snaží sa niečo vymyslieť ale jej akcie sú veľmi pomalé bez prekvapenia. Prípadné centre sú nízke a obrana Lazia nemá problém loptu odkopnúť.

    Patrik Saloky

    Góly: 45. Palladino – 45+3. Mauri, 59. Anderson

    Karty:   3. Lodi (PRM), 33. Santacroce (PRM), 47. Gobbi (PRM), 88. Acquah (PRM) – 10. Biglia (LAZ), 58. Anderson (LAZ), 68. Parolo (LAZ)


    FC Parma: A.Iacobucci- A.Costa, A.Lucarelli, F.Santacroce, A.Rispoli, J.Mauri, M.Gobbi, D.Galloppa, F.Lodi, A.Cassano, R.Palladino
    Náhradníci: A.Cordaz, Coric, P.Mendes, P.De Ceglie, A.Acquah, S.Ristovski, M.Mariga, L.Souza, C.Jorquera, Bidaoui, I.Belfodil, N.Pozzi.
    manažér- Roberto Donadoni

    Lazio Rím: F.Marchetti- D.Basta, S.De Vrij, S.Radu, E.Braafheid, M.Parolo, L.Biglia, S.Lulić, F.Anderson, F.Djordević, S.Mauri
    Náhradníci: E.Berisha, T.Strakosha, A.Konko, D.Novaretti, A.González, O.Onazi, Ch.Ledesma, L.Cana, D.Cataldi, M.Klose, B.Keita
    manažér- Stefano Pioli

    Rozhodca: Marco Guida- Di Fiore, Vivenzi