Rayo Vallecano – Sevilla 0:1 (kon.) | Barcelona – Espanyol 5:1 (kon.) | Villarreal – Sociedad 4:0 (kon.)
Granada – Valencia 1:1 (kon.)
koniec
Rayo Vallecano
0:1 (0:1)
FC Sevilla
Nedeľa 07.12.2014, 12:00 • Estadio del Rayo Vallecano, Madrid • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované, v druhom polčase sme už gól nevideli a tak sa jediným strelcom dnešného zápasu stal Bacca, ktorý o konečnom výsledku rozhodol ešte v 8. minúte. V druhom polčase už bol domáci tím oveľa aktívnejší, no aj napriek tomu sa hráčom nepodarilo vyrovnať.

    Po dnešnom zápase si Sevilla upevní 4. miesto v tabuľke, to či Vallecano v tabuľke klesne bude záležať od výsledkov ostatných zápasov.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok dňa. (13:52:17)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Hostia to už zrejme zvládnu, loptu držia ďaleko od svojej brány, do konca stretnutia zostáva už len zopár sekúnd.
     
    90+4
    Beto za zdržiavanie hry vidí aj kartu žltej farby.
     
    90+3
    Vo vzdušnom súboji sa vo vzduchu zrazili Beto s Manuchom Gonçalvesom, prvý menovaný sa pochopiteľne zo zeme nezdvíha najrýchlejšie.
     
    90+3
    Po zrazenej Morenovej strele nasledoval rohový kop pre Vallecano, pred bránu si zbehol aj domáci brankár Álvarez. Obrana odvrátila nebezpečenstvo za cenu ďalšieho rohového kopu.
     
    90+2
    Sevilla sa aj naďalej úspešne bráni, hráči držia loptu pred šestnástkou Vallecana, čím zamestnávajú veľké množstvo hráčov súpera.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby bude nadstavovať ešte extra 4 minúty navyše.
     
    90
    Naopak, zásluhou Vitola dokázala Sevilla dostať loptu až k rohovej zástavke na opačnej strane ihriska, čím získala cenné sekundy.
     
    89
    Ponúknutú výhodu priameho kopu však domáci hráči doslova zahodili, nedôrazný center pred bránu nenarobil oslabenej obrane Sevilly veľké problémy.
     
    88
    Daniel Carriço navyše dostáva žltú kartu a keďže už jednu inkasoval, predčasne sa poberie pod sprchy!
     
    87
    Moreno s Baptistãom bojovali o udržanie lopty na súperovej polovici, čo sa im napokon aj podarilo, pretože Daniel Carriço si musel pomôcť faulom.
     
    86
    Domácemu tímu sa rýchlo kráti čas potrebný na vyrovnanie, hostia preniesli hru na domácu polovicu. Tam sa určite chcú zdržiavať čo najdlhšie, pretože Vallecano začína stupňovať svoj tlak.
     
    85
    V obrovskej príležitosti sa ocitol striedajúci Manucho Gonçalves! Po výbornej prihrávke z ľavej strany hlavičkoval snáď len milimetre ponad brvno.
     
    83
    Do pokutového územia Sevilly priletelo niekoľko centrov, všetky dokázala obrana Sevilly zneškodniť, o loptu ešte bojoval Quini, ten ju zachytil až za čiarou.
     
    82
    Posledné striedanie dnešného zápasu znamená, že zápas sa predčasne skončí pre Baccu, jeho miesto zaujme čerstvý Gameiro.
     
    81
    Domáci tím sa zúfalo snaží o vyrovnanie, nevie sa však na dlhšiu dobu usadiť na súperovej polovici. Álex Moreno na pravom krídle dostával dobrú prihrávku, ktorú ale nedokázal dobehnúť a lopta skončila mimo ihriska.
     
    80
    Posledný raz v zápase strieda Vallecano, z ihriska odkráčal Aquino, opačným smerom vybieha Álex Moreno

    Andrej Marienka

    Góly: 8. Bacca

    Karty:   15. Trashorras (VLL), 33. Baena (VLL), 74. Gonçalves (VLL), 90+4. Beto (VLL) – 30. Krychowiak (SEV), 36. Vitolo (SEV), 40. Pareja (SEV), 66. Banega (SEV), 75. Carriço (SEV)   88. Carriço (SEV)


    Rayo Vallecano: Álvarez – Insúa, Ba, Antonio Amaya, Quini – Roberto Trashorras, Raúl Baena – Kakuta, Bueno, Aquino – Léo Baptistão
    Náhradníci: Álex Campos – Jozabed, Manucho Gonçalves, Licá, Álex Moreno, Morcillo, Nacho Martínez

    FC Sevilla: Beto – Diogo Figueiras, Daniel Carriço, Pareja, Coke – M'Bia, Krychowiak – Vitolo, Banega, José Antonio Reyes – Bacca
    Náhradníci: Sergio Rico – Iago Aspas, Denis Suárez, Gerard Deulofeu, Alejandro Arribas, Fernando Navarro, Aleix Vidal, Gameiro

    Rozhodca: Alfonso Álvarez – José Gallego, Juan Barranco