Albacete – Levante 1:1 (kon.) | Getafe – Eibar 3:0 (kon.) | Real Betis – Almería 3:4 (kon.)
koniec
Real Betis
3:4 (0:3)
UD Almería
cz Piatok 05.12.2014, 22:00 • Estadio Benito Villamarín, Sevilla • Španielsky pohár
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! K vidění byl strhující druhý poločas, v němž měli velkou převahu domácím. Betis se nevzdal ani po uštědřené ráně v podobě čtvrté branky. V závěru mohutně finišoval, postupně se trefili Castro, Perquis a Molina. Vytouženého vyrovnání se ale domácí nedočkali. Real Betis tak podlehl Almeríi těsně 3:4. V následné odvetě tak jsou akcie domácích stále naživu. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 7:5 (23:54:36)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Almería navíc vybojovala rohový kop. Nyní to již s akciemi domácích vypadá prachbídně.
     
    90+2
    Perquis přehnal svou agresivitu a fauloval protihráče. Hosté tak mohou pošteřit cenné sekundy ve velké vzdálenosti od vlastní branky.
     
    90+1
    Centr z levé strany lapil Julián, který se poté dostal do křížku s několika hráči Betisu. Vše se ale uklidnilo, a tak hra pokračuje bez perzekucí.
     
    90
    K základní hrací době se budou nastavovat tři minuty.
    Jorge MOLINA - 3:4
     
    90
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Tak to je mohutný závěr v podání domácích. JORGE MOLINA naskočil na centr od rohového praporku, načež si udělal prostor a hlavou snížil na rozdíl jediné branky!
     
    89
    Casadův centr z levé strany hrací plochy si Julián v poklidu stáhl ze vzduchu, Po rozehrávce hostujícího mága však hrají opět domácí.
     
    88
    Domácí se stále snaží útočit, ovšem čas je nemilosrdný a utíká velmi rychle. Almería se zatím brání bez větších potíží.
     
    87
    Verza byl ve středu pole velmi tvrdě zasažen. Z trávníku se zvedá obtížně. Hostující kapitán ale zřejmě bude schopen pokračovat ve hře.
     
    86
    Z poměrně velké vzdálenosti se snažil zakončit Pacheco. Rána mu ale vůbec nesedla, následovat bude odkop od branky. Domácí jsou ale nyní na koni.
    Damien PERQUIS - 2:4
     
    85
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek. Rohový kop z levé strany prolétl do pokutového území, kde se do zakončení probil DAMIEN PERQUIS. Stoper Betisu poté přesně zakončil.
     
    84
    O rychlý průnik kupředu se pokusil Méndez, ovšem na poslední chvíli byl zastaven. Hlavní sudí ale celou situaci shledal regulérní. Hra tak pokračuje.
     
    83
    Almería v poklidu kombinuje na vlastní polovině, kde žádné nebezepečí soupeři nepřivodí.
     
    82
    Hosté se zřejmě po neuznané brance zdravě naštvali a nyní okupují útočné území. Zatím se jim však nedaří dostat do větší brankové příležitosti.
     
    81
    Hosté nyní uklidili balon po rohovém kopu do branky, ovšem vše se dle pomezních sudích odehrálo v ofsajdovém postavení. Opakovaný záběr však ukázal opak. To již ale Almeríi nikterak nepomůže.
    Rubén CASTRO - 1:4
     
    80
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Domácí se ale přece jenom dočkali alespoň čestné branky. Střílenou přihrávku z levé strany usměrnil do zcela odkryté branky RUBÉN CASTRO. Julián neměl nárok zasáhnout.
     
    78
    Castro se dobře probíjel dopředu, ovšem v rozhodující fázi mu balon utekl. Julián jej poté odkop daleko kupředu. kde operují hosté.
     
    77
    Domácí průnik po pravé straně byl zastaven. Po autovém vhazování se Betis dostal k přihrávce. Tu však eliminoval pozorný Julián.
     
    76
    Molina hledal centrem z pravé strany trávníku nabíhajícího Castra, který ale letící balon nezasáhl. Následovat bude další odkop od hostující branky.
     
    75
    Almería kontroluje hru. S přibývajícími minutami snaha domácí družiny přece jenom trochu opadá. Není divu, stav již působí beznadějně.
     
    74
    Je tomu tak. Ze hřiště odchází Rennella. Nahradí jej Castro.
     
    73
    Hosté se po dlouhé době pokusili vydat kupředu, ovšem blaon jim utekl. Betis chystá závěrečné střídání.
     
    72
    Míchel byl ve středu pole faulován, a tak bude rozehrávat Almería, která stále vlastní luxusní čtyřgólový náskok. Udrží si jej i nadále?
     
    71
    Zatím to tak nevypadá, Perquis hlavičkoval opět nepřesně. Následovat tak bude výkop od hostující branky. Julián pochopitelně nepospíchá.
     
    70
    Nadále mají domácí převahu. Nyní se Molina pokusil vypálit z otočky, díky čemuž vybojoval rohový kop. Podaří se konečně domácím vsítit branku?
     
    68
    Místo Corony pak okusí atmosféru duelu Ángel.
     
    68
    Ze hřiště putuje Dangda, kterého nahradí Romera.
     
    67
    Další nepovedený centr domácí celku. Na lavičce Almeríe se chystá další výměna sil.
     
    66
    Real se stále nevzdává. I za tohoto stavu se snaží stále tlačit kupředu. Almería si však svá zadní vrátka v poklidu hlídá, domácí se nemohou k ničemu dostat.
     
    65
    Kadir se snažil zakončit pomocí své placírky, ovšem rána mu vúbec nesedla. K vidění bude další odkop hostujícího celku.
     
    64
    Hosté ale s volným kopem příliš dobře nenaložili. Neujal se ani následný protiútok, lehkou střelu sevřel Julián do své náruče.
     
    63
    Další žlutá karta, na trávníku se přiostřuje. Za úder loktem do hlavy je "odměněn" domácí Casado (RBE).
    Edgar MÉNDEZ - 0:4
     
    61
    Almería právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí velmi kruté. Betis je ve druhé půli jasně lepším celkem, ovšem nyní se jeho naděje na úspěch téměř vymazaly. Po perfektním centru zakončil ještě povedenější hlavičkou EDGAR MÉNDEZ.
     
    61
    Rohový kop v podání domácích nepřinesl žádné větší nebezpečí. Hosté se ubránili v poklidu a poté navíc zahájili protiofenzivu.
     
    60
    Poprvé střídají také domácí. Ze hřiště odchází Sánchez, nahradí jej Silva.
     
    59
    Hned vzápětí se bude udělovat další žlutá karta. Za ostrý skluz zezadu je potrestán Caro (RBE).
     
    58
    Hosté ve druhém poločase tahají za kratší konec, proto si také pomáhají nedovolenými zákroky. Za jeden z nich dostává žlutou kartu Dangda (ALM).
     
    56
    Kadir zkusil z hranice velkého vápna tvrdou ranou překonat Juliána. Dělový projektil ale vůbec nezamířil mezi tři tyče. Opět bude vykopávat hostující brankář.
     
    55
    Domácí se pokusli o dlouhý centr za defenzivu soupeře, což se jim ale příliš nepodařilo. Almería bude vykopávat, konkrétně pak Julián.
     
    54
    Současně odchází také Matilla, místo kterého naskočí do hry Kadir.
     
    53
    Jako první odchází ze hřiště Chuli, kterého nahradí Molina.
     
    52
    Quique se po centru z pravé strany hrací plochy dostal ve velkém vápně ke střeleckému pokusu, který mu ale vůbec nesedl. Na lavičce Betisu se chystá střídání.
     
    51
    Nyní je po delší době u balonu také Almería, která se pohybuje v okolí středového kruhu. Uhájit nadějné vedení bude pro hostující celek pravděpodobně prioritou.
     
    50
    Další Rennellův centr, tentokráte si jej ale Julián v poklidu lapil do své moci a uklidnil. Dlouhým výhozem následně rozehrál.
     
    49
    Ve druhé půli jsou domácí zatím lepší celkem. Podaří se Almeríi ustát první mírný tlak Betisu?
    Rennellovo břevno
     
    48
    Nakonec ano! Nadýchaný centr od rohového praporku se snesl přesně na hlavu Rennelly, který padáčkem orazítkoval břevno. Domácí byli velmi blízko brance naděje.
     
    47
    Domác působí odvážně. Nyní díky své průbojnosti vybojovali rohový kop. Uvidíme, zda dokáže Betis zahrozit.
     
    46
    Hned v úvodu druhé půle se bude žlutit. Za velmi nešetrně podražení soupeře dostává karetní napomenutí hostující Sánchez. Rozehrávat tak budou domácí.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi úvodní poločas, který přinesl drtivý úvod Almeríe. Hosté se hned v první desetiminutovce dvakrát trefili, o což se postarali Mané a Dangda. Poté se hra uklidnila, ovšem třetí zásah hostující ekipy přece jenom přišel. na propastný rozdíl tří branek navyšoval Quique. Jak se bude klání vyvíjet nadále? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 2:4
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Méndez zkusil dostihnout balon po levé straně, ovšem to se mu nepodařilo. Aut pro Real.
     
    44
    Betis se po delší době opět dostal za polovinu, kde ale příliš škody nenatropil. Almería si celou situace pohlídala a nadále v poklidu dohrává poločas.
     
    43
    Verzův dlouhý pas končí v zámezí. Vykopávat tak budou domácí brankář. V ochozech stadionu panuje doslova pohřební atmosféra.
     
    42
    Protentokrát se domácí ubránili a kop od rohového praporku poslali do klidných vod. Hrát ale může opět Almería.
     
    41
    Méndez chtěl poslat spoluhráči rychlou přihrávku do běhu, což se mu ale nepodařilo, neboť na poslední chvíli zasáhl Perquis. Míč ale odvrátil pouze na rohový kop.
     
    40
    První poločas se pomalu, ale jistě blíží ke svému závěru. Balon má ve své moci stále Almería, která má bezpochyby daleko více ze hry.
     
    38
    Skákavý balon nadělal Juliánovi více potíží, než se čekalo. Míč tak byl vytěsněn pouze na rohový kop, který ale do obranných liniíí Almeríe opět žádné zmatky nevnesl.
     
    37
    Real se stále pokouší napadat, nedá se mu upřít snaha. Na hře domcáího celku je ale vidět mírná křeč, o tom není sporu.
     
    36
    Quique byl poměrně bolestivě zasažen loktem do hlavy. Viník události je potrestán, Perquis (RBE) dostává žlutou kartu. Hosté budou rozehrávat.
     
    35
    Nyní se ale vydali kupředu a vybojovali rohový kop. Perquis jej poté zasáhl hlavou, ovšem nepřesně. Míč skončil mimo hrací plochu, což znamená jediné, odkop od branky.
     
    34
    Sánchez zamýšlel potáhnout balon podél pravé postranní lajny. Kulatý nesmysl mu ale utekl. Real tak budou vhazovat. Domácí působí velmi zkroušeně.
     
    33
    Almería opět kombinuje a nikam se nežene. Hosté mají nad utkání naprostou nadvládu. Uvidíme, zda bude tento fakt platit i nadále.
     
    32
    Rennella se dostal do poměrně dobré palebné pozice. Z hranice pokutového území ale nedokázal optimálně zamířit. Nepříliš složitou situaci vyřešili pohodovým zákrokem Julián.
     
    31
    Hosté se řítili do další zajímavé pozice. Přízemní pas ale Dangda nedokázal zasáhnout. Domácí budou mít k dispozici autové vhazování.
     
    30
    Z ochozů se ozývá pískot, domácí fanoušci dávají svou nespokojenost jasně najevo. Není divu, situace je pro Betis více než kritická.
    QUIQUE - 0:3
     
    29
    Almería právě vstřelila branku!
    Nyní to již budou mít domácí velice obtížné. Centr z levé strany hrací plochy přistál přesně na hlavu QUIQUEHO. Hostující útočník jej poté pohodlně umístil k pravé tyči.
     
    29
    Méndes byl zastaven u levé postranní čáry, což se příliš nezamlouvalo sudímu. Hosté tak budou rozehrávat volný kop. Co přinese?
     
    28
    Rychlá akce domácích končí v zámezí. Vykopávat tak bude Julián, který si zatím příliš nezachytal. Uvidíme, co přinesou nsáledující minuty první půle.
    Příchozí fanoušci, především pak domácí, si takovýto start Betisu jistě nepředstavovali

     
    26
    Almería kombinuje na vlasstní polovině a nikam se nežene. Od druhé branky vidíme prakticky totožný fotbal založený na vyčkávání.
     
    25
    Další nedovolený zákrok na hráče Almeríe. Hosté tak budou opět rozehrávat. Utkání je momentálně skutečně velmi nudné.
     
    24
    Reyes ve sgtředu pole fauloval Quiqueho. Tento přečin hlavnímu arbitrovi neunikl, a tak budou mít výhodu v podobě rozehrávky hostující fotbalisté.
     
    23
    Sánchez po pěkné individuální akci nabil nabíhajícímu Dangdovi. Thajský záložník ale svou druhou branku nepřidal, zamířil vysoko nad branku. Následovat tak bude odkop.
     
    22
    Volný kop domácích kýžené ovoce nepřinesl, centr z pravé strany odhlavičkovali zadáci hostí. Almería tak nadále drží dvoubrankový náskok, který vydobyla v úvodu zápasu.
     
    21
    Almería vybojovala ve středu pole balon, ovšem poté o něj hnedle vzápětí přišla. betis zahajuje další akci velmi odvážně. Možná až přespříliš.
     
    20
    Pachecova snaha byla sympatická. A to navzdory faktu, že přišla vniveč. Julián si další jednoduchý centr z levé strany hracé plochy stáhl do své moci.
     
    19
    Po nadějném úvodu duel upadl do šedivého průměru. Momentálně hráči obou celků nepředvádějí zhola nic zajímavého. Doufejme, že dojde ke zlepšení.
     
    18
    Další nepovedený atak Realu, tentokráte byl veden po pravé straně. Zdá se, že Almería přecház na defenzivní styl. Uvidíme, zda tato taktika přinese kýžené ovoce.
     
    17
    pacheco se chtě lindividuálně probít do akce, ovšem v tom mu zabránil včasný zásah Míchela. Hostující zadák soupeře elegantně odzbrojil.
     
    16
    Veškeré dění se přelévá z jedné strany na druhou. Nyní si zachytal opět Giménez. Sánchezův centr se ale stal pro domácího mága laskominou.
     
    15
    Opět se v akci objevil Chuli. Tentokráte si jeho centr stáhl Julián ze vzduchu. Poté jej poslal mezi své spoluhráče, kteří v poklidu zahajují další akci.
     
    14
    Mané balon na hrací ploše nezastihl, vhazovat tak budou domácí fotbalisté, a to na vlastní polovině. Betis se stále nedostal do žádné větší brankové příležitosti.
     
    13
    Po dvou rychlých trefách se hra poněkud uklidnila, ani jedno z mužstev nepředvádí příliuš oslnivou podívanou. Přestí má územní převahu Almería.
     
    12
    Až nyní Real přece jenom poněkud vysunil své napadání a nakonec se dostal do slibné pozice. Ve finální fázi ale Chuli přihrál nepřesně, a tak bude rozehrávat Julián.
     
    11
    Stále stejný obraz hry. Hosté si v pohodě přihrávají, přičemž betis nevyvíjí nikterak oslnivou aktivitu. Není divu, dvě rychle inkasované branky na psychiku hráčů zcela jistě zapůsobily.
     
    10
    Almería je stále častěji u balonu. Momentálně však kombinuje na vlastní polovině. Dobře ví, že hrát musí soupeře. Betis to bude mít velice obtížné.
     
    9
    Centr z pravé strany hrací plochy byl pohotovou defenzivou Almeríe odvrácen. Hosté se poté osvobodili dlouhým odkopem.
     
    8
    Hosté se provinili nedovoleným zákrokem. Rozehrávat tak bude Betis, a to zhruba z poloviny trávníku.
     
    7
    Další hostující pokus již nebyl tolik nebezpečný. Nepřesný centr doputoval až ke Giménezovi, který si tak blaon osahal také při hře, Zatím jej pouze lovil z branky.
    Teerasil DANGDA - 0:2
     
    6
    Almería právě vstřelila branku!
    Hosté pokračují ve své smrtící produktivitě. Druhá šance znamená druhý přesný zásah. Protiútok dostal po vynikajícím pasu na hranici ofsajdu možnost zakončit TEERASIL DANGDA. Thajský fotbalista se poté tváří v tvář Dani Giménezovi nemýlil.
     
    5
    Real se ale nevzdává a nadále se snaží tlačit směrem k brance soupeře. Zatím se mu však nedaří dostat do větší brankové příležitosti.
    MANÉ - 0:1
     
    3
    Almería právě vstřelila branku!
    Tak to je skutečně bleskový úvod v podání hostí. Almería rozehrála nakrátko rohový kop, načež se balon dostal na hranici pokutového území. MANÉ poté neotálel a poslal je přesně k pravé tyči. Domácí protetují, neboť jejich hráč ležel ve velkém vápně. Není jim to však nic platné.
     
    2
    Nyní o sobě dala vědět také Almería, jejíž průnik po levé straně hrací plochy skončil autovým vhazováním. Následný centr byl zblokována na úvodní rohový kop.
     
    1
    Domácí se snaží hned v úvodních okamžicích tlačit kupředu. První ofenzivní akce jim však dle představ nevyšla, hosté budou vykopávat.
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Na Estadio Benito Villamarín se vše připravuje ke startu duelu

     
    Úvodní sestavy:

    Real Betis: Dani Giménez – Piccini, Perquis, Caro, Casado – Reyes, N'Diaye – Matilla, Chuli, Pacheco – Rennella
    Náhradníci: Adán, González, Cejudo, Ceballos, Kadir, Molina, Castro

    UD Almería: Julián – Míchel, Marín, Dos Santos, Mané, Verza, Corona, Sánchez, Méndes, Quique, Teerasil
    Náhradníci: Trujillo, Azeez, Rubén, Dubarbier, Silva, Romera, Jurado

    Rozhodčí: Martínez – Aguilar, Canales.
     
    Cesta pohárem

    Real Betis zahájil své pohárové boje ve druhém kole, v němž se střetl s celkem UE Llagostera. Postup si zajistil díky dvěma trefám ve druhé půli, které vedly k vítězství 2:0. Ve třetím kole narazil Betis na mužstvo CD Lugo. Duel byl dlouho dramatický, při klasické hře branka nepadla, a tak klání doputovalo až k pokutovým kopům. V nich Real zvítězil 5:4.

    Almería zažije v Copa del Rey svou premiéru, přičemž je zcela jistě považována za favorita tohoto klání. V loňském ročníku doputovala do osmifinále. V něm nejprve remizovala 1:1, načež ve druhém utkání podlehla Racingu Santader 0:2.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Copa del Rey má na programu své čtvrté kolo. V jeho rámci změří síly celky Real Betis a UD Almería. Úvodní výkop je ve středovém kruhu Estadio Manuel Ruiz de Lopera, tedy domovském stánku Betisu, naplánován na 22:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.

    Libor Kucza

    Góly: 80. Castro, 85. Perquis, 90. Molina – 3. Mané, 6. Dangda, 29. Quique, 61. Méndez

    Karty:   36. Perquis (RBE), 59. Caro (RBE), 63. Casado (RBE) – 46. Sánchez (ALM), 58. Dangda (ALM)


    Real Betis: Dani Giménez – Piccini, Perquis, Caro, Casado – Reyes, N'Diaye – Matilla (54. Kadir) , Chuli (53. Molina), Pacheco – Rennella (74. Castro)
    Náhradníci: Adán, González, Cejudo, Ceballos, Kadir, Molina, Castro

    UD Almería: Julián – Míchel, Marín, Dos Santos, Mané – Verza, Corona (68. Ángel), Sánchez (60. Silva), Dangda (68. Romera), Méndes – Quique
    Náhradníci: Trujillo, Ángel, Azeez, Rubén, Dubarbier, Silva, Romera, Jurado

    Rozhodca: Martínez – Aguilar, Canales
    Utorok 16.12.2014
    Almería - Real Betis 2:1

    Góly: 59. Míchel, 75. Zongo – 78. Perquis

    Karty:   9. Míchel (ALM), 46. Bifouma (ALM), 71. Trujillo (ALM), 84. Corona (ALM) – 50. Perquis (RBE), 61. Piccini (RBE)

    Nepremenená penalta: 90+2. Castro (RBE), mimo