Boavista – Lisabon 1:3 (kon.)
koniec
Boavista FC
1:3 (0:0)
Sporting Lisabon
cz Piatok 05.12.2014, 21:30 • Estádio do Bessa, Porto • Primeira Liga
Predzápasové kurzy
    JONATHAN - 1:3
     
    87
    Boavista právě vstřelila branku!
    Domácí se dočkali čestného zásahu! O ten se paradoxně postaral obránce Sportingu JONATHAN SILVA, který centr Leozinha hlavou nešťastně uklidil za záda vlastního gólmana.
    João MÁRIO - 0:3
     
    81
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají z brejku třetí gól! Carrillo vyvezl míč až před šestnáctku a poté nahrál JOÃOVI MÁRIOVI, který ranou do protipohybu gólmana zvyšuje na 0:3 pro Sporting.
    Carlos MANÉ - 0:2
     
    56
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    Prakticky po rozehrávce hosté udeřili znovu a opět u toho byl Carrillo, který se tentokrát změnil v nahrávače. Rychlonohý křídelník se z pravé strany dostal do šestnáctky průnikem přes tři bránící protihráče a poslal míč proti nohe CARLOSOVI MANÉMU, jenž přízemní ranou propálil brankáře Ba – 0:2.
    André CARRILLO - 0:1
     
    54
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali vytouženého gólu! ANDRÉ CARRILLO přebral na pravé straně přihrávku, proběhl do vápna kolem Santose, a dělovkou pod břevno překonal bezmocného Ba.

    Martin Augustin

    Góly: 87. Jonathan (vla.) – 54. Carrillo, 56. Mané, 81. João Mário

    Karty:   46. Montenegro (BOA), 49. Gabriel (BOA), 61. Silva (BOA) – 34. Montero (SPL), 59. Slimani (SPL), 60. Lopes (SPL), 66. Adrien (SPL)


    Boavista FC: Ba – Dias, Fábio Ervões (C), Santos, Montenegro – Anderson, Ídris, Rúben Gabriel (58. Owusu-Abeyie) – Silva (63. Leozinho), Uchebo, Brito (77. Bobô).
    Náhradníci: Monllor – Rocha, Tengarrinha, Owusu-Abeyie, Bobô, Lima, Leozinho.

    Sporting Lisabon: Rui Patrício (C) – Miguel Lopes, Oliveira, Maurício, Jonathan – Carvalho, Adrien (78. Martins) – Mané, Montero, Nani (31. Carrillo) – Slimani (65. João Mário).
    Náhradníci: Boeck – Martins, Capel, João Mário, Carrillo, Sarr, Cédric

    Rozhodca: Sousa – Mesquita, Manso