Arsenal – Southampton 1:0 (kon.) | Chelsea – Tottenham 3:0 (kon.) | Everton – Hull City 1:1 (kon.)
Sunderland – Manchester City 1:4 (kon.)
koniec
Chelsea FC
3:0 (2:0)
Tottenham Hotspur
Streda 03.12.2014, 20:45 • Stamford Bridge (Londýn) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    73
    Chelsea dala gól!
    Tak a je definitívne hotovo! Chelsea prakticky päťdesiat minút profesorsky vyčkávala na chabé ofenzívne snahy Tottenhamu, aby potom sama udrela a definitívne zlomila Kohútom väz. Všetko začalo Zoumovým ziskom lopty. Francúz následne začal rýchlu akciu po ľavej strane, kde po Hazardovom vysunutí prihrával Azpilicueta do priestoru pre LOICA RÉMYHO. Ten sa v súboji jeden na jedného bez problémov presadil cez Vertonghena a z desiatich metrov strelou na vzdialenejšiu žrď nedáva šancu ani Llorisovi. Lopta končí v ľavom dolnom rohu, 3:0 pre Chelsea!
     
    22
    Chelsea dala gól!
    Je tu to, o čom som práve písal. Ďalšou silnou stránkou The Blues je využitie dočasnej dekoncentrácie súpera po inkasovanom góle, čo teraz dokonale potvrdzuje Hugo Lloris. Francúzsky gólman odkopol malú domov priamo na kopačku Edena Hazarda. ktorý pred šestnástkou hľadal Oscara. Ten filigrantským dotykom prehodil loptu pre rozbehnutého DIDIERA DROGBU a tank z Pobrežia Slonoviny sa v takýchto situáciách napriek svojmu pokročilému veku nemýli. Loptu napálil ponad padajúceho Llorisa presne pod brvno, Chelsea už vedie o dva!
     
    19
    Chelsea dala gól!
    Toto sú The Blues, toto je Mourinhova Chelsea! Domáci museli v úvode zápasu prežiť dve obrovské gólovky Harryho Kanea a jednu sľubnú hlavičku od Vertonghena, aby teraz mohli sláviť. Branislav Ivanovič prenášal hru z pravej strany na EDENA HAZARDA. Ten sa pekne otočil okolo Lennona, následne si na hranici veľkého vápna narazil loptu s Drogbom, aby sa lahodne objavil celkom nekrytý pred Hugom Llorisom. Po dynamickej kombinácii mu už koncovka nerobila žiaden problém. Lloris si síce na loptu siahol, no len do tej miery, aby ju zrazil do vlastnej siete.

    Erik Farkaš

    Góly: 19. Hazard, 22. Drogba, 73. Rémy

    Karty:   50. Matič (CHE) – 49. Chiriches (TOT)


    Chelsea FC: Courtois – Ivanovič, G. Cahill, Terry (C), Azpilicueta – Matič, Fábregas – Willian, Oscar, E. Hazard – Drogba
    Náhradníci: P. Čech – Filipe Luis, Zouma, Mikel, Schurrle, Salah, Rémy
    Manažér: José Mourinho (POR)

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Chiriches, Fazio, Vertonghen, B. Davies – Mason, Bentaleb – Lennon, C. Eriksen, Lamela – Kane
    Náhradníci: Vorm – Kaboul, Paulinho, Soldado, Dier, Naughton, Chadli
    Manažér: Mauricio Pochettino (ARG)

    Rozhodca: Mike Dean – S. Brooks, M. Mullarkey – C. Foy