Ufa – Vladivostok 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 2:3 (1:2 po s.n.) | Togliatti – Jekaterinburg 4:2 (kon.)
CSKA Moskva – Čerepovec 9:1 (kon.) | Soči – HC Slovan 4:1 (kon.) | Jaroslavľ – Dinamo Minsk 4:5 (kon.)
D. Moskva – Záhreb 2:3 (0:1 po s.n.) | Helsinki – Novokuzneck 6:1 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
4:5 (0:1, 2:1, 2:3)
HC Dinamo Minsk
Streda 03.12.2014, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Na záver by som sa Vám vážení športoví priatelia, ktorí ste nás sledovali ešte raz chcel ospravedlniť za technické výpadky, ktoré nás postihli v záverečnej časti hry, práve v čase, kedy padalo najviac gólov. Verím, že ste si aj napriek tomu zápas užili a že sa stretneme spolu aj pri ďalších textových prenosoch, či už z KHL, alebo z iných športových súťaží. Prajem Vám príjemný zvyšok večera a dovidenia. Dnešným stretnutím Vás sprevádzal Tomáš Melicherčík. (19:23:42)
     
    Videli sme veľmi atraktívne stretnutie, ktoré postupne gradovalo, o čom svedčí aj postupne narastajúci počet gólov. V tomto zápase sme mali možnosť vidieť množstvo zvratov, kedy najprv hostia viedli 2-0, potom domáci Lokomotiv strhol vedenie na svoju stranu a bolo 3-2. Hostia sa však nevzdali a tromi gólmi v poslednej časti hry sa dostali opäť do dvojgólového vedenia, ktoré už Lokomotiv dokázal len skorigovať a tak dnes ostal domáci tím bez bodu.

    STRELY: 36-26
    VYLÚČENIA: 4-3
     
    V závere sa už nič zaujímavé nestalo, hostia dokázali udržať svoj náskok a získať dôležité body do tabuľky.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:09
    Oddychový čas hostí.
    Sergej KONKOV - 4:5
     
    58:09
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!

    Domáci napokon ešte zdramatizujú toto stretnutie! Máme tu ďalšieho dvojgólového strelca. Po nahrávke Petriho Kontiolu sa presadil SERGEJ KONKOV
    Asistencia: Petri Kontiola
    Jonathan CHEECHOO - 3:5
     
    55:53
    Dinamo Minsk dal gól!

    Už do dvojgólového náskoku sa dostal tím hosťujúceho Minsku. Úspešným strelcom je tentokrát JONATHAN CHEECHOO, ktorý dnes skóroval už po druhýkrát.
    Asistencie: Alexander Kulakov, Alexej Kalyuzhny
     
    53:00
    Vážení diváci, ospravedlňte prosím technické problémy.
     
    51:48
    Nebezpečná hra vysokou hokejkou (2min.)- Meleshko
    Tak tentokrát si presilovku zahrajú domáci, proti pravidlám sa previnil Meleshko
    Paul SCZCECHURA - 3:4
     
    51:17
    Dinamo Minsk dal gól!

    Tak Dinamo napokon predsa len využíva presilovú hru. Po sérii prihrávok sa k puku dostal PAUL SCZCECHURA a z pomerne veľkého uhla prestrelil brankára Sanforda.
    Asistencie: AlexejKalyuzhny , Jonathan Cheechoo
     
    50:40
    Hráči Dinama cítia, že teraz je ten správny čas strhnúť zápas na svoju stranu a tak do útoku vrhli všetky svoje sily. Lokomotiv sa urputne bráni.
     
    50:08
    Faul kolenom (2min.)- Plotnikov
    Budeme svedkami ďalšej presilovej hry hostí. Za nedovolený zákrok na útočníka Dinama si tentokrát pôjde sadnúť na trestnú lavicu Sergej Plotnikov
     
    49:00
    Obrovská chyba pri rozohrávke Dinama! Útočník štvrtj formácie domácich Apalkov dostal puk priamo na hokejku, ale s ponúknutou šancou si nedokázal poradiť. Stav ostáva nezmenený.
     
    47:10
    Hra sa nám teraz prelieva z jednej strany na druhú, obidva tímy sa snažia dostať do vedenia a cítia šancu na víťazstvo. Sledujeme teraz veľmi dobrý hokej.
    Dimitrij MATERUKHIN - 3:3
     
    46:15
    Domáci sa okamžite snažia odpovedať na vyrovnávajúci gól a dostávajú sa do viacerých dobrý príležitostí, tie ale končia na Taylorovi.

    Tomáš Melicherčík

    Góly a asistencie: 27. Yakovlev (Loktionov, Plotnikov), 36. Konkov (Gorokhov, Thornberg), 42. Loktionov (Kontiola), 59. Konkov (Kontiola) – 6. Cheechoo (Szczechura), 26. Szczechura (Cheechoo), 45. Materukhin (Stepanov, Drozd), 52. Sczcechura (Kalyuzhny, Cheechoo), 56. Cheechoo (Kulakov, Kalyuzhny)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Vishnevsky Kronwall Holos Vasilyev Yakovlev Lyubushkin Gorokhov- Platt Novotny Plotnikov Konkov Averin Apalkov Kontiola Thornberg Kapustin Galimov Grachyov Loktionov Korshkov
    HC Dinamo Minsk: Taylor ( Karnaukhov) – Nogachyov Shinkevich Lisovets Krajicek Bailen Kaznadei Goroshko- Linglet Ellison Kulakov Drozd Vesce Kalyuzhny Cheechoo Meleshko Materukhin Szczechura Stepanov Gavrus

    Rozhodca: Bulanov Tsypiakov- Maitak Pronskikh