Ufa – Vladivostok 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 2:3 (1:2 po s.n.) | Togliatti – Jekaterinburg 4:2 (kon.)
CSKA Moskva – Čerepovec 9:1 (kon.) | Soči – HC Slovan 4:1 (kon.) | Jaroslavľ – Dinamo Minsk 4:5 (kon.)
D. Moskva – Záhreb 2:3 (0:1 po s.n.) | Helsinki – Novokuzneck 6:1 (kon.)
koniec
HK Soči
4:1 (0:0, 4:0, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Streda 03.12.2014, 17:00 • Ľadový dvorec Boľšoj, Soči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Štefan RŮŽIČKA - 4:1
     
    50:33
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan zakombinoval v pásme hostí a tak sa napokon môže radovať, ŠTEFAN RUŽIČKA vystrelil švihom z ľavého kruhu a prestrelil Pöpperleho v bránke domácich. Bez asistencií.
    Roman LJUDUČIN - 4:0
     
    32:26
    Soči dáva gól!
    Slovan je zrelý na uterák, ďalšia akcia domácich končí gólom, keď Soči po učebnicovej akcii prihrávkami na jeden dotyk zakončilo akciu. Pri bránke voľný ROMAN ĽUDUČIN len usmernil puk za Jarov chrbát. Asistencie: Alexej Krutov a Nikita Ščitov.
    Roman LJUDUČIN - 3:0
     
    28:17
    Soči dáva gól!
    Domáci fans by už v Bratislave kričali "na toto sa nedá pozerať", Slovan nevie nájsť na hru domácich odpoveď a korunoval to po krásnej akcii domácich ROMAN ĽUDUČIN tretím gólom do siete hostí. Asistencie: Andre Petersson a Jevgenij Lapenkov.
    Timofej ŠIŠKANOV - 2:0
     
    24:45
    Soči dáva gól!
    Slovan zaspal v defenzíve, spoza bránky Ščerbina poslal puk pred bránku a z prvej TIMOFEJ ŠIŠKANOV usmernil puk za chrbát Janusa. Asistencia: Alexander Ščerbina.
    Andrej KOSTITSYN - 1:0
     
    20:34
    Soči dáva gól!
    Slovan nezachytil úvod druhej časti hry, najskôr ANDREJ KOSTICYN od ľavého kruhu prestrelil bránku hostí, no potom si s pukom nakorčuľoval od pravého kruhu medzi kruhy a nedal Janusovi v bránke hostí šancu. Asistencie: Pavel Koledov a Iľja Krikunov.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 21. A. Kosticyn (Koledov, Krikunov), 25. Šiškanov (Ščerbina), 29. Ľudučin (Petersson, Lapenkov), 33. Ľudučin (Krutov, Ščitov) – 51. Ružička


    HK Soči: Pöpperle (Gavrilov) – Ščitov (C), Koledov, Whitney, A. Petrov, Derľuk, Wilson, Jarvinen, Morozov – Krikunov, Ignatuškin, A. Kosticyn – Ľudučin, Petersson, Lapenkov – Wärn, Krutov, Emmerton – Ščerbina, Kriukov, Šiškanov
    HC Slovan Bratislava: Janus (Baroš) – Štajnoch, Sigalet, Brejčák, Baranka, Sersen (A), Starosta, Luža – Surový, Murley, Bartovič (C) – Nagy (A), Nedorost, Ružička – Netík, Tičar, Jeglič – Šťastný, Bližňák, Ölvecký

    Rozhodca: Vasiliev, Olenin – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 6.537