Benátky n/J – Chomutov 3:2 (po pr.) | Jihlava – Třebíč 0:2 (kon.) | Ústí n/L – Most 0:1 (kon.)
Havířov – Kadaň 1:2 (kon.) | Prostějov – Šumperk 3:2 (2:1 po s.n.) | Litoměřice – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.)
Motor ČB – Kladno 1:4 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
1:4 (1:2, 0:2, 0:0)
Rytíři Kladno
cz Streda 03.12.2014, 19:20 • Budvar aréna • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jan RUDOVSKÝ - 1:4
     
    37:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JAN RUDOVSKÝ dostal puk na levý kruh, podíval se a vymetl pravý horní roh Gábovy svatyně. Asistence: Tomáš Pitule, David Růžička.
    Jan DALECKÝ - 1:3
     
    24:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na hranici brankoviště se puk dostal k JANU DALECKÉMU, který prostrčil puk mezi tyčkou a betonem. Asistence: Tomáš Klouček, Tomáš Kaberle.
    Martin HEŘMAN - 1:2
     
    19:37
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Do třetice šťastný odraz. Straka chtěl nahrát na modrou na Muchu, ale Eberleho teč poslala puk do jízdy MARTINU HEŘMANOVI, který procedil puk mezi Lukášovými betony. Asistence: Josef Straka, Tomáš Nouza.
    David STACH - 0:2
     
    09:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hodně podobný gól jako ten první. DAVID STACH se dostal k puku jen tak mimochodem, kdy se k němu odrazil od jednoho z bránících hráčů na brankovou čáru, kde už měl snadnou práci. Asistence: Petr Tenkrát.
    Jakub ŠVAŇHAL - 0:1
     
    04:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hodně smolný gól teď inkasuje Gába. Švaňhal nahazoval od mantinelu a puk lehce tečoval domácí Jakub Suchánek. Touš nakonec projel domácímu brankáři mezi betony. Asistence: Tomáš Redlich, Jakub Strnad.

    Jaroslav Pešek

    Góly a asistencie: 20. Heřman (Straka, Nouza) – 5. Švaňhal (Redlich, Strnad), 10. Stach (Tenkrát), 25. Dalecký (Klouček, Kaberle), 38. Rudovský (Pitule, Růžička)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Kůdela) – Punčochář, Vráblík, Mucha, Suchánek, Chmelíř, Žovinec, Kříž – Kuchejda, Pajič, M. Švihálek – Nouza, Straka, Heřman – Vaniš, Rob, Boháč – Švec, Přibyl, Prokeš – Trummer
    Rytíři Kladno: Lukáš (J. Švihálek) – Klouček, Kaberle, Růžička, Lukáč, Gutwald, Jaroměřský – Hlaváč, Pitule, Rudovský – Tenkrát, Stach, Horna – Dalecký, Dragoun, Eberle – Redlich, Švaňhal, Strnad

    Rozhodca: Wagner – Čížek, Křivohlavý