Sociedad – Elche 3:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
3:0 (2:0)
Elche CF
Piatok 28.11.2014, 20:45 • Estadio Municipal de Anoeta (San Sebastián) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    Carlos VELA (C. Martínez) - 3:0
     
    53
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    To sa ale nedeje, naopak CARLOS VELA završuje svoj hattrick a posiela ním Sociedad už do trojgólového vedenia! David Moyes nijako neoslavuje a aj naďalej sa koncentruje na svoju prácu. Na pravej strane začal akciu dnes famózny Carlos Martínez, ktorý správne načasoval svoju prihrávku do Velovho nábehu. Mexický útočník, vnikol z pravej strany do šestnástky, odkiaľ milimetrovou strelou zvyšuje domáce vedenie. Krížna strela bývalého hráča londýnskeho Arsenalu sa na ceste do siete odrazila ešte od pravej žrde. Milimetrová koncovka!
    Carlos VELA (PRIETO) - 2:0
     
    31
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Domáci premieňajú i svoju druhú tutovku v zápase a právom sa ujímajú už dvojgólového vedenia. Po ľahkej a dynamickej kombinácii na pravej strane sa k lopte dostal kapitán Baskov Xabi Prieto, ktorý zo stredu ihriska pomedzi oboch stopérov Elche vysúval do šance CARLOSA VELU. Ten dokázal hosťujúcim zadákom ujsť a po vniknutí do šestnástky i poľahky obstreliť bezmocného Tytoňa. Lopta putovala do pravého dolného rohu, San Sebastián zdvojnásobuje svoje vedenie!
    Vela (C. Martínez) - 1:0
     
    3
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Dlho sme už ale v pokojnom tempe nehrali a Real sa pri domácej premiére Davida Moyesa ujíma vedenia už po troch minútach! Sociedad rýchlo rozohral na pravej strane voľný kop. Granero prihrával na Canalesa, ktorý stačil prestrčiť loptu na Carlosa Martíneza. Ten sa dobre zorientoval a z pravého rohu ihriska poslal milimetrový center na hlavu CARLOSA VELU. Ten skákal neohrozene na hranici siedmich metrov, z ktorých posiela loptu hlavou presne k ľavej žrdi. Tytoň už zareagovať nestihol, San Sebastián začína na výbornú.

    Erik Farkaš

    Góly: 3. Vela (C. Martínez), 31. Vela (Prieto), 53. Vela (C. Martínez)

    Karty:   5. Ansotegi (RSC), 14. Canales (RSC) – 28. Adrián (ELC), 62. G. Rodrigues (ELC), 76. V. Rodríguez (ELC), 82. Cisma (ELC)


    Real Sociedad San Sebastian: Zubikarai – C. Martínez, Elustondo, Ansotegi, de la Bella – Granero, Bergara – Vela, Prieto (C), Canales – Agirretxe
    Náhradníci: Rulli – Finnbogason, R. Pardo, Zurutuza, G. Castro, Yuri, D. Estrada
    Manažér: David Moyes (SCO)

    Elche CF: Tytoň – D. Suárez, Lombán, Pelegrín (C), Cisma – V. Rodríguez, Fajr, Mosquera, Adrián – C. Herrera, Jonathas
    Náhradníci: Freixanet – Coro, G. Rodrigues, J. Ángel, Á. Giménez, Albácar, Pašalič
    Manažér: Fran Escribá (ESP)

    Rozhodca: Carlos Velasco – R. Alonso, M. Álvarez – J. Ruiz