Chabarovsk – Vladivostok 2:1 (kon.) | Jekaterinburg – Ufa 3:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Omsk 0:4 (kon.)
Čeljabinsk – Togliatti 3:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Nižnekamsk 2:4 (kon.) | Dinamo Minsk – Soči 2:4 (kon.)
Kazaň – Barys 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 5:3 (kon.) | D. Moskva – A. Mytišči 3:2 (3:2 po s.n.)
Riga – Helsinki 3:4 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
5:3 (2:1, 1:2, 2:0)
SKA Petrohrad
Pondelok 24.11.2014, 17:30 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    RADULOV - 5:3
     
    58:48
    CSKA Moska dala gól!
    Gól strelil RADULOV.
    Domáci rozhodujú dnešné prestížne stretnutie! Grigorenko teraz vybojoval puk v súboji s Tichonovom, ktorý sa snažil založiť útok, následne sa k puku dostal ALEXANDER RADULOV, ktorý strelou bekhandom prekonáva Ivannikova.
    MURŠAK - 4:3
     
    40:39
    CSKA Moska dala gól!
    Gól strelil MURŠAK.
    Tretia tretina sa ešte ani nezačala a domáci idú po tretíkrát v dnešnom zápase do vedenia. Presadil sa JAN MURŠAK, ktorý si nakorčuľoval do útočného pásma a strelou švihom z pravého kruhu vymietol ľavý kút hosťujúcej bránky, Ivannikov nemal nárok, strela to bola ozaj podarená.
    TICHONOV - 3:3
     
    35:41
    Petrohrad dal gól!
    Gól strelil TICHONOV, Asistencie: Šipačjov, Panarin.
    Domáci teraz nechali hosťom až príliš veľa priestoru a po akcii na jeden dotyk sa presadil VIKTOR TICHONOV, ktorý zúžitkoval prihrávku od Šipačjova, ktorý mu nabil pred bránkoviskom, pričom Tichonov zakončoval do prádznej brány, keďže Galimov sa už nedokázal presunúť.
    HJALMARSSON - 3:2
     
    29:52
    CSKA Moska dala gól!
    Gól strelil HJALMARSSON. Asistencie Muršak.
    Domáci hokejisti si teraz dokázali v útočnom pásme vytvoriť veľký tlak, ktorý sa končí vedúcim gólom! Skvelú prácu teraz odviedol Jan Muršak, ktorý sa dostal s pukom na hranicu bránkovej čiary a krásnou spätnou prihrávkou našiel v ľavom kruhu HJALMARSSONA, ktorý neváhal a strelou z prvej prepálil všetko čo mu stálo v ceste.
    TICHONOV - 2:2
     
    22:36
    Petrohrad dal gól!
    Gól strelil TICHONOV.
    A je vyrovnané! Presilová hra hostí netrvala ani minútu a hostia pridávajú svoj druhý gól v dnešnom stretnutí. Kutejkin sa teraz oprel do strely na modrej čiare, pričom jeho strelu pred bránkoviskom jemne tečoval VIKTOR TICHONOV, pre ktorého tento gól určite veľa znamená. Hostia korigujú stav stretnutia a začíname odznova.
    ARťUKIN - 2:1
     
    19:24
    CSKA Moska dala gól!
    Gól strelil ARŤUKIN.
    Domáci idú do vedenia pár sekúnd pred koncom prvej tretiny! Presadil sa JEVGENIJ ARŤUKIN, ktorý po tom čo sa domáci hokejisti dostali v závere do prečíslenia volil pred prihrávkou strelu švihom, ktorá mu vyšla dokonale a na ktorú už Ivannikov nedokázal reagovať.
    HJALMARSSON - 1:1
     
    09:56
    CSKA Moska dala gól!
    Gól strelil HJALMARSSON. Asistencie Radulov.
    Hostia sa už videli na striedačke, do konca presilovej hry však ešte ostávali 2 sekundy, čo dokázal využiť Alexander Radulov, ktorý našiel prihrávkou pred bránkou HJALMARSSONA, ten si spracoval puk a postupoval sám, pričom sa rozhodol zakončiť blafákom, ktorý prešiel hosťujúcemu brankárovi pomedzi nohy a tak začíname odznova.
    ERICSSON - 0:1
     
    03:56
    Petrohrad dal gól!
    Gól strelil ERICSSON. Asistencie Tichonov, Kovaľčuk.
    Hostia po akcii na jeden dotyk otvárajú skóre stretnutia! Presadil sa prvý útok SKA v zložení Ericsson – Tichonov – Kovaľčuk, pričom na konci celej akcii bol švédsky legionár ERICSSON, ktorý dostal skvelú prihrávku na hranicu bránkoviska od Viktora Tichonova, pričom Galimov sa nedokázal presunúť a hráč hostí tak zakončoval do prázdnej bránky.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 10. Hjalmarsson (Radulov), 20. Arťukin (Ljubimov, Zajcev), 30. Hjalmarsson (Muršak), 41. Muršak, 59. Radulov (Grigorenko) – 4. Ericsson (Tichonov, Kovaľčuk), 23. Tichonov (Kutejkin, Kovalčuk), 36. Tichonov (Šipačjov, Panarin)


    CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Denisov, Zajcev, Bilins, Kiselevič, Mišarin, Jegoršev, Naumenkov – Andronov, Grigorenko, Radulov, Prochorkin, Muršak, Hjalmarsson, Telegin, Stas, Žarkov, Arťukin, Ljubimov, Žafjarov
    SKA Petrohrad: Ivannikov (Šestjorkin) – Kutejkin, Alexandrov, Kalinin, Rukavišnikov, Chafizullin, Jermakov, Judin – Tichonov, Kovalčuk, Ericsson, Martensson, Thoresen, Červenka, Panarin, Ketov, Šipačjov, Burdasov, Kablukov, Ponikarovskij

    Diváci: 5 600