Chabarovsk – Vladivostok 2:1 (kon.) | Jekaterinburg – Ufa 3:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Omsk 0:4 (kon.)
Čeljabinsk – Togliatti 3:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Nižnekamsk 2:4 (kon.) | Dinamo Minsk – Soči 2:4 (kon.)
Kazaň – Barys 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 5:3 (kon.) | D. Moskva – A. Mytišči 3:2 (3:2 po s.n.)
Riga – Helsinki 3:4 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
5:3 (2:1, 1:2, 2:0)
SKA Petrohrad
Pondelok 24.11.2014, 17:30 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Pár desiatok sekúnd pred koncom stretnutia vidíme ešte jedno vylúčenie. Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Andronov.
     
    55:50
    Na trestnú lavicu už odchádza za podrazenie Kutejkin, ktorý sa až príliš spoliehal na to že rozhodcovia mu tento zákrok neodpískajú.
     
    47:03
    Tak predsa len sa bude vylučovať! Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Grigorenko. Alexander Radulov sa právom rozčuľuje, keďže rozhodcovia nechali hlavne pri súbojoch s ním, ktoré neboli zrovna čisté, pokračovať v hre.
     
    35:04
    Jegoršev teraz poslal puk mimo hraciu plochu a za toto previnenie už sedí na trestnej lavici. Presilová hra pre SKA.
     
    22:14
    Jegoršev odchádza na trestnú lavicu za hákovanie a SKA má k dispozícii presilovú hru, vhadzovať sa navyše bude pred Galimovom.
     
    11:55
    Radulov teraz skončil po ataku od jedného z hostí nalepený na mantineli a Ketov za tento faul dostáva 2 minúty. Presilová hra pre CSKA.
     
    07:58
    Jasný faul za bránkou SKA, ktorého sa dopustil Jermakov končí vylúčením, hráč hostí odchádza na trestnú lavicu a CSKA má k dispozícii presilovú hru.
     
    05:20
    Vzápätí vidíme aj prvú šarvátku v dnešnom stretnutí, ktorú zapríčinil hosťujúci Jermakov, ktorý mal v súboji s Arťukinom príliš vysoko lakeť, to si hráč domácich nenechal a po údere lakťom do tváre ihneď atakoval hráča hostí. Obaja hráči dostávajú trest na 2 minúty, hráč hostí za faul lakťom, Arťukin za hrubosť.
     
    00:52
    Hostia si zahrajú presilovú hru, na trestnú lavicu odchádza za zdržovanie hry Grigorenko.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 10. Hjalmarsson (Radulov), 20. Arťukin (Ljubimov, Zajcev), 30. Hjalmarsson (Muršak), 41. Muršak, 59. Radulov (Grigorenko) – 4. Ericsson (Tichonov, Kovaľčuk), 23. Tichonov (Kutejkin, Kovalčuk), 36. Tichonov (Šipačjov, Panarin)


    CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Denisov, Zajcev, Bilins, Kiselevič, Mišarin, Jegoršev, Naumenkov – Andronov, Grigorenko, Radulov, Prochorkin, Muršak, Hjalmarsson, Telegin, Stas, Žarkov, Arťukin, Ljubimov, Žafjarov
    SKA Petrohrad: Ivannikov (Šestjorkin) – Kutejkin, Alexandrov, Kalinin, Rukavišnikov, Chafizullin, Jermakov, Judin – Tichonov, Kovalčuk, Ericsson, Martensson, Thoresen, Červenka, Panarin, Ketov, Šipačjov, Burdasov, Kablukov, Ponikarovskij

    Diváci: 5 600