Chabarovsk – Vladivostok 2:1 (kon.) | Jekaterinburg – Ufa 3:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Omsk 0:4 (kon.)
Čeljabinsk – Togliatti 3:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Nižnekamsk 2:4 (kon.) | Dinamo Minsk – Soči 2:4 (kon.)
Kazaň – Barys 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 5:3 (kon.) | D. Moskva – A. Mytišči 3:2 (3:2 po s.n.)
Riga – Helsinki 3:4 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
2:4 (1:0, 0:3, 1:1)
HK Soči
Pondelok 24.11.2014, 17:00 • Minsk Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V súboji dvoch tímov Západnej konferencie napokon ťahal za kratší koniec celok slovenského kouča Ľubomíra Pokoviča, ktorý tak pokračuje v katastrofálnych výsledkoch z posledného obdobia. Soči sa naopak vezie na pozitívnej vlny a v metropole Bieloruska si na konto pripísal tretie víťazstvo v rade.

    Na záver mi neostáva už nič iné len sa vám poďakovať za pozornosť a popriať ešte pekný večer. Dočítania, priatelia. (19:15:14)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Lapenkov ešte v záverečnej minúte vyslal na domácu bránu strelu, no Danny Taylor bol pripravený a vytiahol istý zákrok.
     
    58:10
    Artur Gavrus putuje za hákovanie na lavicu hanby. Dovolím si tvrdiť, že o držiteľovi troch bodov je definitívne rozhodnuté.
     
    58:00
    Tímy sa striedajú v držaní puku. Ani na jednej strane však neprichádza k zakončeniam.
     
    56:00
    Jeden z hosťujúcich útočníkov sa dostal do brejku, no stroskotal na zákroku Taylora, ktorý udržal svojmu tímu ešte aspoň teoretické šance na body.
     
    54:00
    Obaja potrestaní hráči sú späť na ľadovej ploche. Hrá sa v plnom počte.
     
    53:01
    Soči dáva gól! Sedem minút pred koncom riadnej hracej doby prinavrátil hosťom dvoj-gólové vedenie ROMAN LJUDUCHIN. Hostia to majú výborne rozohraté smerom k zisku troch bodov. Asistencia: Nikita Sčitov.
     
    51:56
    Dnešný zápas sa hrá mimoriadne čisto. Až teraz prichádza druhé vylúčenie, ktoré však je vzájomné. Na trestnej lavici sedia Ellison a Ignatuškin. Hrať sa bude vo formáte štyria proti štyrom.
     
    51:00
    Hokejisti Soči sa nezatiahli na svoju modrú čiaru, akoby sa za súčasného stavu dalo očakávať a snažia sa hru kontrolovať aj v obrannej tretine súpera.
     
    50:00
    Dinamu vlial kontaktný gól do žíl nový impulz. Domáci sú v útočnom pásme v posledných minútach podstatne nebezpečnejší.
     
    47:34
    Dinamo Minsk dal gól!
    Opäť sa raz potvrdilo už ošúchané športové pravidlo nedáš-dostaneš. Soči svoju veľkú šancu nevyužilo a na druhej strane sa podarilo strelecky presadiť DMITRIJMU MELEŠKOVI, ktorý strelil kontaktný gól. Bieloruský tím je tak razom na dosah vyrovnania. Asistencie: Nick Bailen, Artur Gavrus.
     
    47:00
    Rýchly brejk Soči potiahol Igor Ignatuškin, ktorý mohol skompletizovať hetrik a definitívne tak rozhodnúť o osude dnešného stretnutia, no tentoraz nezakončil práve ideálne.
     
    46:00
    Dinamo má problémy s prekonávaním stredného pásma a tým pádom aj usadiť sa v blízkosti gólmana Pöpperleho.
     
    44:00
    Soči roztočilo v útočnom pásme poriadny kolotoč. Zatiaľ je to však bez zakončenia.
     
    43:00
    Hostia sa v úvode tretej tretiny snažia kontrolovať hru, no od hokejistov Dinama Minsk ešte určite možno očakávať snahu o vyrovnanie.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej tretine sa hokejistom Soči tromi gólmi podarilo dokonale otočiť stav zápasu vo svoj prospech. Dannyho Taylora v domácej svätyni prestrelil najprv Andre Pettersson a následne dva krát aj Igor Ignatuškin.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 15. Matt Ellison (Alexander Materuchin, Andrej Stepanov), 48. Dmitrij Meleško (Nick Bailen, Artur Gavrus) – 28. Andre Petersson (Roman Ljuduchin, Jevgenij Lapenkov), 33. Igor Ignatuškin (Andrej Kostitsyn, Iľja Krikunov), 36. Igor Ignatuškin (Iľja Krikunov, Andrej Kostitsyn), 54. Roman Ljuduchin (Nikita Sčitov)


    HC Dinamo Minsk: Taylor (Karnaukhov) – Krajíček, Goroško, Ellison, Materuchin, Stepanov – Nogačjov, Bailen, Linglet, Vesce, Cheechoo – Šinkevič, Švarný, Kulakov, Meleško, Gavrus – Lisovets, Drozd, Demkov, Razvadovskij.
    HK Soči: Pöpperle (Gavrilov) – Koledov, Ščitov, Krikunov, Ignatuškin, Kostitsyn – Wilson, Whitney, Ljudučin, Petersson, Lapenkov – Derljuk, Petrov, Krutov, Warn, Emmerton – Pautov, Krjukov, Šiškanov, Achmetov, Ščerbina.

    Rozhodca: Safiullov, Shčenjov – Balodis, Nesterov