Córdoba – La Coruña 0:0 (kon.)
koniec
Cordoba CF
0:0 (0:0)
Deportivo La Coruña
Piatok 07.11.2014, 20:45 • Estadio Nuevo Arcángel (Córdoba) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Nespokojní domáci priaznivci na Estadio Nuevo Arcángel právom bučia. Córdoba sa ani na jedenásty pokus nedočkala premiérového víťazstva v Primera División. Andalúzanom k tomu nepomohla ani vyše hodinu trvajúca presilovka o jedného muža! Domácim vyšla len úvodná desaťminútovka druhého dejstva, kedy sa dostali do dvoch sľubných pozícii. Ani jedna lopta však za Fabriciom regulérne neskončila (Silva dorážal do siete z jasného postavenia mimo hry). Córdoba sa teda nedokázala odpútať z posledného miesta v tabuľke a ťažko povedať, kedy k tomu dostane ideálnejšiu príležitosť.

    Týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem ešte veselý zvyšok piatkového večera. (22:40:37)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Hlavný arbiter Antonio Mateu učinil jedno z mála správnych rozhodnutí, keď k druhému dejstvu pridal len dve minútky. Veľa sa toho skutočne nedialo.
     
    90
    La Coruňa sa momentálne snaží držať loptu v súperovom rohu ihriska, kde to hráčom vo vínových dresoch momentálne samozrejme vyhovuje.
     
    89
    Nutno ale podotknúť, že hosťujúci Helder Postiga si ju zblízka prehliadol hneď dvakrát, aby sa následne zoznámil i s jej škaredšou a výraznejšou sestričkou.
     
    88
    Hlavný rozhodca predviedol už svoje tradičné divadielko, no napokon do svojej kapsy siahať nemusel. Na žlté karty je to zatiaľ 4:3 z pohľadu domácich.
     
    87
    Ghilas teraz pri postrannej čiare celkom dôrazne dohrával Bergantiñosa, začo mu okamžite vyčistil žalúdok kapitán Laure.
     
    86
    Zatiaľ to okrem striedaní boli len žlté karty. Gól sme stále nevideli, najbližšie mal k nemu Cartabia, ktorý po štvrťhodine hry zahodil penaltu.
     
    85
    Oba tímy už teda majú prestriedané. Do konca zápasu zostáva ešte nejakých osem-desať minút. Dočkáme sa ešte nejakého štatistického zápisu?
     
    84
    Hosťujúci manažér Víctor Fernández strieda už naposledy, keď na zelený pažiť posiela Álexa Bergantiñosa. Schádza poľský stredopoliar Wilk.
     
    83
    Ten síce odvracal iba k Rossimu, no Fausto i v tomto prípade pálil do stredu bránky. Fabricio s jeho strelou nemal najmenší problém.
     
    82
    Cartabia teraz dokázal opiť rožkom Rodrígueza, ktorý pri naznačenom centri poskočil, no už skutočnú prihrávku zastavil Sidnei.
     
    81
    Po Gómezovej kolmici to mohol zmeniť krídeník Pinillos, ktorý ale pri svojom nábehu poza Laureho ťažil z ofsajdového postavenia.
     
    80
    To jeho kolega, Miroslav Đukić, spokojný byť nemôže. Córdoba stále opovrhuje príležitosťou na prvé ligové víťazstvo.
     
    79
    Domáci sa i naďalej márne snažia vyzrieť na popretkávanú defenzívnu sieť hosťujúceho výberu, ktorý i dnes vedie Víctor Fernández.
     
    78
    Ďalšiu snahu presadiť sa hlavou preukázal náhradník Xisco, ktorý ale po Garcíovom centri nepredĺžil na Pinillosa.
     
    77
    Hosťujúci gólman Fabricio dostáva už posledné upozornenie od Mateua. Najbližšie zdržovanie už bude sprevádzané žltou kartou.
     
    76
    V posledných desiatkach sekúnd sa viacej nehrá, než hrá. La Coruňa spokojne bráni bezgólovú remízu, Córdoba na viac nemá.
     
    75
    Na trávniku už máme i druhého náhradníka hosťujúceho výberu, ktorým je Juan Domínguez. Ihrisko opustil Haris Medunjanin.

    Erik Farkaš

    Góly:

    Karty:   18. Luso (COR), 29. Í. López (COR), 43. Pinillos (COR), 59. Pantič (COR) – 16. Postiga (LAC)   29. Postiga (LAC)

    Nepremenená penalta: 17. Cartabia (COR), brankár Fabricio zneškodnil


    Cordoba CF: J. Carlos – J. Crespo, Í. López, Pantič, Gunino – F. Rossi, Luso – Cartabia, A. Gómez (C), L. Silva – Ghilas
    Náhradníci: Saizar – Xisco, Fidel, D. Pinillos, L. Garai, Bouzón, B. García
    Manažér: Miroslav Đukić (SER)

    Deportivo La Coruña: Fabricio – Laure (C), Lopo, Sidnei, Canella – Juanfran, Wilk, Medunjanin, Luisinho – Cavaleiro, Postiga
    Náhradníci: Lux – Cuenca, M. Diakité, Bergantiños, J. Domínguez, J. Rodríguez, D. Iglesias
    Manažér: Victor Fernández (ESP)

    Rozhodca: Antonio Mateu – P. Cebrián, J. Núnez – V. Gil