Manchester United U17 – FC Baník Ostrava U17 3:1 (kon.)
koniec
Manchester United U17
3:1 (2:1)
FC Baník Ostrava U17
Streda 29.10.2014, 17:00 • NTC Poprad • Prípravný zápas
     
    V druhom polčase sa ešte presadil v 81. minúte Crosvery.
    Manchester United kontroloval väčšinu tohto zápasu, hráči Baníku Ostrava nedokázali využiť tých pár šancí, ktoré mali a zápas by vyzeral inak. Na druhej strane zase United tiež nevyužil šance v druhom polčase, inak by zvíťazil vyšším rozdielom.

    Ja vám ďakujem za pozornosť, futbalisti slávneho anglického veľkoklubu budú ešte ocenení pohárom pre víťazstvo v tomto turnaji pánom Telenskym.

    To je odo mňa na dnes všetko, prajem vám príjemný zvyšok večera. (18:48:24)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Ried si ešte na útočnej polovici vymenil loptu s Whelanom, následne ju už však pred bránkovou čiarou nedobehol.
     
    89
    Zápas sa už pomaličky chýli ku koncu. Futbalisti Manchestru United už prebrali kontrolu nad hrou, majú dvoj-gólový náskok a víťazstvo v prípravnom turnaji AquaCity Cup im už asi neujde.
     
    88
    Striedanie v tíme Manchester United U17: z ihriska odchádza Riley, prichádza Makela.
     
    87
    Šašinka sa najprv šikovne dostal cez Rileyho, následne hľadal ešte pred malým vápnom Jakuba Malého, no napokon si už defenzíva United postrážila protihráčov.
     
    85
    Z rohového kopu sa naskytla šanca pre Baník, no lopta, ktorú poslal Jakub Malý skončila bezpečne na rukách brankára Hendersona a Ostrava má teda ďalší rohový kop.
     
    83
    Striedanie v tíme Manchester United U17: z ihriska odchádza Mc Tominay, Williams, prichádza Warren, Gomes.
     
    81
    Manchester United dal gól!
    Mladí futbalisti Manchestru United, alebo inak ich môžme nazvať "Young Red Devils" strieľajú tretí gól! Redmond sa predral pred šestnástkou, následne na pravú stranu posunul na hornú hranicu, kde stál RUARI CROSVERY. Ten sa ešte uvoľnil do medzery a potom ideálne ako ľavák krásne trafil priestor pri ľavej žrdi!
     
    79
    Callum Whelan dokázal pekne vysunúť kolmou prihrávkou do šestnástky Ruariho Crosveryho, no následne si už tohto futbalistu postrážili súperi a brankár Chmiel teda nemal žiadnu prácu.
     
    77
    Prvú žltú kartu v tomto zápase dostáva Jakub Malý, ktorý sa prezentoval nepekným útočným faulom na Jakea Kenyona. Ten bol v plnej rýchlosti a zozadu ho atakoval práve český hráč Malý.
     
    76
    Michal Matějček smeroval po prihrávku do priestoru pri rohovej zástavke, odcentroval smerom do pokutového územia, no v týchto priestoroch bol stopercentne istý Williams, ktorý zblokoval následnú prihrávku a do rúk ju už bezpečne uchopil brankár Henderson.
     
    74
    Stopér Manchestru United, Tultr Ried, si teraz príliš nerozumel s Joeom Rileyom, ktorý napokon nestriedal v predchádzajúcej zmene hráčov a ostáva na trávniku. Predovšetkým však Riley v tejto akcii nereagoval na Riedov krátky center smerom po pravej strane dopredu.
     
    73
    Jakub Bolf najprv pekne vycvičil Rieda na útočnej polovici, ktorému šikovne loptu posunul popod nohy. Následne však v bežeckom súboji uspel hráč United, ktorý využil svoju mohutnú postavu a loptu si bez problémov pokryl.
     
    71
    Striedanie v tíme Manchester United U17: z ihriska odchádza Riley, Gribin, prichádza Whelan, Crosvery.
     
    70
    Ďalšiu veľkú možnosť mal z rohového kopu Charlie Scott. Keďže Redmond, ktorý odviedol dobrú prácu pri bližšej žrdi, pretože dokázal predĺžiť na Scotta. Ten však v stopercentnej možnosti netrafil bránu!
     
    69
    Joe Riley vyšprintoval veľmi rýchlo po ľavej strane, následne dokázal pekne pri bližšej žrdi nájsť Devonteho Redmonda, no tam bol nakoniec ešte skvelý obranca Petr Hurta, ktorý odkopol na roh.
     
    67
    Prokop Farek získal loptu na pravej strane po tom, čo Šašinku bezpečne od nej odstavil Ried. Farekov dlhý vzdušný pas však ešte dokázal zachrániť Jakubov a následne Baníčania pokojne rozohrali.
     
    66
    V gólovej šanci sa ocitol Mario Telnar, ktorý sa zmocnil odrazenej lopty do šestnástky, pravačkou vypálil, no našťastie pre United bol v týchto priestoroch ešte Roshaun Williams, ktorému sa podarilo strelu mierne zblokovať a potom to bola pre Hendersona maličkosť ju uchopiť v rukách.
     
    64
    Devonte Redmond poslal krásny ľahučký center spoza hornej hranice šestnástky dovnútra pokutového územia, kde šiel pre loptu Callum Gribbin, ktorý sa snažil obstreliť brankára Chmiela, no zakončoval oblúčikom iba na hornú sieť brány!
     
    63
    Najprv rozprúdil krv v žilách hráčov United Mario Telnar, ktorý sa uvoľnil do šestnástky a elegantnou pätičkou prihrával dozadu na Ondřeja Šašinku, na ktorého akosi defenzíva Manchestru zabudla, no Šašinka pálil prízemne ku pravej žrdi, kde bol pozorný brankár Henderson!
     
    62
    Pozornosť v týchto chvíľach upútal Jakub Malý, ktorý sa uvoľnil na hornej hranici pokutového územia a následne zakončoval, no jeho strela z pravačky smerovala mimo pravej žrde.
     
    60
    Už dlhšiu dobu sme nevideli zakončenie alebo pohyb smerom na bránu. Keďže bol priebeh plynulej hry dvakrát za sebou pozastavený kvôli striedaniu, noví hráči musia zistiť, v akej sú kondícii a následne by sme už mohli vidieť aj strely a práce brankárov ako tomu bolo doteraz.
     
    59
    Striedanie v tíme FC Baník Ostrava U17: z ihriska odchádza Freit, ?, ?, prichádza Matějček, Bolf, Telnar.
     
    58
    Striedanie v tíme Manchester United U17: z ihriska odchádza Dorrington, ?, prichádza Henderson, Kenyon.
     
    57
    Hráči Baníku Ostrava to teraz až príliš v šestnástke súpera prehustili, keď Šašinka sa snažil posunúť krátkou prihrávkou na Nováka a následne mu chcel ešte Novák vracať. Defenzíva "červených diablov" bola bezpečná a bez chýb loptu odkopla.
     
    56
    Zach Dearney naberal rýchlosť priamočiaro na útočnej polovici. Následne mu však loptu účinne vzal z moci Petr Hurta.
     
    54
    Pred hornou hranicou šestnástky mal loptu na kopačke Joe Riley, ktorý dokázal pekne obkopnúť hráčov Ostravy v pokutovom území a takmer aj nájsť Dearneyho. Ten bol asi len centimetre od zakončenia.
     
    53
    Šašinka sa nedokázal na útočnej polovici presadiť cez robustného a mohutného Tultra Rieda, ktorý loptu vybojoval za pomoci použitia svojho tela a následne odkopol.
     
    51
    Už to vyzeralo nebezpečne, keď Chvěja posunul loptu pred hornú hranicu vápna na Šašinku, ten následne ponúkal loptu pekne na Malého, keďže Tuanzebemu nasadil účinné jasličky. Následne ešte Malý vracal loptu pred malé vápno, keď chcel opätovať prihrávku Šašinkovi, no obrana United tam už bola v dostatočnom počte.
     
    50
    Tomáš Freit hľadal šikovným centrom z kraja na ľavej strane šestnástky pri opačnej žrdi Šašinku, no loptu zblokoval Tuanzebe a Manchester môže zakladať novú útočnú akciu.
     
    49
    Freit posúval za deliacou čiarou už na útočnej polovici loptu Šašinkovi, no tam dobre a účinne zapracoval Tultr Ried, ktorý dokázal loptu odkopnúť a pomôcť tak brankárovi Dorringtonovi.
     
    48
    Zach Dearney sa pred ľavou krajnou hranicou šestnástky uvoľnil cez Nováka, no jeho následná prízemná prihrávka obsiahla iba hráčov Ostravy, ktorí následne loptu poslali mimo nebezpečenstva.
     
    47
    Joe Riley sa skvelo znovu dostal cez dvoch hráčov Ostravy, obehol priestor pred šestnástkou, následne si už loptu posúval do zakončenia, no vtedy ho efektne sklzom obral o loptu Prokop Farek.
     
    46
    Začalo sa nám druhé dejstvo tohto stretnutia. Hráči Baníku Ostrava budú teraz z nášho pohľadu útočiť sprava doľava. Ihneď sa český celok pokúsil o útok, no defenzíva Manchestru hru kontrolovala zodpovedne pred šestnástkou.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    V úvodnom polčase to naozaj futbalová nuda nebola. Krásne akcie na oboch stranách, no viac zo svojho umenia predsa len ukázali hráči slávneho Manchestru United. V 25. minúte to však ešte tak nevyzeralo, keď otvoril skóre Šašinka. O štyri minút však bolo všetko inak, keď Riley vyrovnal a od 41. minúty zatiaľ "červení diabli" vedú, keď sa vtedy presadil Thompson.
    Druhý polčas sa začne približne o 18:03.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Lukáš Macik odkopol loptu po nepresnom rozohratí hráčov Manchestru za postrannú čiaru. Následne zahral aut a o chvíľu by mal hlavný rozhodca ukončiť prvé dejstvo.
     
    44
    Joe Riley znovu krásne využil šprintérske schopnosti a prebehol po pravej strane. Z priestoru pri rohovej zástavke odcentroval tesne pred bránu, kde bol Marcus Rashferd, no jeho zakončenie krásne zastavil brankár Chmiel!
     
    41
    Manchester United dal gól!
    Mladé nádeje anglického veľkoklubu získavajú vedenie v tomto zápase! Joe Riley ukážkovo prebehol priestor po pravej strane, nebezpečne posunul do malého vápna, kde síce ešte Rashferda dokázal postrážiť Jiří Novák, ktorý odkopol ďalej od brány, no stále iba do priestorov šestnástky, kde prišiel JORDAN THOMPSON a ten sa strelou ponad brankára Chmiela nemýlil!
     
    39
    Gribbin sa postavil ku lopte v okolí pravého horného rohu vápna, následne mierne oklamal pohybom hráčov Ostravy, keďže po dĺžke nakrátko posunul na Rieda, no na jeho následnú prihrávku si už dali hráči Baníku pozor a zblokovali ju.
     
    38
    Tomáš Freit sa snažil ešte pred bránkovou čiarou v priestore pokutového územia dobehnúť loptu, no v okolí neho bol ešte Tuanzebe, ktorý hru kontroloval a Freit bol nútený loptu len pustiť za bránkovú líniu.
     
    37
    Prokop Farek chcel vysunúť do zakončenia Ondřeja Chvěja po ľavej strane ihriska, Chvěj urobil pár rýchlych temp, sám zistil, že túto loptu už ďalej nedobehne, tak to dobrovoľne vzdal.
     
    36
    Joe Riley posunul spred hornej hranice šestnástky na pravý kraj ihriska, kde bol Tultr Ried, následne si Riley zbehol do pokutového územia, no prihrávka od Rieda už na neho naspäť neprešla. Obrana Ostravy bola pozorná.
     
    35
    Manchesterský útočník Marcus Rashferd sa ocitol v ofsajdovom postavení počas preberania prihrávky. Odkopávať spred ľavej krajnej hranice šestnástky bude Lukáš Macik.
     
    34
    Zach Dearney to na ľavej strane dvakrát za sebou skúšal cez Jiřího Nováka, no stopér a kapitán Baníku Ostrava v jednej osobe ukážkovo a čisto sklzom vypichol loptu spred kopačiek hráča Manchestru United.
     
    33
    Callum Gribbin chcel z dolnej hranice stredového kruhu nájsť sympatickou prihrávkou pred šestnástku Marcusa Rasfherda, ktorý bežal až mu sily nestačili, no napokon tam šikovne prišiel brankár Chmiel a ten celú situáciu vyriešil uchopením lopty do svojich rúk.
     
    31
    Rashferd je už späť v hre, no utrpel ďalší nepekný zákrok, keď ho v strede ihriska v hlavičkovom súboji zasiahol Lukáš Macik. Rozhodca odpískal faul a prisúdil loptu hráčom Manchestru United.
     
    29
    Manchester United dal gól!
    Skóre tohto stretnutia je asi po štyroch minútach vyrovnané! Na pravej strane mal loptu na kopačke Zach Dearney, ktorý krásne posunul do okolia hornej hranice šestnástky, kde bol JOE RILEY, ten si ešte šikovne prehodil loptu ponad brankára Chmiela a následne neohrozene zakončil do prázdnej brány!
     
    28
    Marcus Rashferd bol teraz asi aj minútu ošetrovaný v strede ihriska, keďže nie príliš pekne stúpil na svoju nohu. Prišiel k nemu lekár "Red Devils", ktorý Marcusa vzal mimo ihriska a tam prebieha ošetrenie.
     
    26
    Nechýbalo veľa a Baník mohol svoje vedenie hneď stratiť! Na pravej strane ihriska sa predral Zach Dearney, ktorý pálil na bránu. Brankár Chmiel príliš sebaisto nevyrazil loptu, keďže ju poslal priamo pred seba, no chýbalo naozaj málo, aby následne Scott Mc Tominay dorazil loptu do odkrytej brány. Boli tam však ruky brankára Ostravy, do ktorých bola lopta okamžite uchopená.
     
    25
    FC Baník Ostrava U17 dáva gól!
    Baník sa dostáva do vedenia v tomto zápase! Krásna kombinácia majstrov mladšieho dorastu Českej republiky za minulú sezónu vrcholí presným zásahom! Chvěja priťukol pred šestnástku Jakubovi Malému, ten sa kľučkou uvoľnil cez jedného protihráča a bližšie do priestorov bieleho bodu posunul ONDŘEJOVI ŠAŠINKOVI, ktorý pohotovo zakončil do pravého horného rohu!
     
    23
    Obrovská možnosť pre Manchester United! Marcus Rashferd bol futbalistom, ktorý sa na ľavej strane vápna uvoľnil, prihral pred malé vápno, kde stál Charlie Scott, ktorý ešte posúval viac na kraj na Zacha Dearneyho. Ten mal pred sebou už len odkrytú bránu a obrancu Prokopa Fareka, ktorý bravúrne zblokoval túto strelu!
     
    21
    Znovu sme videli nebezpečenstvo pre Chmiela. Po pravej strane prenikol do pokutového územia Joe Riley, no jeho prihrávka pred malé vápno bola zblokovaná na hornú hranicu šestnástky. Tam ku lopte rýchlo pribehol Jordan Thompson, no ľavačkou pálil len tesne mimo pravej žrde!
     
    20
    Ten však zahrali mladí "červení diabli" nakrátko a následne dokázali hráči Ostravy loptu vyprevadiť na polovicu ihriska. Tam ju mali znovu v moci futbalisti anglického celku, no potom nepresne centrovali a lopta skončila za postrannou čiarou.
     
    19
    Loptu si na pravej stane ihriska spracoval Joe Riley, ktorý mal v šestnástke Rasfherda a Dearneyho, no napokon pokazil prihrávku, ale jeho tím aspoň získal rohový kop.
     
    18
    Do útoku vyrazil po ľavej strane ihriska Denis Granečný, no jeho nevydarenú prihrávku zastavili futbalisti United a začali rozohrávať z vlastnej polovice.
     
    17
    Hráči Baníku sa znovu pomaličky dostávali do pokojnej rozohrávky, no napádanie futbalistov Manchestru United je naozaj ťažké zvládnuť. Teraz mal zakončenie na dosah Zach Dearney, no škoda, že loptu spred šestnástky prihral dozadu nepresne.
     
    15
    Rashferd sa snažil zakončovať ku pravej žrdi, no svojou strelou minul bránu!
     
    15
    Červení diabli budú po faule od Lukáša Macíka na Marcusa Rashferda zahrávať pokutový kop, keďže nedovolený zákrok sa stal v šestnástke.
     
    13
    Jiří Novák bol už plnohodnotne pripravený na center spoza pravej krajnej hranice šestnástky, no tieto úmysly mu dokonale zmaril Charlie Scott, ktorý proti jeho pohybu reagoval čistým sklzom. Následne sa Baníčan lopty dotkol a majú ju United.
     
    12
    Futbalisti českého Baníku Ostrava získali loptu na obrannej polovici, súper sa stiahol do obrany, a tak mohli futbalisti Ostravy pokojne zakladať útok. Nakoniec lopta skončila u brankára Dorringtona, keďže českí futbalisti sa prezentovali nepresnou prihrávkou.
     
    10
    Videli sme priam fantastický zákrok brankára Chmiela, ktorý musel čeliť strele od Marcusa Rasfherda z tesnej blízkosti, keďže prihrávka od Rileyho z priestoru pri rohovej zástavke na pravej strane bola milimetrová, no Rashferd zakončoval len do tela brankára Baníku Ostrava!
     
    9
    Jordan Thompson hľadal svojím centrom na pred šestnástku Marcusa Rashferda, no tento zatiaľ dvoj-gólový strelec turnaja nedokázal dlhú loptu dostihnúť. Skôr bol pri nej brankár František Chmiel.
     
    8
    Teraz sme videli pekný obranný zákrok od hráča Baníka. Bol to práve Ondřej Chvěja, ktorý čisto a účinne odzbrojil na obrannej polovici svojho tímu Joea Rileyho.
     
    7
    Lukáš Lehnert sa uvoľnil na útočnej polovici, následne z osi ihriska zbadal Tomáša Freita ako si pýta loptu na ľavej strane, no táto nevydarená prihrávka našla iba, pochopiteľne, hráčov Manchestru United.
     
    6
    Futbalisti Manchestru United sa s loptou upokojil na vlastnej polovici, Charlie Scott ju dostal na ľavý kraj ihriska a priamočiaro ju posúval na Dearneyho, no veľmi nepresne.
     
    5
    Tomáš Freit sa rozbehol po ľavej strane ihriska, dostal sa s loptou do priestoru, kde je rohová vlajka, v rýchlosti sa snažil loptu odkopnúť smerom do šestnástky, no nakoniec dokázal guľatý predmet usmerniť iba mimo brány.
     
    4
    Prvá nebezpečná situácia pred Chmielom sa odohrala, keď Rashferd dokázal pretlačiť loptu na hranicu pokutového územia, kde si prišiel po loptu Zach Dearney, no jeho prudký volej smeroval iba vysoko nad bránu.
     
    3
    Odkopnutá lopta od hráčov Baníku Ostrava sa dostala až ku brankárovi Dorringtonovi, ktorý len jemne prihral svojim spoluhráčom, ktorý následne však loptu stratili na útočnej polovici zlou prihrávkou a lopta tak preťala bránkovú čiaru.
     
    2
    Joe Riley prichádzal do pokutového územia na center od spoluhráča, keďže Červení diabli zahrávali autové vhadzovanie na útočnej polovici, no Riley cez protihráča nezakončil.
     
    1
    Úvodný výkop tohto stretnutia zahrávali hráči Baníku Ostravu. Tí sa okamžite s loptou snažili usadiť na vlastnej polovici a pokojne rozohrať akciu, no United ihneď pozorne napádal a loptu získal.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -2
    Vypočuli sme si štátne hymny Veľkej Británie a Českej republiky. Hráči si podali ruky a zaujímajú svoje miesta na trávniku. Nič nám už nebráni v tom, aby sa tento zápas začal.
     
    -5
    Práve na ihrisko prichádzajú oba tímy! Mladí "červení diabli" sa predstavia v tradičnom šate, ktorý sú je pre tento anglický veľkoklub typický, a to červené dresy s bielymi trenírkami. Hostia z Ostravy odohrajú toto stretnutie kombináciou bielych tričiek a modrých trenírok.
     
    -13
    Hlavná informácia pred zápasom

    Keďže Manchester United v pondelok zvíťazil nad Duklou Banská Bystrica 2:0 a včera FC Baník Ostrava porazil Duklu rovnakým výsledkom 2:0 môžme povedať, že dnes nás čaká také pekné vyvrcholenie v podobe malého finále, keďže oba tímy majú po tri body a určite budú oba mládežnícke celky hladné po výhre. Remíza nestačí. Ak by náhodou skončil riadny hrací čas nerozhodne, tak sa idú okamžite kopať penalty, predĺženie sa neodohrá.
    Dívakom by mohlo byť dnes viac, než v predošlých dvoch stretnutiach tohto prípravného turnaja, keďže sa už východná tribúna Národného tréningového centra tu v Poprade začína 13 minút pred začiatkom zápasu celkom rýchlo napĺňať.
     
    -20
    Príjemný podvečer všetkým fanúšikom futbalu na Slovensku! Dnes uvidíme v národnom tréningovom centre v Poprade posledný zápas AquaCity Cupu medzi Manchestrom United U17 a FC Baník Ostrava. Do začiatku zápasu nám ostáva nejakých dvadsať minút. Máte teda dostatok času na krátke prečítanie úvodných jedenástiek oboch tímov. Potom sa už môžete plnohodnotne sústrediť na zápas. Prajem vám vopred príjemné sledovanie prenosu s Onlajny.eu!
     
    Úvodné zostavy:

    Manchester United U17: Dorrington – Ried, Scott, Tuanzebe ("C"), Williams, Thompson, Riley, Mc Tominay, Rashferd, Gribbin, Dearney
    Náhradníci: Henderson – Redmond, Burne, Crosvery, Rathbure, Makela, Kenyon, Gomes, Whelan, Warren

    FC Baník Ostrava U17: Chmiel – Macik, Jiří Novák ("C"), Farek, Malý, Granečný, Chvěja, Freit, Čech, Šašinka
    Náhradníci: Virec – Telnar, Bolf, Jakubov, Hurta, Kania, Matějček

    Rozhodca: Milan Maliňák – Marcel Maličký, Branislav Maličký.
     
    Stretnite budúce futbalové hviezdy!

    Pod týmto mottom sa snaží hlavný sponzor a organizátor tejto akcie, AquaCity Poprad, prilákať na futbalový štadión dnes v pondelok, utorok a v stredu fanúšikov futbalu do národného tréningového centra v Poprade. Jesenný kemp mládežníckeho výberu Manchestru United U17 sa po roku znovu uskutočňuje tu pod Tatrami – v meste Poprad. Mladíci sú tu už dokopy po piaty krát.

    V pondelok sme videli zápas medzi Manchestrom United U17 a Duklou Banskou Bystricou U17. United zvíťazil po dvoch góloch Marcusa Rashferda (jedným zo štandardky a jedným z penalty) 2:0.
    Včera bol v NTC súboj medzi Banskou Bystricou a FC Baník Ostrava, Baník zvíťazil výsledkom 2:0.
    Dnes tento prípravný turnaj vrcholí zápasom medzi Manchestrom United U17 a FC Baníkom Ostrava, ktorý je, mimochodom, aktuálnym majstrom mladšieho dorastu ČR.

    Na doposiaľ oboch stretnutiach bol nízky počet divákov. Nie je to však nič zvláštne. Veľmi chladné počasie a vstupenky (2,50 € za pondelok a stredu a 1,50 € za utorok) nie sú veľmi lákavými faktormi.

    Ak však chcete o poslednom (treťom) zápase AquaCity Cup-u vedieť všetko podstatné, nezabudnite od 17:00 sledovať náš on-line prenos, ktorým vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka. Želám vám ešte príjemný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 29. Riley, 41. Thompson, 81. Crosvery – 25. Šašinka

    Karty:   77. Malý (BOU)

    Nepremenená penalta: 15. Rashferd (MU U17), mimo


    Manchester United U17: Dorrington – Ried, Scott, Tuanzebe ("C"), Williams, Thompson, Riley, Mc Tominay, Rashferd, Gribbin, Dearney
    Náhradníci: Henderson – Redmond, Burne, Crosvery, Rathbure, Makela, Kenyon, Gomes, Whelan, Warren

    FC Baník Ostrava U17: Chmiel – Macik, Jiří Novák ("C"), Farek, Malý, Granečný, Chvěja, Freit, Čech, Šašinka
    Náhradníci: Virec – Telnar, Bolf, Jakubov, Hurta, Kania, Matějček

    Rozhodca: Milan Maliňák – Marcel Maličký, Branislav Maličký