Skalica – Nitra 1:8 (kon.) | B. Bystrica – Poprad 1:2 (0:1 po s.n.) | Piešťany – Zvolen 2:5 (kon.)
Martin – Trenčín 2:3 (0:1 po s.n.) | Žilina – Košice 1:3 (kon.)
koniec
HK Skalica
1:8 (0:4, 1:2, 0:2)
HK Nitra
Nedeľa 26.10.2014, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:26
    Nitra dala gól!

    Okamžite po buly Nitra vyvinula na súpera neúnosný tlak, ktorý je spečatený ôsmym gólom v sieti Skalice, prvýkrát však inkasuje Ďuriš. ROMAN TOMÁNEK dostal puk na pravú stranu pred úplne odkrytú sieť a ku svojim štyrom asistenciám tak nemal problém pridať aj gól. Asistencie: Jozef Stümpel, Lukáš Novák.
     
    40:53
    Nitra dala gól!

    Štvrtý gól LUKÁŠA NOVÁKA v tomto zápase! Nakorčuľoval si pred bránku, kde prišla skvelá prihrávka od Stümpela a hráč zápasu nezaváhal. Asistencie: Jozef Stümpel, Roman Tománek.

    Po siedmom inkasovanom góle začal Romančík mlátiť hokejkou do bránky, ale niet sa mu čo čudovať. Naopak, skladáme pred ním klobúk, že to medzi tromi žrďami vydržal až doteraz.
     
    36:05
    Nitra dala gól!

    Tak toto bola rana ako z dela! MICHAL NOVÁK sa napriahol za medzikružím a nekompromisne puk prepálil do siete, Romančík nemohol ani len pomýšľať nad tým, že by ho chytil. Táto bomba by mu určite zlomila ruku.
     
    32:33
    Nitra dala gól!

    Nitra využíva presilovku a vyhráva opäť rozdielom štyroch gólov! LUKÁŠ NOVÁK ostal úplne osamotený na pravej strane a nekompromisne zakončil do odkrytej časti siete, kde sa Romančík nestihol presunúť. Asistencia: Roman Tománek.
     
    26:58
    Skalica dala gól!

    Skalica ostala nasťahovaná v pásme, kde si do medzikružia nakorčuľoval ĽUBOMÍR VAŠKOVIČ, ku ktorému nestihol dostúpiť Mezei. Vaškovič následne nezaváhala prudkým švihom znižuje na 1:4. Asistencie: Ivan Jankovič a Martin Gründling.
     
    18:52
    Nitra dala gól!

    Nitra si zo súpera robí trhací kalendár. Mladý brankár Romančík to mal opäť veľmi náročné, keď mu odrazený puk po strele LUKÁŠA NOVÁKA do siete korčuľou nešťastne zrazil Drtina. Gól putuje na konto Lukáša Nováka Asistencia: Jozef Stümpel.
     
    16:51
    Nitra dala gól!

    Tak toto bola skutočná paráda! RICHARD MRÁZ získal puk pri pravom mantineli, prekorčuľoval si pomedzi trojicu brániacich Skaličanov až pred bránku a tam efektnou kľučkou vyškolil brankára Romančíka. Nitra vyhráva už 3:0. Asistencie: Filip Bajtek, Henrich Ručkay.
     
    12:25
    Nitra dala gól!

    Nitra využíva presilovku a dostáva sa do dvojgólového vedenia. LUKÁŠ NOVÁK si vypracoval dostatok priestoru priamo pred bránkou, dostal presnú prihrávku a puk iba nechytateľne podvihol pod hornú žrď. Asistencie: Roman Tománek a Branislav Mezei.
     
    06:57
    Nitra dala gól!

    Nitra bez zaváhania prežila vlastné oslabenie a vzápätí sa dostáva do vedenia! Domáci tím pred bránkou vôbec nepostrážil MAREKA SLOVÁKA, ktorý tam ostal úplne osamotený a po nezištnej prihrávke Lelkeša už zaváhať nemohol. Asistencie: Richard Lelkeš, Henrich Ručkay.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 27. Vaškovič (Jankovič, Gründling) – 7. Slovák (Lelkeš, H. Ručkay), 13. L. Novák (Tománek, Mezei), 17. Mráz (Bajtek, H. Ručkay), 19. L. Novák (Stümpel), 33. L. Novák (Tománek), 37. Novák, 41. Novák (Stümpel, Tománek), 48. Tománek (Stümpel, L. Novák)


    HK Skalica: Romančík (41. Ďuriš) – Jankovič, Gründling, Drtina, Horváth, Mikéska, Pavešic – Vaškovič, Stloukal, Šimíček – Bene, Méry, Chylo – Jurík, M. Romančík, Bezúch – Rejžek, Dvonč
    HK Nitra: Lakosil – Nádašdi, Jass, Mezei, M. Novák, Eremenko, Milo, Bednár – Slovák, Stümpel, Nádašdi – Tománek, Lelkeš, H. Ručkay – Pupák, Štefanka, J. Ručkay – Bajtek, Mráz

    Rozhodca: M. Novák, Junek, Tvrdoň

    Diváci: 939