Skalica – Nitra 1:8 (kon.) | B. Bystrica – Poprad 1:2 (0:1 po s.n.) | Piešťany – Zvolen 2:5 (kon.)
Martin – Trenčín 2:3 (0:1 po s.n.) | Žilina – Košice 1:3 (kon.)
koniec
HK Skalica
1:8 (0:4, 1:2, 0:2)
HK Nitra
Nedeľa 26.10.2014, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je koniec, Nitra roztrhala Záhorákov pomerom 8:1. O štyri góly sa postaral famózny Lukáš Novák.

    S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (19:10:47)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Nitra má všetko pod kontrolou, v tomto zápase sa už nič nestane.
     
    59:16
    Nitra sa ale napokon dokázala ubrániť a puk posiala mimo priestoru svojej obrannej tretiny.
     
    58:46
    Domáci tím sa hneď usadil v útočnej tretine, ale napokon nevystrelil. Pri puku bol Chylo, no v rozhodujúcom okamihu mu zrejme chýbal kus sebavedomia.
     
    58:10
    Nitra sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza hosťujúci obranca Eremenko.
     
    56:58
    Skaličania si v týchto chvíľach pred súperovým gólmanom vytvorili hneď niekoľko zaujímavých pozícií, no ani ich tlak úspešný nebol.
     
    56:40
    Obrovská šanca Skalice aspoň na kozmetickú úpravu skóre. Na modrej čiare prihrávku vystihol Drtina, vpálil do pásma, ale Lakosil sa predviedol ukážkovým zákrokom lapačkou a druhýkrát v tomto zápase neinkasoval.
     
    55:56
    Ťažko teraz k dianiu na ľadovej ploche niečo napísať. Hra sa prelieva z jednej strany na druhú, ale o všetkom je už rozhodnuté.
     
    55:29
    Ďuriš to v bránke domácich skutočne nemá jednoduché. Po ľavej strane sa teraz natlačil do zakončenia Mráz, no jeho strela opečiatkovala iba konštrukciu bránky.
     
    54:12
    Na opačnej polovici ľadovej plochy sa hostia rýchlo presunuli až do zakončenia. Tam po tvrdej Nádašdiho strele dostal Ďuriš puk priamo do masky, ale rozhodcovia hru neprerušujú.
     
    53:35
    Skalica by v závere už iba nerada inkasovala. Hostia sa snažia o prechody do útoku, kde by chceli nerozchytaného Lakosila prekvapiť, ale opäť ich zastavil iba ofsajd.
     
    52:45
    Skalickí hokejisti nastrelili puk na zadný mantinel za Lakosila. Tam sa ho pokúšal vydolovať Bene, no proti presile súpera na to nemal žiadnu šancu.
     
    51:49
    Skalica chcela ísť do útoku, ale zastavil ju iba ofsajd.
     
    51:23
    Skaličania rozohrávali puk od vlastnej bránky, ale Nitra im situáciu vôbec neuľahčila vysokým forčekingom. Hostia sa ešte pokúsia upraviť skóre a potešiť fanúšikov aj desiatimi gólmi.
     
    50:57
    Po dlhej dobe si na puk siahol aj brankár Lakosil. Od modrej čiary jeho pozornosť preveril Pavešic, ale nešlo o náročnú strelu.
     
    50:00
    Pred nami je posledných desať minút tohto zápasu. Domáci hokejisti si prajú, aby sa čas posunul tentokrát o hodinu dopredu a aby už boli na ceste k manželkám.
     
    49:34
    Pozitívnou správou je, že obranca Michal Novák je už späť na ľadovej ploche. Tvrdý úder hokejkou do sánky predýchal akoby to nič nebolo.
     
    48:40
    V Skalici je rozhodnuté a hosťujúci fanklub si pýta desinu v sieti domácich. Hostia si to skutočne zaslúžia, dnes svojho súpera k ničomu nepustili.
     
    47:26
    Nitra dala gól!

    Okamžite po buly Nitra vyvinula na súpera neúnosný tlak, ktorý je spečatený ôsmym gólom v sieti Skalice, prvýkrát však inkasuje Ďuriš. ROMAN TOMÁNEK dostal puk na pravú stranu pred úplne odkrytú sieť a ku svojim štyrom asistenciám tak nemal problém pridať aj gól. Asistencie: Jozef Stümpel, Lukáš Novák.
     
    47:16
    Skalica sa bude po predchádzajúcom faule brániť. Méry inkasuje 2+10 minút za napadnutie hlavy a krku.
     
    47:16
    Uf, takt toto vyzeralo veľmi nepríjemne! Michal Novák dostal hokejkou do tváre a nejedného iného muža by to zlomilo. Tvrďas Novas to ale s prehľadom predýchal a po svojich korčuľuje na striedačku.
     
    45:52
    Hosťujúca Nitra chcela rýchlo rozohrať spoza vlastnej bránky, dopustila sa ale iba zakázaného uvoľnenia.
     
    42:56
    Na ľadovej ploche na Záhorí sa nedeje nič zaujímavé. Atmosféra na štadióne by bola ako na pohrebe, ale našťastie sú v Skalici aj fanúšikovia Nitry, ktorí vytrvalo povzbudzujú svoj tím.
     
    40:53
    Do bránky smeruje namiesto mladíka Romančíka mladík Ďruiš.
     
    40:53
    Nitra dala gól!

    Štvrtý gól LUKÁŠA NOVÁKA v tomto zápase! Nakorčuľoval si pred bránku, kde prišla skvelá prihrávka od Stümpela a hráč zápasu nezaváhal. Asistencie: Jozef Stümpel, Roman Tománek.

    Po siedmom inkasovanom góle začal Romančík mlátiť hokejkou do bránky, ale niet sa mu čo čudovať. Naopak, skladáme pred ním klobúk, že to medzi tromi žrďami vydržal až doteraz.
     
    40:10
    Tretia tretina sa začala výherným buly hokejistov Nitry. Skalica má výhodu presilovky, no zatiaľ sa k puku ani nedostala.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Lukáš Novák bol v oficiálnom zápise opravený ako strelec štvrtého gólu. Na svojom konte má teda hetrik!
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:36
    Hosťom sa napokon puk podarilo vyhodiť z vlastnej obrannej tretiny. čas pre Záhorákov sa kráti a v tejto časti hry sa už zrejme nič neudeje.
     
    39:16
    Skalica sa ihneď usadila v útočnej tretine. Od modrej čiary pálil Stloukal a Nitra mala čo robiť, aby hostí k dorážke nepustila.
     
    38:56
    Nitra sa bude brániť! Hostia zle vystriedali a trest za veľa hráčov na ľade ich neminie.
     
    36:54
    V Skalici je rozhodnuté už dlho pred koncom zápasu. Nitra naďalej pokračuje vo svojej aktivite a usadila sa v útoku.
     
    36:05
    Nitra dala gól!

    Tak toto bola rana ako z dela! MICHAL NOVÁK sa napriahol za medzikružím a nekompromisne puk prepálil do siete, Romančík nemohol ani len pomýšľať nad tým, že by ho chytil. Táto bomba by mu určite zlomila ruku.
     
    35:00
    Do konca tejto tretiny ostáva už iba 5 minút a v Skalici sa nič zaujímavé nedeje. Hostia majú všetko pod kontrolou a nikam sa hrnúť nemusia.
     
    33:59
    Na Záhorí je podľa všetkého rozhodnuté. Hostia držia puk vo svojej moci a všetko majú plne pod kontrolou.
     
    32:56
    Ak by bol gól na 4:0 pripísaný Lukášovi Novákovi, tento hráč mohol mať na svojom konte už hetrik. Zatiaľ sa tak ale nestálo a v oficiálnom zápise svieti meno Romana Tománka. Rozhodcom ale nič vyčítať nemôžeme, na ľadovej ploche situácie vyzerajú úplne inak ako na videozázname.
     
    32:33
    Nitra dala gól!

    Nitra využíva presilovku a vyhráva opäť rozdielom štyroch gólov! LUKÁŠ NOVÁK ostal úplne osamotený na pravej strane a nekompromisne zakončil do odkrytej časti siete, kde sa Romančík nestihol presunúť. Asistencia: Roman Tománek.
     
    31:53
    Skalica sa bude opäť brániť! Na trestnú lavicu smeruje za nedovolené bránenie Mikéska.
     
    30:58
    Domáci v plnom počte.
     
    30:24
    A opäť mohli Skaličania znížiť! Tentokrát sa Gründling dostal do samotného úniku vo vlastnom oslabení a takisto sa pokúsil prekonať Lakosila. Ten ležal na zemi a do dráhy puku vložil iba svoj pravý betón, ale bol úspešný!
     
    29:56
    Ale všetko mohlo byť inak! Slovák chyboval pri preberaní puku vo vlastnej útočnej tretine a domáci sa vo vlastnom oslabení natlačili do prečíslenia dvoch proti jednému, ktoré ale Méry zakončil iba do Lakosila.
     
    29:36
    Nitra mohla po svojej aktivite zvýšiť svoj nsákok! Tvrdo vypálil Štefanka a brankárovi Romančíkovi sa puk odrazil od korčule a prešiel celým bránkoviskom. našťastie pre domácich si ho mladý gólman do siete nezrazil.
     
    28:58
    Opäť raz sa bude vylučovať a brániť sa bude Skalica. Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Gründling.
     
    27:57
    Domáci hokejisti sa ale opäť dostávajú pod tlak a bránia sa iba za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    27:26
    Skalici sa napokon podarilo skorigovať výsledok, aj keď už nie počas dvojnásobnej početnej výhody. Domáci tím využil "iba" klasickú presilovku o jedného muža.
     
    26:58
    Skalica dala gól!

    Skalica ostala nasťahovaná v pásme, kde si do medzikružia nakorčuľoval ĽUBOMÍR VAŠKOVIČ, ku ktorému nestihol dostúpiť Mezei. Vaškovič následne nezaváhala prudkým švihom znižuje na 1:4. Asistencie: Ivan Jankovič a Martin Gründling.
     
    26:15
    K strele sa napokon dostal aj domáci Drtina a už-už to vyzeralo, že Lakosil kapituluje. Napokon mu ale pomohla aj defenzíva a Vaškovičovi sa nepodarilo puk prapasírovať do siete.
     
    26:04
    Méry sa rozhodol páliť opäť a Nitra má čo robiť, aby sa ubránila. Hostia sú pod obrovským tlakom svojho súpera.
     
    25:50
    Skalica sa okamžite pokúša svoju presilovku o dvoch mužov zúžitkovať! Tvrdo pálil Méry, ale jeho prudký švih z medzikružia gólman Lakosil vyrazil.
     
    25:22
    Nitra si hru v trojici predĺži! Na trestnú lavicu smeruje aj Michal Novák za nedovolené bránenie.
     
    24:16
    Vaškovič poslal poriadne prudkú ranu smerom na bránku, ale tú iba obetavo zblokoval obranca Michal Novák.
     
    24:06
    Nitra sa bude brániť v trojici! Na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Mezei.
     
    23:55
    Nitra teraz na moment nechala viac otvoreného priestoru pred svojim gólmanom, čo chcel využiť Gründling. Ten síce tvrdo vystrelil, ale následne hostia súpera od dorážok odstavili.
     
    23:50
    Nitra sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákoavnie Lelkeš.
     
    23:34
    Nitra v útočnej tretine vyhrala buly a okamžite po ňom z medzikružia pálil Henrich Ručkay. Jeho strela ale bola príliš unáhlená a minula priestor troch žrdí.
     
    22:59
    Domáci v plnom počte.
     
    22:16
    Nitra sa nikam bezhlavo nehrnie a jej útočenie nie je príliš lákavé. Hosťom sa ale nemôžeme čudovať, potrhať sa skutočne nemusia.
     
    21:46
    Medzičasom už hrajú hostia v plnom počte. Domáci hráči hneď v úvode skráteného oslabenia vyhodili puk cez všetky čiary.
     
    21:09
    Vo štvorici Skalici neostáva nič iné, než sa pokúšať o zázrak v útoku. Ten ale vôbec neprichádza, pretože hostia sa pozorne bránia.
     
    20:59
    Pomer síl na ľadovej ploche sa na chvíľu vyrovná, potom bude nasledovať presilovka hostí. Skalica opäť zle striedala.
     
    20:41
    Nitra si ale puk rýchlo prevzala na svoje hokejky a hostia sa po pravej strane dokonca dostali až k strele príklepom. Romančík mal čo robiť, aby puk vyrazil.
     
    20:26
    V úvode druhej tretiny si puk na svoje hokejky prevzali domáci hráči, ktorí od vlastnej bránky rozohrali útočnú akciu. Puk do pásma potiahol Bezúch, ale jeho spoluhráči v útoku nič nevymysleli.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Informácia pred druhou tretinou: bol upravený strelec štvrtého gólu hostí. Namiesto Lukáša Nováka je v oficiálnom zápise o stretnutí uvedený Roman Tománek, aj keď z opakovaných záberov bolo jasne vidieť, že gól by mal patriť práve Lukášovi Novákovi. Ak by rozhodcovia svoj verdikt zmenili, budeme vás informovať.
     
    Prvá tretina je za nami. Aj keď ju Skaličania začali aktívne, duel sa im následne úplne vymkol spod kontroly a hostia už po dvadsiatich minútach vyhrávajú priepastným rozdielom štyroch gólov.

    Druhá tretina sa začne približne o 17:47.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:48
    Nitra sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Bajtek.
     
    18:52
    Nitra dala gól!

    Nitra si zo súpera robí trhací kalendár. Mladý brankár Romančík to mal opäť veľmi náročné, keď mu odrazený puk po strele LUKÁŠA NOVÁKA do siete korčuľou nešťastne zrazil Drtina. Gól putuje na konto Lukáša Nováka Asistencia: Jozef Stümpel.
     
    18:36
    Nitra je v útoku veľmi aktívna a neustále sa tlačí do zakončenia. Od modrej čiary tvrdo vypálil Nádašdi, ale Romančík bol pozorný a stihol zareagovať.
     
    18:30
    Opäť sa hralo viac ako minútu bez prerušenia. Skalici síce nemôžeme uprieť snahu, no domácemu tímu sa absolútne nedarí. Hru majú plne pod kontrolou hostia.
     
    17:26
    Nitra aj napriek vedeniu pokračuje vo svojej aktivite. Hostia sa ihneď nasťahovali do pásma, ale ich strela bola iba zrazená na ochrannú sieť.
     
    16:51
    Nitra dala gól!

    Tak toto bola skutočná paráda! RICHARD MRÁZ získal puk pri pravom mantineli, prekorčuľoval si pomedzi trojicu brániacich Skaličanov až pred bránku a tam efektnou kľučkou vyškolil brankára Romančíka. Nitra vyhráva už 3:0. Asistencie: Filip Bajtek, Henrich Ručkay.
     
    15:56
    Tománek pri pravom mantineli zviedol súboj s Jankovičom a puk udržal na svojej hokejke. Nitra ostáva v útočnej tretine.
     
    15:23
    Naopak, puk si na svoje hokejky prevzali nitrianski hráči a presunuli sa do útoku. Hostia sú skutočne veľmi aktívni.
     
    14:42
    Stále sa nič nemení. Skaličania na moment dostali puk do útoku, ale tam nedokázali ani len vystreliť. Hosťujúca obrana bola pozorná a nedovolila im to.
     
    13:56
    Nuž, v Skalici to dnes vyzerá na jednoznačný priebeh hry. Aj keď úvodné minúty sa niesli v znamení aktivity domáceho tímu, hostia súpera úplne zmietli z ľadovej plochy a vyhrávajú 2:0.
     
    12:25
    Nitra dala gól!

    Nitra využíva presilovku a dostáva sa do dvojgólového vedenia. LUKÁŠ NOVÁK si vypracoval dostatok priestoru priamo pred bránkou, dostal presnú prihrávku a puk iba nechytateľne podvihol pod hornú žrď. Asistencie: Roman Tománek a Branislav Mezei.
     
    12:07
    Skalica sa bude opäť brániť! Na trestnú lavicu smeruje za nedovolené bránenie Jankovič.
     
    11:25
    Domáci v plnom počte.
     
    11:06
    Napokon z podobnej situácie zakončil aj Slovák, ale mladý gólman Skalice zatiaľ drží svoj tím nad vodou. Skalica iba jeho zásluhou neprehráva už veľmi vysokým rozdielom.
     
    10:46
    Nitra sa ale do pásma vrátila a bola z toho ďalšia celkom zaujímavá situácia. Na pravej strane si v kruhu na puk počkal Henrich Ručkay a tvrdo pálil, no Romančík na dvakrát puk vyrazil. Hostia aj napriek tomu ostávajú v útočnom pásme.
     
    10:12
    Hostia napokon museli pásmo na moment opustiť. Po veľmi rušných chvíľach sa Skalica na moment oslobodila.
     
    09:25
    Tak teraz už náskok Nitry zvýšený rozhodne mal byť! Hostia sa okamžite natlačili pred bránku a donútili domácich poriadne riskovať a to dokonca až tak, že si Skaličania nešťastne napálili konštrukciu vlastnej bránky. Od nej sa puk odrazil do nebezpečného priestoru, ale Lukášovi Novákovi sa ho nepodarilo doklepnúť do siete.
     
    09:09
    Skalica sa bude brániť! Domáci tím sa previnil zlým striedaním a trest ho za to neminie.
     
    08:55
    Opäť skvelá šanca hostí a mohlo byť zvýšené! Obranca Jass predviedol skvelú sťahovačku a dostal sa až pred bránku, no mladík v bránke HK 36 si udržal chladnú hlavu a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    08:32
    Slovák si po pravej strane nakorčuľoval ku bránke domácich a mohol zvýšiť na rozdiel dvoch gólov! Nitra je skutočne veľmi aktívna a hostia sú na koni.
     
    07:46
    Skaličania teda svoj úvodný tlak vôbec nezúžitkovali, a tak sa teraz musia snažiť o vyrovnanie. Do útoku sa natlačil Bezúch, ale vracajúci sa Jass ho perfektne odstavil.
     
    06:57
    Nitra dala gól!

    Nitra bez zaváhania prežila vlastné oslabenie a vzápätí sa dostáva do vedenia! Domáci tím pred bránkou vôbec nepostrážil MAREKA SLOVÁKA, ktorý tam ostal úplne osamotený a po nezištnej prihrávke Lelkeša už zaváhať nemohol. Asistencie: Richard Lelkeš, Henrich Ručkay.
     
    06:18
    Hostia v plnom počte.
     
    05:36
    Na ľadovej ploche sa stále nič nemení. Nitra sa ukážkovo bráni a Skaličania vôbec nevedia preniknúť do pásma.
     
    04:45
    Nitra predvádza skvelý defenzívny výkon a súpera vôbec nepúšťa do pásma. Už druhá presilovka ako cez kopirák, iba s vymenenými stranami.
     
    04:18
    Nitra sa bude brániť! Jakub Ručkay je vylúčený na dve minúty za sekanie.
     
    03:59
    Skalica už hrá v plnom počte a takmer z toho bol gól! Bezúch potiahol puk po ľavej strane a v prečíslení dvoch proti jednému ho ešte posunul na Stloukala, no Lakosil sa ukážkovo presunul a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    03:38
    Domáci v plnom počte.
     
    02:56
    Skalica sa ukážkovo bráni a súperovi nedovoľuje ani len usadiť sa v pásme. Nitra opäť iba zbiera puk za vlastnou bránkou.
     
    02:16
    Opäť iba ďalší ofsajd hosťujúcich hokejistov. Nitra dnes veľa presných akcií zatiaľ nepredviedla.
     
    01:46
    Nitrianski hokejisti chceli hneď od úvodu presilovky útočiť, ale o pásmo prišli a následne vyprodukovali iba ofsajd.
     
    01:38
    Skalica sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Horváth.
     
    00:26
    Vzápätí veľmi rýchly prechod na opačnú polovicu ľadovej plochy, kde zakončoval Tománek, ale iba mimo priestoru troch žrdí. Začalo sa skutočne aktívne.
     
    00:15
    Úvodné buly síce vyhrali hostia, ale Skaličania si puk okamžite vzali a v prvých 15 sekundách hneď dvakrát zakončili! Vaškovič najskôr sám pálil a potom sa dostal aj ku dorážke, ale Lakosil je hneď v úvode pozorný.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK 36 HANT Skalica: Romančík – Jankovič, Gründling, Drtina, Horváth, Mikéska, Pavešic – Vaškovič, Stloukal, Šimíček – Bene, Méry, Chylo – Jurík, M. Romančík, Bezúch – Rejžek, Dvonč

    HK Nitra: Lakosil – Nádašdi, Jass, Mezei, M. Novák, Eremenko, Milo, Bednár – Slovák, Stümpel, Nádašdi – Tománek, Lelkeš, H. Ručkay – Pupák, Štefanka, J. Ručkay – Bajtek, Mráz

    Rozhodca: M. Novák, Junek, Tvrdoň.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej hokejovej súťaže. Tipsport extraliga má dnes na programe už svoje 17. kolo, v rámci ktorého sa odohrá aj duel Skalice z Nitry, z ktorého vám vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Na Záhorí sa stretnú tímy, ktorým sa v doterajšom priebehu sezóny nedarí podľa predstáv. Skaličania sú na tom dokonca veľmi zle a aktuálne im patrí až posledná desiata priečka v tabuľke, pretože v 17 zápasoch získali iba 14 bodov. Celkové skóre hokejistov HK 36 je aktuálne veľmi negatívne 31:61.

    Hostia z Nitry takisto zaostávajú za predsezónnymi očakávaniami. Aktuálni vicemajstri Slovenska nevedia nájsť formu zo záveru minulej sezóny a patrí im iba piata priečka v tabuľke, ktorú Corgoni získali za 28 bodov v 17 zápasoch. Ich celkové skóre doposiaľ je mierne pozitívne 56:55.

    Posledné tri ligové zápasy oboch celkov:

    HK 36 Skalica:
    16. kolo Skalica – B. Bystrica 1:2
    15. kolo Košice – Skalica 2:0
    14. kolo Piešťany – Skalica 6:4

    HK Nitra:
    16. kolo Nitra – Trenčín 3:1
    15. kolo B. Bystrica – Nitra 7:3
    14. kolo Nitra – Zvolen 6:2

    Tieto dva tímy sa už v aktuálne prebiehajúcej sezóne stretli. Vzájomné meranie síl prinieslo ešte 8. kolo, kedy sa Skalica predstavila na nitrianskom klzisku. Zápas domáci vicemajstri nezvládli a po góloch Štumpfa a Bezúcha prehrali tesne 1:2. Za Nitru sa v presilovke presadil Henrich Ručkay.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 27. Vaškovič (Jankovič, Gründling) – 7. Slovák (Lelkeš, H. Ručkay), 13. L. Novák (Tománek, Mezei), 17. Mráz (Bajtek, H. Ručkay), 19. L. Novák (Stümpel), 33. L. Novák (Tománek), 37. Novák, 41. Novák (Stümpel, Tománek), 48. Tománek (Stümpel, L. Novák)


    HK Skalica: Romančík (41. Ďuriš) – Jankovič, Gründling, Drtina, Horváth, Mikéska, Pavešic – Vaškovič, Stloukal, Šimíček – Bene, Méry, Chylo – Jurík, M. Romančík, Bezúch – Rejžek, Dvonč
    HK Nitra: Lakosil – Nádašdi, Jass, Mezei, M. Novák, Eremenko, Milo, Bednár – Slovák, Stümpel, Nádašdi – Tománek, Lelkeš, H. Ručkay – Pupák, Štefanka, J. Ručkay – Bajtek, Mráz

    Rozhodca: M. Novák, Junek, Tvrdoň

    Diváci: 939