Spišská N. Ves – Trnava 5:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Bardejov 3:6 (kon.) | Topoľčany – SR 18 4:1 (kon.)
P.H.K. 3b Prešov – Detva 3:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Prievidza 3:6 (kon.) | Senica – Michalovce 3:6 (kon.)
koniec
P.H.K. 3b Prešov
3:2 (0:0, 2:2, 1:0)
HK Detva
Piatok 24.10.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    59:55
    V poslednej sekunde ešte mali šancu domáci, Pekarčík poslal puk na Kivadera pred bránou, domáci už vedeli že vyhrajú, Kivader sa snažil pretlačiť betón Volentiera, čo sa mu ale nedarí!
     
    59:18
    Rozhodca nakoniec Detvu odmenil dvoma trestnými minútami, tie si odsedí Jozef Sládok.
     
    59:00
    Detva hrá bez brankára.
     
    58:40
    Mohlo byť rozhodnuté, keď Hájnik zaviezol puk do útočného pásma, ešte hľadal Ferenca, ktorý ale tiesnený nedokázal zakončiť do poloodkrytdj brány.
     
    55:00
    Na opačnej strane mala Detva veľkú šancu, puk dostal pred kruh na buly Hataš a okamžite vypálil, no Petrík až priam zázračným zákrokom puk vyrazil!
     
    54:26
    Marko Ferenc odíde za držanie, keď to prehnal s dôrazom na mantineli, no myslím, že takých zákrokov mala Detva viac a nepísalo sa.
     
    54:17
    Prešov dáva gól! Komentátor prešovskej televízie ide vyskočiť z kože, domáci strelili práve gól a prvýkrát v zápase vedú! Veľmi šikovne si to zahrali teraz, puk domáci dostali od tyčky pred bránu na IGORA JAROŠA, ten si ho ešte posunul a popri betóne Volentiera skóroval!

    Asistencia: Lukáš Potoček
     
    51:30
    Novický šikovne vzal súperovi puk, vyslal dopredu Čopáka, ktorého ale v obrovskej šanci dokázal Volentier vychytať, ďalšia skvelá akcia!
     
    50:50
    Na opačnej strane veľká šanca domácich, Pekarčík medzi kruhmi našiel v kruhu Kivadera, ten prihral na druhú stranu Pavlovskému, ktorému puk ušiel, aj tak ale vystrelil, puk bol pri tyčke, Pekarčík ho posunul na Kivadera, ktorý ale v ťažkej pozícii nenadvihol puk tak, aby prekonal betón Volentiera.
     
    49:40
    Ďalšia šanca Detvy keď sa po tom, čo Zovran zaviezol puk do útočného pásma dostal k strele z kruhu Patrik Fekiač, mieril to na vzdialenejšiu tyč, kde ale vyslal Petík svoj betón!
     
    48:00
    Hataš neľahký puk od modrej okamžite šikovne nahodil na bránu, pri tyčke ho tečoval Kucej, ani sám Petrík nevedel, kde je puk, ten ale skončil v jeho výstroji, no každopádne to bola skvelá akcia.
     
    47:30
    Domáci Pekarčík sa ako blesk z jasného neba dostal ku puku v kruhu na buly, na opačnej strane videl voľného Chalupu, poslal mu prihrávku, Chalupa pálil od modrej, vo obrovskej šanci ale minul!
     
    42:10
    Slavomír Buda oslabuje svoj tím, keď držal hokejku protihráčovi. Prešovká presilovka tak pokračuje po krátkej pauze.
     
    40:00
    Domáci Branislav Srnka neudržal nervy na uzde, po faule sa ešte pustil aj do šarvátky s domácimi, následne sa nie veľmi pekne tváril na rozhodcu a niečomu adresoval, ten ho poslal do šatne,keďže faul prišiel až v závere a Prešov hral výhodu. Srnka sa ešte vrátil na ľad, rozhodca mu teda dáva 10 minút.
     
    37:52
    Prešov dáva gól! Po ďalšej strele od modrej v podaní Kobeľu sa puk od Volentiera odrazil pred odkrytú časť brány, kde bol Ferenc aj Martin Hájnik, až nakoniec MARTIN HÁJNIK napravil predchádzajúce zaváhanie a tentokrát už poslal puk do siete!

    Asistencie: Kobeľa, Ferenc
     
    37:40
    Po strele Chovana od modrej sa puk od mantinelu odrazil na hokejku Hájnika, ktorý ale nedokázal trafiť odkrytý priestor brány!
     
    36:44
    Detvania sa teraz prepočítali a oslabuje ich aj Marek Páč, Prešovčania budú hrať minútu a 50 sekúnd proti trojici Detvanov.
     
    36:33
    Marko Ferenc sa dostával do veľkej šance a ručnú musel zatiahnúť Marek Hataš, ten ho bránil v hre ako to znie aj oficiálne, domáci sa vyžadovali nájazdu, ten neprichádza.
     
    35:39
    Detva dala gól!
    Detva vedie druhýkrát v zápase a domáci zimák naplnený tisíckou fanúšikov mlčí. Od modrej vystrelil Mačkovič, Imrich Petrík iba vyrazil na nekrytého DAVIDA GRAHAMA a útočník z Ameriky to namieril už bezchybne do odkrytej brány!

    Asistencia: Mačkovič, Mahdalík
     
    33:55
    Ďalšia veľká šanca Prešova, tak toto je parádne stretnutie, Čopák zaviezol puk do útočného pásma, mohol ísť sám, zvolil ale prihrávku medzi kruhy na Potočeka, ten aj vystrelil vo veľkej šanci, no Volentier vyťahuje parádny zákrok!
     
    33:00
    Na druhej strane pohrozil Zovran, jeho ťažká strela skončila na brankárovi, buly hostia vyhrali a puk dostal okamžite k opačnej tyči Srnka, okamžite pálil, no skvelý Riečický natiahol betón!
     
    32:45
    Neuveriteľné, ako parádna sa dostal Hájnik do útoku, vyskúšal brankára beknehdom, tomu puk vypadol na hokejku Ferenca, ktorý nedokázal využiť ani druhú tutovku dnes! Neuveriteľné.
     
    30:49
    Prešov dáva gól! Tak z tých šancí čo domáci mali prešiel do brány až doslova blbý puk. Domáci IGOR JAROŠ dostal puk do útočného pásma, čakal možno na niekoho medzi kruhmi, nikto tam, no tak spoza obrancu skúsil trafiť voľné miesto pri tyčke, čo sa mu podarilo bravúrne!

    Asistencie: Potoček
     
    29:00
    Tak to je neuveriteľné, najprv parádne sa k strele dostal Hájnik, Volentier ho ale zlikvidovoval betónom, následne domáci dostali puk k tyči kde bol Ferenc, no ten iba tesne minul bránu! Už si asi všetci mysleli, že to gól bude, no škoda.
     
    26:06
    Zaujímavý verdikt, Kanaet prešiel cez dvoch hráčov a rozhodca v tom ešte aj videl domáci faul Komloša, to je skutočne diskutabilné a po inkasovanom góle sa bude Prešovu brániť len ťažko. Nedovolené bránenie hlási hlásateľ.
     
    25:52
    Detva dala gól!
    Tak Detva otvára skóre dnešného vyrovnaného stretnutia, keď sa medzi kruhy dostal s pukom SLAVOMÍR BUDA, vo veľkej šanci zvolil strelu švihom do horného rohu, ktorá mu vyšla naozaj bravúrne!

    Asistencia: Patrik Fekiač
     
    22:50
    Sabol fatálne chyboval v rozohrávka na modrej, puk mu vzal Srnka, šiel do akcie, Sabol ho stíhal, Srnka si potiahol puk k tyčke, no už tiesnený nezakončil.
     
    21:45
    Slavomír Buda odíde za vyhodenie puku mimo ihriska na dve minúty a Prešov bude hrať v početnej výhode.
     
    18:30
    Tentokrát vidíme vylúčenie Metcalfa, ktorý zastavil Jaroša, kľudne to mohlo byť ale aj trestné strieľanie.
     
    18:00
    Hokejová paráda v Prešove, Hájnik mal ďalšiu skvelu šancu a už som si myslel, že je to gól, nahodený puk na bránu telom tečoval pred prázdnou bránou, no tú minul!
     
    17:50
    Po tom čo Ferenc zaviezil puk do útočného pásma vyskúšal brankára bekhendom, ten iba vyrazil a následne dorážal Tomčák, ten však ale minul bránu, mal ťažkú pozíciu.
     
    16:15
    Paráda v podaní Imricha Petríka, bývalý gólman reprezentácie zlikvidoval krásnym semafórom delovku Jozefa Sládoka!
     
    15:25
    Slavomír Buda skúšal manéver na Vartovníka, ten ho nekompromisne poslal na ľad kolenom, za čo získava dve minúty.
     
    11:28
    Jozef Sládok odíde za hákovanie na trestnú lavicu, Prešov bude hrať čoskoro presilovku.
     
    09:45
    Krásny pas od modrej krížne našiel hokejku Lubora Zuzina, šikovný útočník okamžite namieril a aj presne, no skvelý Petrík puk chytá a hru prerušuje.
     
    09:33
    Domáci dvakrát po sebe vyhodili puk, ten druhý bol ale nešťastný, keďže skončil na trestnej lavici mimo hracej plochy, Ľubomír Chovan dostáva trest a Prešov sa bude brániť v trojici.
     
    08:20
    Nick Metcalfe dostal nebezpečný puk pred bránku, kde ho ozbrojil ale Šandor nedovolene, čo znamená pre mladého útočníka dve minúty. Metcalfe aj vystrelil, no Petrík ho likviduje.
     
    04:20
    Prvá veľká šanca aj pred domácich, tí sa dostali do útoku dvoch na jedného, Igor Jaroš sa rozhodol že vystrelí sám, namieril to švihom, vyrážačkou však umne puk Volentier vyrazil.
     
    03:00
    Vartovníkovi obrovská chyba, do útoku šiel Patrik Fekiač, úplne lacný puk spôsobil obrovský závar pred bránou, Fekiáč skúsil blafák, ktorý ale parádne zlikvidoval Petrík! Tak to je krásny hokejový moment!
     
    02:02
    Prvé vylúčenie je na strane Detvy a sadnúť si ide Zovran.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 31. Jaroš (Potoček), 38. Hájnik (Kobeľa, Ferenc), 55. Jaroš (Potoček) – 26. Buda (P. Fekiač), 36. Graham (Mačkovič, Mahdalík)


    P.H.K. 3b Prešov: Petrík – Vartovník, Sabol, Chovan, Kobeľa, Komloš, Novický, Tomko, Guntáš – Pekarčík, Kivader, Pavlovský – Ferenc, Tomčák, Hájnik – Jaroš, Čopák, Potoček – Šandór, Chalupa, Duplinský
    HK Detva: Volentier – Pač, Hataš, Sládok, Metcalfe, Pinka, Mačkovič – Zuzin, Srnka, Petro – Parkhouse, Kanaet, Graham – Buda, P. Fekiač, Zorvan – Kucej, Mahdalík

    Rozhodca: Tornay – Pribula, Riš