SR 18 – Lipt. Mikuláš 2:1 (kon.) | Michalovce – Topoľčany 8:0 (kon.) | Prievidza – Spišská N. Ves 4:5 (kon.)
Bardejov – P.H.K. 3b Prešov 1:2 (kon.) | Senica – Trnava 2:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Detva 1:2 (kon.)
koniec
HK Bardejov
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
P.H.K. 3b Prešov
Streda 22.10.2014, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    59:30
    Puk po veľkej mele pred Riečickým nikto z domácich nedopravil za Riečického chrbát.
     
    56:05
    Ľubomír Caban – hákovanie.
     
    50:44
    Gól visí na vlásku !!! Riečický si teraz neporadil s odpálením pukom, za bránou ho obral o neho G. Saliji, ktorý už hľadal pred bránou Hričinu, ale jeden z hostí výborne puk zachytil a odpálil.
     
    50:03
    Roman Kohutiar – nedovolené bránenie na brankára.
     
    49:30
    Cútt našiel spoza brány Vaška, ktorý už prekonával Riečického, ale jeho puk letel mimo.
     
    48:01
    Hruška nahodil puk pred bránu, ktorý sklepol S. Saliji pred Segľu, ktorý už doražal puk do prázdnej brány, ale Riečický sa zvalil v bránke a puk nepustil za svoj chrbát.
     
    45:00
    Hostia mali veľké šťastie. Najprv sa Hričina krásne dostal až pred bránu, kde posunul puk na Sabola, ktorý ešte robil kľučku na Riečického, ale ani Hričina, G. Saliji a Sabol mu nedorazili, tak ho Hričina vytiahol za bránu, skadiaľ našiel na modrej Takáča a ten trafil žrď.
     
    37:00
    Vaško sa výborne pohyboval pred bránou, kde ho našiel Baláž, Vaško si puk trošku potiahol doľava a vystrelil a zvoní ďalšia žrď !!!
     
    33:51
    Prešov dáva gól!
    Andreanin búchal svojim spoluhráčom hokejkou o ľad, že Pavlovský vyjde z trestnej lavice, ale domáci ho ignorovali a inkasujú zaslúžený trest. MARCEL PAVLOVSKÝ dostal výbornú prihrávku od Pekarčíka, Pavlovský nič nevymýšľal iba vystrelil a jeho strela končí nad ramenom Andreanina. Asistencia: Filip Pekarčík.
     
    31:44
    Marcel Pavlovský – podrazenie.
     
    31:04
    Tak toto sú školácke chyby, ktoré predvádza Bardejov pred vlastnou bránou. Devečka namiesto toho aby puk odpálil, sa s ním hraje a následne aj o puk prišiel, ktorý získal Pavlovský a vystrelil, Andreaninovi puk prepadol a hostia sa už tešili, ale Andreanin puk priľahol na bránkovej čiare. Domáci si poriadne vydýchli.
     
    30:05
    Hneď po buly ušiel Vaško, ktorého nestihli obrancovia Prešova, Vaškovi išiel do pomôcť do brejku Baláž, ale Vaško zvolil strelu, keďže Baláža si bral Kobeľa. Vaškova strela letela tesne okolo ľavej žrdí mimo.
     
    25:53
    Bardejov dal gól!
    Sabol posunul puk G. Salijimu v strednom pásme, GARIP SALIJI s ním vošiel do pásma, kde naznačil strelu, urobil kľučku a vymietol pravú šibenicu Riečického brány.
    Asistencia: Ľubomír Sabol.
     
    23:38
    Stanislav Tomko – hákovanie.
     
    22:00
    Ferenc ušiel s Hajnikom domácim, Ferencovi sa výborne hodil pod nohy Gajdoš, ktorý mu ale puk nezobral, ale k nemu sa dostal Pavlovský, ktorý zakončil, Andreanin puk vyrazil ľavým betónom.
     
    19:39
    Prešov dáva gól!
    Caban perfektné zaviezol puk do pásma, kde ho prenechal JOZEFOVI TOMČÁKOVI, ktorý to excelentne trafil od ľavej žrde a otvára skóre. Asistencia: Ľubomír Caban.
     
    12:43
    Anton Hruška – sekanie.
     
    03:32
    Ľuboslav Vartovník – podrazenie.
     
    03:29
    Vaško si krásne vymenil puk z Cutttom, ktorý sa krásne vyhol Vartovníkovi, ktorý ho fauloval a vystrelil, ale Riečický rýchlo zareagoval ľavým betónom a puk vyrazil. Na dorážku už išiel Vaško, ale toho dobre odstavili od puku hostia.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Jakub Šoth

    Góly a asistencie: 26. Saliji (Sabol) – 20. Tomčák (Caban), 34. Pavlovský (Pekarčík)


    HK Bardejov: Andreanin (Palko) – Takáč, Slimák, Hopkovič, Devečka, Gajdoš, Hruška, Česelka – Baláž, Cútt, Vaško – Segľa, Prokop, S. Salijl – Hričina, Sabol, G. Saliji – Hindoš, Šimčák, Kohútiar.
    P.H.K. 3b Prešov: Riečický (Petrík) – Sabol, Vartovník, Kobeľa, Chovan, Novický, Komloš, Guntáš, Tomko – Pavlovský, Kivader, Pekarčík – Hájnik, Tomčák, Ferenc – Čopák, Caban, Potoček – Duplinský, Chalupa, Jaroš.

    Rozhodca: Mihaľov – Riš, Vyšný