Boston – San Jose 5:3 (kon.) | NJ Devils – NY Rangers 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Toronto 2:5 (kon.)
Montreal – Detroit 2:1 (po pr.) | Winnipeg – Carolina 3:1 (kon.) | Nashville – Arizona 4:3 (2:1 po s.n.)
Chicago – Philadelphia 4:0 (kon.) | Dallas – Vancouver 6:3 (kon.) | Colorado – Florida 3:4 (po pr.)
Calgary – Tampa Bay 1:2 (po pr.)
po s.n. (2:1)
Nashville Predators
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)
Arizona Coyotes
cz Streda 22.10.2014, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville (kapacita 17113 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Ryan ELLIS - 4:3sn
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Nashville Predators.
    Autorem vítězné branky je RYAN ELLIS.
     
    61:52
    James Neal mohl rázem ukončit dnešní zápase, z mezikruží ale nastřelil pouze tyč!
     
    59:44
    Komplikace pro domácí! Za sekání je vyloučen James Neal, hosté tak ještě mají šanci skórovat, početní výhoda se jim ale spíše převede do nastaveného času.
     
    50:57
    Obrovská šance hostů! Boedker střílenou přihrávkou našel přesně hokejku Vermetta, který dobře tečoval, Rinne ale vynikajícím zákrokem levým betonem zastavil kotouč před brankovou čárou!
     
    50:08
    Rozhodčí nyní celkem zvláštně posoudil souboj Stalberga s Ekman-Larssonenm jako nedovolené bránění domácího útočníka. Coyotes si tak zahrají další přesilovou hru.
    James NEAL - 3:3
     
    48:03
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí ale hodně rychle odpovídají! Po chybě ve středním pásmu se do útočného pásma prohnal Ribeiro, přenechal puk za sebou pro JAMESE NEALA, který z úhlu dokázal propálit jinak výborně chytajícího Dubnyka! Od branky Coyotes uběhlo jen 21 vteřin! Asistence: Mike Ribeiro a Ryan Ellis.
    Martin ERAT - 2:3
     
    47:42
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se ale přeci jen dokázali v přesilovce prosadit! Po obrovském tlaku a několika střelách se k puku v mezikruží dostal Ekman-Larsson, zachoval chladnou hlavu a perfektní přihrávkou našel u tyčky volného MARTINA ERATA, kterému už stačilo zvednout puk mimo Rinneho dosah! Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Keith Yandle.
     
    45:48
    Coyotes si ovšem zahrají přesilovou hru, za nedovolené bránění je vyloučen Ryan Ellis.
     
    45:48
    Po střele Ekmana-Larssona se k dorážce z bezprostřední blízkosti dostal Sam Gagner, stejně jako na druhé straně Dubnyk se ale podobným čarovným zákrokem předvedl také Pekka Rinne!
     
    44:16
    Dubnyk opět předvedl neskutečné zákroky! V končící přesilovce polapil dva pokusy Craiga Smithe i následnou dorážku Wilsona!
     
    42:06
    Další přesilová hra pro domácí. Za podražení Ellise je vyloučen Sam Gagner.
     
    38:29
    Po Mossově přihrávce se v obrovské šanci ocitl Kyle Chipchura, šance se ale trochu zalekl a pouze napálil kotouč do Rinneho.
     
    34:16
    Vermette se sice už vrátil z trestné lavice, hosté se ale budou muset opět bránit, jelikož hráli v šesti. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě míří odpykat Rob Klinkhammer.
     
    33:43
    Po Ellisově ráně od modré čáry se do obrovské šance dostal Derek Roy, který měl před sebou více jak půlku odkryté branky. Dubnyk se ale vynikajícím způsobem dokázal rychle přemístit a neskutečným způsobem zabránit inkasování!
     
    32:08
    Další vyloučení je ale na straně Coyotes, Antoine Vermette je sice s verdiktem rozhodčího hodně nespokojen, dvouminutový trest za hákování ale musí jít odsedět.
    Keith YANDLE - 2:2
     
    31:48
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak to bylo velmi rychlé! Vermette vyhrál s velkým štěstím vhazování nad Gaustadem, puk se odrazil přesně na hůl KEITHA YANDLEA, který s ničím neotálel a rychlou střelou zápěstím se trefil přesně pod břevno Rinneho branky! Asistence: Antoine Vermette.
     
    31:45
    Dubnyk raději pokryje neposedný kotouč poskakující u jeho brankoviště do lapačky. Po následné rozmíšce je vyloučen Calle Jarnkrok – menší trest za nesportovní chování.
     
    27:19
    Síly na ledě se ale vyrovnají, za držení protihráče je vyloučen Antoine Vermette.
     
    25:48
    Přesilovou hru si vyzkouší ale také hosté, za hákování je vyloučen Viktor Stalberg.
    Ryan ELLIS - 2:1
     
    25:12
    Nashville právě vstřelil branku!
    Akorát v době, kdy se vyloučený McMillan vracel z trestné lavice, se domácí přeci jen prosadili. Roy uvolnil na druhé straně RYANA ELLISE, jehož uplachtěná střela nakonec skončila pod víkem Dubnykovy branky. Hostující brankář toho moc přes clonícího Wilsona neviděl. Asistence: Derek Roy a Seth Jones.
     
    23:09
    Domácí si nyní při střídání třetího útoku připsali několik střeleckých příležitostí, které ale nedokázali proměnit. Jejich tlak však bude pokračovat, jelikož na trestnou lavici za hákování míří Brandon McMillan.
     
    14:54
    James Neal se dostal do obrovské šance, v bezprostřední blízkosti Dubnyka ale nedokázal vymyslet lepší zakončení, dobrou práci v defenzivě odvedl také Shane Doan.
    Mike RIBEIRO - 1:1
     
    12:05
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté ale nyní zcela propadli v útočném pásmu, Ekman-Larsson ještě zakopl a rázem se z toho vyvinula situace 3 na 1 pro domácí. MIKE RIBEIRO si vyměnil puk s Ellisem a trochu se štěstím procedil puk mezi Dubnykovými betony! Asistence: Ryan Ellis.
    Rob KLINKHAMMER - 0:1
     
    03:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Chipchura ve vlastním pásmu prostrčil puk na Mosse, který společně s ROBEM KLINKHAMMEREM vyřešili situaci dvou na jednoho tak, jak nejlépe to jde. Moss přesnou přihrávkou vybídl svého kolegu z útoku k zakončení téměř do prázdné branky! Asistence: David Moss a Kyle Chipchura.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 13. Ribeiro (Ellis), 26. Ellis (Roy, Jones), 49. Neal (Ribeiro, Ellis), rozh. náj. Ellis – 4. Klinkhammer (Moss, Chipchura), 32. Yandle (Vermette), 48. Erat (Ekman-Larsson, Yandle)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Roy (NSH)
    1:0   Boedker (ARI)
    2. séria:
    1:0   Smith (NSH)
    1:0   Gagner (ARI)
    3. séria:
    1:0   Forsberg (NSH)
    1:1   Vermette (ARI)
    4. séria:
    2:1   Ellis (NSH)
    2:1   Erat (ARI)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber (C), Volčenkov, Jones, Ekholm, Ellis – Forsberg, Ribeiro, Neal – Wilson, Roy, Smith – Jokinen, Jarnkrok, Stalberg – Bourque, Gaustad, Nystrom
    Trenér: Peter Laviolette.

    Arizona Coyotes: Dubnyk (Smith) – Ekman-Larsson, Murphy, Yandle, Stone, Schlemko, Michálek – Boedker, Vermette, Doan (C) – Korpikoski, Gagner, Erat – Klinkhammer, Chipchura, Moss – McMillan, Vitale, Crombeen
    Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodca: Charron, O'Rourke – Miller, Racicot

    Diváci: 15694