QPR – Liverpool 2:3 (kon.) | Stoke City – Swansea 2:1 (kon.)
koniec
Queens Park Rangers
2:3 (0:0)
Liverpool FC
Nedeľa 19.10.2014, 14:30 • Loftus Road (Londýn) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    CAULKER - 2:3
     
    90+5
    Liverpool dal gól!
    STEVEN CAULKER dobieha Richarda Dunna a taktiež si na svoje konto pripisuje vlastný gól. Stopérska dvojica Rangers nám dnes ukázala ďaleko vražednejší inštinkt v koncovke, než impotentný Mario Balotelli. Kritizovaný ľahkonohý krídelník Raheem Sterling započal poslednú výpravu The Reds po ľavej strane, odkiaľ centroval pred bránku Alexa McCarthyho. Ten ale zostal bez nároku na zákrok, keďže Caulker mu nešikovným tečom nedal šancu. Nezlomný Liverpool so šťastím získava všetky tri body!
    E Vargas (Fer) - 2:2
     
    90+2
    Queens Park Rangers dali gól!
    Jazdci i po druhýkrát v zápase vyrovnávajú! Hektický záver na Loftus Road pokračuje! Rohový kop z ľavej strany rozohrával Leroy Fer, ktorý centroval na bližšiu žrď. Tam sa cez Hendersona pretlačil do koncovky znovu EDUARDO VARGAS, ktorý pomedzi Allenove nohy dokázal zakončiť. Na bránkovej čiare teraz nedokázal zasiahnuť Simon Mignolet, popod ktorého telo sa lopta dostala do siete. Phil Dowd poslúchol svoje hodinky, lopta preťala čiaru, gól platí!
    Coutinho (GERARD) - 1:2
     
    90
    Liverpool dal gól!
    Veľké veci sa dnes dejú na Loftus Road a Liverpool sa znovu ujíma vedenia a preukazuje svoj absentujúci charakter. Rýchly brejk červených začal už pred vlastnou šestnástkou, kde sa lopty zmocnil Sterling, ktorý vyviezol loptu až za polovicu. Tam sa žezla ujal Gerard, ktorý rozdával doľava. Na ľavom okraji šestnástky sa lopty zmocnil šikovný COUTINHO, ktorý si pripravil parketu na pravú nohu, aby i s prispením Caulkerovho teču zamieril presne k ľavej žrdi. McCarthy sa naťahoval márne, favorit ide do vedenia!
    E. Vargas (Austin) - 1:1
     
    87
    Queens Park Rangers dali gól!
    Zlatá ruka Harryho Redknappa a zaslúžené vyrovnanie The Hoops! Futbalová spravodlivosť sa predsa len na Rangers neurazila a ponúka im príležitosť na body. Po Henryho prihrávke sa na pravej strane rozbehol kmeňový hráč neapolského SSC EDUARDO VARGAS, ktorý sa preštrikoval až do šestnástky, odkiaľ posielal oblúčik na Charlieho Austina. Ten vracal loptu hlavou späť pred bránku, kde našprintovaný Vargas zblízka prekonal tentokrát už bezmocného Mignoleta. R´s právom vyrovnávajú.
    DUNNE - 0:1
     
    67
    Liverpool dal gól!
    Ak existuje futbalová spravodlivosť, tak na na tribúne skromného Loftus Road sa dnes nenachádza. Queens Park vo svojich obrovských šanciach zlyhal a tak prichádza trest na druhej strane. Liverpool sa zatiaľ absolútne nedokázal presadzovať kombinačne a tak to skúsil filigrantsky. Po faule na Sterlinga prišiel hvizd Phila Dowda. Šikovný mladíček okamžite vyskočil na nohy a rozohral na Glena Johnsona. Ten si naviezol loptu do šestnástky, z ktorej pravej strany nebránený centroval do vápna. Dezorientovaná defenzíva QPR sa nedokázal sformovať a skúsený RICHARD DUNNE upratal pri odkope loptu do vlastnej siete. Favorit sa v rozpore s futbalovou logikou ujíma vedenia.

    Erik Farkaš

    Góly: 87. E. Vargas (Austin), 90+2. E Vargas (Fer) – 67. Dunne (vla.), 90. Coutinho (Gerard), 90+5. Caulker (vla.)

    Karty:   45+1. Dunne (QPR), 80. K. Henry (QPR) – 71. G. Johnson (LIV), 82. Škrtel (LIV)


    Queens Park Rangers: A. McCarthy – Onuoha, Caulker, Dunne, Suk-Young Yun – Isla, Sandro, K. Henry – Fer – Austin, Zamora (C)
    Náhradníci: B. Murphy – A. Traoré, R. Ferdinand, M. Phillips, Kranjčar, Hoilett, E. Vargas
    Manažér: Harry Redknapp (ENG)

    Liverpool FC: Mignolet – G. Johnson, Škrtel, Lovren, Enrique – Can, Gerrard (C) – Sterling, Henderson, Lallana – Balotelli
    Náhradníci: B. Jones – K. Touré, R. Lambert, Coutinho, Manquillo, Allen, L. Markovič
    Manažér: Brendan Rodgers (NIR)

    Rozhodca: Phil Dowd – S. Ledger, R. West – N. Swarbrick