Sabres Vídeň – Bracknell 8:1 (kon.) | Osvienčim – Karviná - ženy 2:5 (kon.)
koniec
EHV Sabres Vídeň
8:1 (3:0, 3:1, 2:0)
Bracknell Queen Bees
cz Sobota 18.10.2014, 14:00 • Zimní stadion STaRS Karviná • Liga majstrov žien
Partner:
     
    57:54
    Gólmanka Arnbergerová se teď blýskla ve skvělém světle, když si poradila se samostatným únikem. Předvedla skvělý reflex, když puk vyrazila od přední tyčky na poslední chvíli nad svou bránu!
     
    56:40
    Vídeň se okamžitě zabydlela v útočném pásmu a po další pumelici z blízkosti modré čáry zacinkala horní tyčka za zády zkoprnělé gólmanky Bonathanové, jež asi vůbec nic neviděla!
     
    56:19
    Christine Newmanová (BRC) – 2 minuty – podražení.
     
    53:15
    Kimberley Laneová (BRC) – 2 minuty – hra tělem v ženském hokeji.
    MEIXNEROVÁ - 8:1
     
    51:40
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná kanonáda v podání Šavlí neubírá na svém tempu, už je to 8:1! Od Regan Boultonové přebrala puk rozjetá ANNA MEIXNEROVÁ, v samostatném úniku si najela až před brankoviště a ze své oblíbené palebné pozice puk ještě odrazem o záda brankářky Bonathanové šťastně poslala do brány, čímž završila hattrick! Asistence: Regan Boultonová.
     
    50:46
    Šance na obou stranách! Nejdříve z předbrankového prostoru neuspěla Kaitlin Spurlingová a na druhé straně neuspěla v samostatném úniku Leanne Ganneyová!
    KANTOROVÁ - 7:1
     
    44:38
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Hokejistky z hlavního města Rakouska znovu udeřily, když využily přesilovou hru! Vyplatil se jim důraz na brankovišti, kde se k puku dostala po Katharině Hyblerové kapitánka ESTHER KANTOROVÁ a zblízka uklidila puk do sítě! Asistence: Katharina Hyblerová.
     
    42:48
    Z takřka totožné pozice zakončovala i Katharina Hyblerová, jejíž projektil skončil jen v nachystané náruči gólmanky Bonathanové, jež těžila ze svého dobrého postavení!
     
    42:30
    Hráčky v černožlutém jsou hodně aktivní a hned na začátku přesilovky roztočily svou přesilovkovou kombinaci. Mezi kruhy pálila Pia Prenerová, ale puk poslala těsně vedle levé tyčky gólmanky Bonathanové!
     
    42:06
    Veronique Laramee-Paquetteová (BRC) – 2 minuty – podražení.
     
    40:50
    Velká šance Rakušanek! Pia Prenová našla z pravého kruhu před brankou volnou Esther Kantorovou, jež z první jen nechala vyniknout brankářku Bonathanovou!
     
    39:46
    Veronique Laramee-Paquetteová (BRC) je na turnaji už posedmé na trestné lavici. Tentokrát se dopustila nedovoleného bránění
     
    35:14
    Na opačné straně hrací plochy se objevila s pukem na holi mezi kruhy Venla Hoviová, jež mířila mezi betony brankářky Bonathanové, jenže puk zde uvízl a za brankovou čáru nedojel!
     
    34:07
    A nechybělo moc k tomu, aby udeřilo na opačné straně ledové plochy! Tentokrát pálila z příznivé palebné pozice Anna Meixnerová, jenže její projektil vyrazila brankářka Bonathanová!
     
    33:45
    Regan Boultonová (VIN) – 2 minuty – hákování.
    MEIXNEROVÁ - 6:1
     
    32:23
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Jednoznačná územní převaha Šavlí s sebou přinesla už pošesté gólový efekt! Po Pie Prenové se v pravém puku chopila puku ANNA MEIXNEROVÁ a naplno potvrdila, proč je členkou rakouské reprezentace, když krásnou střelou zavěsila nad rameno gólmanky Bonathanové do bližšího horní rohu brány! Asistence: Pia Prenová.
     
    30:58
    A znovu se objevila v gólové pozici Kaitlin Spurlingová! Tentokrát se prosmýkla do předbrankového prostoru a zblízka si vylámala zuby na pozorné brankářce Bonathanové!
     
    28:23
    Kaitlin Spurtlingová je opravdu k nezastavení. I tentokrát se probila do velmi slibné příležitosti, jenže zblízka na brankářku Bonathanovou nevyzrála!
    SPURLINGOVÁ - 5:1
     
    26:22
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Viděli jsme hodně divokou pasáž hry, kdy se oba soupeři dostávali do vyložených příležitostí! Nakonec se může znovu radovat Vídeň, když Venla Hoviová našla mezi kruhy dobře najetou KAITLIN SPURLINGOVOU, jež se s tím vůbec nepárala a prudkou ranou doslova propálila brankářku Bonathanovou! Asistence: Venla Hoviová.
     
    25:18
    Tohle byla velká šance a mohlo z toho být ještě větší drama. Veronique Lamaree-Paquetteová se ocitla v přečíslení 2 na 1, ale zvolila střelu, s níž si brankářka Vigilantiová poradila!
    GANNEYOVÁ - 4:1
     
    23:22
    Bracknell právě vstřelil branku!
    A pozor, Včely se dočkaly čestného zásahu! Kimberley Laneová poslala hezkou nahrávku do jízdy LEANNE GANNEYOVÉ, jež dosprintovala až před brankoviště a přízemní ranou s pořádnou dávkou štěstí procedila puk přes výstroj brankářky Vigilantiové! Asistence: Kimberley Laneová.
    SPURLINGOVÁ - 4:0
     
    22:08
    Vídeň právě vstřelila branku!
    I když Bracknell teď začal vystrkovat útočné růžky, Šavle ho rychle zchladily pátým vstřeleným gólem! Asistenci si připisuje brankářka Victoria Vigilantiová, jež nahrála puk KAITLIN SPURLINGOVÉ, která předvedla krásné sólo, když si najela s pukem až mezi kruhy a hezkou ranou poslala kotouč nad beton bezmocné gólmanky Bonathanové! Asistence: Victoria Vigilantiová.
     
    19:50
    V posledních sekundách mohl ještě soubor z rakouské metropole navýšit svůj náskok, jenže Anna Hanserová z mírného úhlu na pravé straně jen zacinkala na přední tyčku!
     
    18:49
    Tohle byla obrovská vídeňská příležitost! V útočném pásmu předvedly povedenou souhru před brankovištěm Pia Prenová a Esther Kantorová, ale kapitánka Šavlí zblízka nepovedenou střelou prověřila jen beton brankářky Bonathanové!
     
    16:44
    Anna Meixnerová (VIN) – 2 minuty – sevření puku.
     
    14:17
    Úplně sama ujížděla na bránu Venla Hoviová, jež nevymýšlela nic složitého, když si vybruslila až těsně před brankoviště a vyslal prudkou ránu k tyči, jež uvízla ve výstroji brankářky Bonathanové!
     
    11:50
    Tohle hlasitě volalo po gólu! Krásnou nahrávku obdržela do předbrankového prostoru Venla Hoviová, jež v pádu střílela bekhendem pod horní tyčku ležící brankářky Bonathanové, jenže puk ještě stihl tečovat nad horní tyč obětavá obránkyně Lauren Summersová!
     
    10:52
    Teď měla brankářka Bonathanová i pořádnou porci štěstí! Od modré čáry vypálila Regan Boultonová a puk ještě tečovala skrumáž těl před bránou, ale jen mezi betony maskované opory Včel, kde puk zůstal!
     
    09:12
    A poměr sil na ledě se na minutu vyrovná, potom začne o polovinu zkrácená přesilovka Vídně. Veronique Laramee-Paquetteová (BRC), která na trestné lavici prosedí hodně času, obdržela 2 minuty za podražení.
     
    08:12
    Esther Kantorová (VIN) – 2 minuty – hákování.
    HANSEROVÁ - 3:0
     
    06:47
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Bracknell opět zahodil šanci, když u toho i tentokrát byla aktivní Veronique Laramee-Paquetteová a Rakušanky vedou 3:0! Při rychlém protiútoku putoval puk od Regan Boultonové ke Katharině Hyblerové, jež vysunula do samostatného úniku ANNU HANSEROVOU, jež si sjela až před branku, naznačila střelu a bekhendem uklidila puk podél brankářky Bonathanové do sítě! Asistence: Katharina Hyblerová, Regan Boultonová.
     
    05:50
    Teď několikrát pomohlo gólmance Bonathanové i štěstí, kotouče minuly její branku z blízka opravdu jen o kousek!
    MEIXNEROVÁ - 2:0
     
    04:19
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Pavučinami obetkané přísloví nedáš – dostaneš navštívilo Karvinou a potrestalo Včely, jež prohrávají už 0:2! V obrovské šanci selhala před gólmankou Vigilantiovou Veronique Laramee-Paquetteová, Vídeň získala puk a založila rychlý kontr, při němž Kaitlin Spurlingová vyslala vpřed podél pravého mantinelu ANNU MEIXNEROVOU, jež si to namířila k bráně a z mírného úhlu na pravé straně vymetla bližší šibenici! Asistence: Kaitlin Spurlingová.
     
    03:37
    Šavle se i při vlastním oslabení dostaly do obrovské příležitosti! Venla Hoviová ujela do přečíslení 2 na 1 a nahrála před branku Kaitlin Spurlinogévé, jež zkusila bekhendový blafák, ale ztroskotala na betonech!
     
    03:16
    Esther Kantorová (VIN) – 2 minuty – nedovolené bránění.
     
    03:00
    Krásná kombinace Vídně vyústila v gólovou šanci! Anna Hanserová nahrála před brankoviště úplně volné Anně Meixnerové, jež střílela do odkrytého koutu brány, ale gólmanka Bonathanová předvedla neskutečný zákrok! Z mezikruží pak střílela do lapačky i Esther Kantorová!
    HYBLEROVÁ - 1:0
     
    01:52
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Šavle si vytvořily neskutečný tlak, a i když se jejich snaha dlouho rozbíjela o skvělé zákroky gólmanky Bonathanové, ujaly se vedení! Kotouč putoval po ose Pia Prenová – Anna Meixnerová – KATHARINA HYBLEROVÁ, přičemž posledně jmenovaná hráčka převzala puk a na hranici brankoviště využila toho, že gólmanka Bonathanová byla po předešlém zákroku dezorientovaná! Asistence: Anna Meixnerová, Pia Prenová.
     
    00:27
    Vídeň se však prezentovala vel,mi aktivním napadáním a Včely vyrobily pod tlakem faul. Na lavici hanby usedla Veronique Laramee-Paquetteová (BRC) za podražení.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 2. Hyblerová (Meixnerová, Prenová), 5. Meixnerová (Spurlingová), 7. Hanserová (Hyblerová, Boultonová), 23. Spurlingová (Vigilantiová), 27. Spurlingová (Hoviová), 33. Meixnerová (Prenová), 45. Kantorová (Hyblerová), 52. Meixnerová (Boultonová) – 24. Ganneyová (Laneová)


    EHV Sabres Vídeň: Vigilantiová (od 31. Arnbergerová) – Boultonová, Hyblerová "A", Bettariniová "A", Wittichová, Granitzová, Kropfová – Kantorová "C", Prenová, Meixnerová – Spurlingová, Hanserová, Hoviová – Killisch von Hornová, Ullrichová, Schemmerlová – Vlceková.
    Bracknell Queen Bees: Bonathanová – Lambová, Highgateová, Summersová "A", Handisidesová, Graichen-Cunninghamová "C", Curtisová – Laramee-Paquetteová, Adamsová, Girdlerová – Newmanová "A", Overtonová, Eppsová – Ganneyová, Laneová, Aldridgeová – McCluskeyová.

    Rozhodca: Maria Zemiaková (SVK) – Barbora Bednářová (CZE), Michaela Štefková (CZE)

    Diváci: 100