MFK Zvolen – Lok. Košice 3:3 (kon.) | R. Sobota – Moldava 0:0 (kon.) | Bardejov – Poprad 3:0 (kon.)
Prešov – Dolný Kubín 3:1 (kon.) | Šamorín – Slovan Bratislava U21 1:2 (kon.) | Nové Mesto n/V – Trnava B 0:1 (kon.)
Skalica – Šaľa 3:0 (kon.)
koniec
FC Tatran Prešov
3:1 (3:0)
MFK Dynamo Dolný Kubín
Sobota 18.10.2014, 14:00 • 1. FC Tatran Prešov • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    90
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Peter Katona, prichádza Slavomír Kraľovič.
     
    86
    Po dvoch rohoch bol vysunutý rýchly Ľubomír Ivanko-Macej, ten mal rýchlosť, dobehol loptu včas a okamžite strieľal k bližšej tyči, domáci sa už tešili, no rozvlnila sa len bočná sieť!
     
    84
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Dávid Leško, prichádza Dávid Keresteš.
     
    82
    Katona parádne vysunul na kraj šestnástky spoluhráča, odtiaľ prišla prihrávka z prvej na biely bod kde stál Ľubomír Ivanko-Macej, hráč Tatrana okamžite strieľal po zemi, trafia ale len brankára Trabalíka!
     
    79
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Peter Veselovský, prichádza Ján Mihálik.
     
    75
    Ľubomír Ivanko-Macej dostal parádny pas do šestnástky, postupoval dopredu, dobiehal ho ale protihráč, Ivanko-Macej ale nevystrelil, len spadol, za čo si vyslúžil kartu za filmovanie.
     
    72
    Parádny pas na Ivanko-Maceja, ten okamžite vypálil ku tyčke, brankár len vyrazil presne na kopačku Dávida Leška, ktorý v obrovskej šanci minul odkrytú bránu!
     
    70
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Pavol Šafranko, prichádza Ľubomír Ivanko-Macej.
     
    68
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Andrew Kliment, prichádza Ján Beňuš.
     
    63
    Vynikajúci center z rohu ihriska smeroval presne na hlavu Martina Dupkalu, ten vyskočil najvyššie a namieril to tesne nad bránu Trabalíka, to bola veľká šanca...
     
    59
    Ďalšia séria domácich šancí, najprv Pavol Šafranko centrovanú loptu zúžitkoval na strelu, lopta ale bola zblokovaná na kopačku Dupkalu, ktorý trafia ale znova len protihráča, od ktorého ide lopta na roh.
     
    56
    Krásna akcia, Dzurík v strede posunul na Dávida Leška, ten z prvej okamžite poslal prihrávku do jazdy na Pavla Šafranka, útočník Prešova predbehol dvoch obrancov a v šestnástke strieľal na vzdialenejšiu tyč po zemi, po lopte sa ale výborne natiahol Trabalík a vyrazil!
     
    54
    Dolný Kubín dal gól!
    Chyba brankára Jakubecha, ten pri tyčke si nepočínal dobrej, lopta sa dostala pred stred úplne odkrytej brány kde bol MATÚŠ OTRUBA s pohodlne k opačnej tyči poslal loptu.
     
    32
    Dolný Kubín sa ale nevzdáva, Laura prihral na biely bod presne na kopačku Kolorédyho, ten okamžite pálil, no len tesne minul Jakubechovu svätyňu.
     
    31
    Prešov dal gól!
    Tak akcia, ktorá nevyzerala vôbec nádejne končí nakoniec gólom, Dupkala poslal loptu pred šestnástku, tam ju potiahli pred brankára kam si nabiehal PAVOL ŠAFRANKO, ten loptu pred brankárom odkopol ku tyčke, pri ktorej bol skôr a včas zakončil do odkrytej časti brány!
     
    26
    Leško znova zaviezol loptu ku šestnástke, tam hľadal v jej strede Katona, ten si ešte vylepšil pozíciu na strelu, nakoniec však bránu netrafia.
     
    23
    Po štandartke sa lopta dostala na hlavu Saniho, ten ju poslal ku brvnu na Lauru, Ľuboslav Laura si to okamžite namieril na bránu, Jakubech sa naťahuje po lopte, ktorá ale mieri vedľa.
     
    19
    Prešov dal gól!
    Prešovčania vyťažili nakoniec z tlaku pred bránkou Dolného Kubína, Leško zaviezol loptu do šestnástky kde ju získal MIROSLAV POLIAČEK, loptu mal pri bielom bode, mal voľný priestor a namieril to parádne na kraj brány, Trabalík nemal nárok.
     
    18
    Katona veľmi pekne našiel z kraja v šestnástke centrom Dávida Leška, ten váhal so strelou, ešte prihrával, Poliaček mu vrátil loptu, Leško už ale nedokázal zakončiť.
     
    16
    Siradij Sani za faul na Poliačka získava žltú kartu.
     
    13
    Otruba sa dostal na kraj šestnástky, vyslal dobrý center presne na kopačku Klimenta, hráč Dolného Kubína trafil loptu vo vzduchu, no namieriť sa mu už nepodarilo a strieľa vysoko nad.
     
    8
    Laura predbehol v šestnástke obrancu Petka, v streleckej pozícii ešte hľadal Veselovského, ten dostal skvelú loptu, okamžite strieľal, parádny Jakubech ale vyrazil, loptu ale získal znova Petko, no z uhla bránu prestrelil!
     
    4
    Prešov dal gól!
    Ako blesk z jasného neba, autové vhadzovanie smerovalo do šestnástky kde nebol pokrytý MARTIN DUPKALA, dovolil si naozaj parádny kúsok a nožničkami posiela loptu do siete Trabalíka!

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Tatran Prešov. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dynamo Dolný Kubín. Viac informácií tu.

    Góly: 4. Dupkala, 19. Poliaček, 31. Šafranko – 54. Otruba

    Karty:   75. Ivanko-Macej (PRE) – 16. Sani (DKU)


    FC Tatran Prešov: Jakubech – Petko, D. Jacko, P. Jacko, P. Leško – Dzurík, Poliaček – D. Leško, Katona, Dupkala – Šafranko
    Náhradníci: Talian – Štefančík, Keresteš, Micherda, Eliáš, Kraľovič, Ivanko-Macej

    MFK Dynamo Dolný Kubín: Trabalík – Sopúch, Bumbera, Drengubiak, Veselovský – Kolorédy – Laura, Otruba, Bezák, Kliment – Sani
    Náhradníci: Mihálik, Čučka, Beňuš, Osadský

    Rozhodca: I. Kozák – Ádam, Špivak