NY Rangers – NY Islanders 3:6 (kon.) | Philadelphia – Anaheim 3:4 (1:2 po s.n.) | Washington – San Jose 5:6 (0:1 po s.n.)
Columbus – Dallas 2:4 (kon.) | Carolina – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Toronto – Colorado 3:2 (po pr.)
Tampa Bay – NJ Devils 1:2 (kon.) | Nashville – Calgary 2:3 (0:1 po s.n.) | LA Kings – Edmonton 6:1 (kon.)
koniec po predl.
Toronto Maple Leafs
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 1:0)
Colorado Avalanche
cz Streda 15.10.2014, 01:40 • Air Canada Centre, Toronto (kapacita 18819 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Phil KESSEL - 3:2
     
    60:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Co se nepovedlo na jedné straně, povedlo se na druhé! Domácí se prosazují hned ze svého prvního útoku v nastaveném čase. PHIL KESSEL dostal přihrávku do jízdy, svou rychlostí se uvolnil od Barrieho a střelou mezi Varlamovovy betony ukončuje dnešní zápas! Asistence: Tyler Bozak a Dion Phaneuf.
     
    55:53
    Síly na ledě se ale srovnají, za nedovolené bránění je vyloučen veterán ve službách Avs Alex Tanguay.
     
    54:23
    Vzrůstající tlak domácích ale zřejmě na pár minut končí! James Reimer totiž vyhodil puk z vlastního pásma až na tribunu, za což musí přijít dvouminutové vyloučení za zdržování hry. Trest za domácího brankáře odpyká Phil Kessel.
     
    51:54
    Další obrovská příležitost domácích! Phil Kessel se úžasným způsobem prohnal kolem Stuarta do dalšího samostatného úniku, střelou mezi betony si ale na Varlamova nepřišel!
     
    51:08
    Joffrey Lupul mohl vzápětí převrátit skóre na stranu Maple Leafs, v obrovské šanci ale tváří tvář Varlamovovi branku přestřelil!
    Joffrey LUPUL - 2:2
     
    50:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Aktivní hra domácích nese ovoce v podobě vyrovnávací branky! Stuart nepříliš přesvědčivě odehrál puk, který se dostal na hokejku JOFFREYHO LUPULA, jenž se s ničím nepáral a přesnou svižnou střelou napálil puk pod břevno Varlamovovy branky! Bez asistence.
     
    47:11
    Landeskog v situaci 3 na 2 vybídl ke skórování Everberga, který ale nedokázal trefit odkrytou polovinu branky!
     
    42:41
    Robidas jako poslední hráč zaváhal a nabídl Mattu Duchenovi samostatný únik, mladý kanonýr Colorada ale druhou branku v dnešním zápase nepřidal, svou střelu zamířil vedle branky!
     
    38:30
    V dalším střídání se do úniku dostal Clarkson, zakončit ale nemohl, neboť byl zezadu seknut Nickem Holdenem. V závěru druhé třetiny tak mají domácí možnost přesilové hry.
    Matt DUCHENE - 1:2
     
    37:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! McGinn vyhrál souboj v rohu kluziště proti Phaneufovi, přiklepl puk Iginlovi, jenž prodal své zkušenosti skvělou přihrávkou na volného MATTA DUCHENA, který z mezikruží zamířil přesně pod břevno Reimerovy branky! Asistence: Jarome Iginla a Jamie McGinn.
     
    32:30
    Síly na ledě se na malou chvíli vyrovnají, za sekání je vyloučen Jarome Iginla.
     
    30:54
    Tlak druhého útoku Toronta si nakonec skončil faulem Joffreyho Lupula, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    28:27
    Při právě skončené přesilovce se do velké šance ještě dostal James van Riemsdyk, jehož obtočení kolem branky Varlamov zachytil na poslední chvíli a dokázal utěsnit svou nohu u tyčky, aby tam nemohl puk projít!
     
    26:26
    Rozhodčí nyní k velké nevoli všech fanoušků zastavil schylující se bitku mezi Dionem Phaneufem a Jaromem Iginlou, oba hráči už měli rukavice dole, rozhodčí je od sebe ale odtrhli. Oba ale dostávají menší trest za hrubost, stejně tak Jamie McGinn, následovat tak bude přesilovka Maple Leafs.
     
    23:24
    Jako bych to zakřikl! Po velké chybě v rozehrávce Colorada se do přečíslení 3 na 1 dostal elitní útok Maple Leafs, Bozak si vyměnil kotouč s Kesselem, střela mu ale nesedla, puk končí za brankou!
    Ryan O'REILLY - 1:1
     
    13:14
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Zvýšená aktivita přináší hostům ovoce! O'Reilly tak dlouho míchal s pukem za brankou, až našel Johnsona, kterému střela vůbec nesedla, puk se ale dostal k tyčce, kde byl úplně volný právě RYAN O'REILLY, pro kterého už nebyl problém zamést puk do branky! Asistence: Jarome Iginla a Erik Johnson.
    James VAN RIEMSDYK - 1:0
     
    09:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Po výborné práci při vhazování ve středním pásmu vyslal Bozak do přečíslení dva na jednoho Kessela a JAMESE VAN RIEMSDYKA, který se po dvou přihrávkách prosadil přesnou střelou nad Varlamovovu lapačku! Asistence: Phil Kessel a Tyler Bozak.
     
    07:03
    První přesilová hra pro Maple Leafs v dnešním zápase, za podražení je vyloučen Gabriel Landeskog.
     
    00:13
    Domácí se rychle dostali do problémů a Stephane Robidas je vyloučen za hákování.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 10. van Riemsdyk (Kessel, Bozak), 51. Lupul, 61. Kessel (Bozak, Phaneuf) – 14. O'Reilly (Iginla, Johnson), 38. Duchene (Iginla, McGinn)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Phaneuf (C), Robidas, Polák, Percy, Rielly, Franson – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Winnik, Kadri, Lupul – Komarov, Santorelli, Clarkson – Kozun, Holland, Pánik
    Trenér: Randy Carlyle.

    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Holden, Johnson, Hejda, Barrie, Stuart, Guenin – McGinn, Duchene, Iginla – Tanguay, MacKinnon, Briere – Landeskog (C), O'Reilly, Everberg – McLeod, Cliche, Talbot
    Trenér: Patrick Roy.

    Rozhodca: St. Pierre, Sutherland – Devorski, Driscoll

    Diváci: 18754