NY Rangers – NY Islanders 3:6 (kon.) | Philadelphia – Anaheim 3:4 (1:2 po s.n.) | Washington – San Jose 5:6 (0:1 po s.n.)
Columbus – Dallas 2:4 (kon.) | Carolina – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Toronto – Colorado 3:2 (po pr.)
Tampa Bay – NJ Devils 1:2 (kon.) | Nashville – Calgary 2:3 (0:1 po s.n.) | LA Kings – Edmonton 6:1 (kon.)
koniec po predl.
Toronto Maple Leafs
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 1:0)
Colorado Avalanche
cz Streda 15.10.2014, 01:40 • Air Canada Centre, Toronto (kapacita 18819 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Phil KESSEL - 3:2
     
    60:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Co se nepovedlo na jedné straně, povedlo se na druhé! Domácí se prosazují hned ze svého prvního útoku v nastaveném čase. PHIL KESSEL dostal přihrávku do jízdy, svou rychlostí se uvolnil od Barrieho a střelou mezi Varlamovovy betony ukončuje dnešní zápas! Asistence: Tyler Bozak a Dion Phaneuf.
    Joffrey LUPUL - 2:2
     
    50:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Aktivní hra domácích nese ovoce v podobě vyrovnávací branky! Stuart nepříliš přesvědčivě odehrál puk, který se dostal na hokejku JOFFREYHO LUPULA, jenž se s ničím nepáral a přesnou svižnou střelou napálil puk pod břevno Varlamovovy branky! Bez asistence.
    Matt DUCHENE - 1:2
     
    37:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! McGinn vyhrál souboj v rohu kluziště proti Phaneufovi, přiklepl puk Iginlovi, jenž prodal své zkušenosti skvělou přihrávkou na volného MATTA DUCHENA, který z mezikruží zamířil přesně pod břevno Reimerovy branky! Asistence: Jarome Iginla a Jamie McGinn.
    Ryan O'REILLY - 1:1
     
    13:14
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Zvýšená aktivita přináší hostům ovoce! O'Reilly tak dlouho míchal s pukem za brankou, až našel Johnsona, kterému střela vůbec nesedla, puk se ale dostal k tyčce, kde byl úplně volný právě RYAN O'REILLY, pro kterého už nebyl problém zamést puk do branky! Asistence: Jarome Iginla a Erik Johnson.
    James VAN RIEMSDYK - 1:0
     
    09:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Po výborné práci při vhazování ve středním pásmu vyslal Bozak do přečíslení dva na jednoho Kessela a JAMESE VAN RIEMSDYKA, který se po dvou přihrávkách prosadil přesnou střelou nad Varlamovovu lapačku! Asistence: Phil Kessel a Tyler Bozak.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 10. van Riemsdyk (Kessel, Bozak), 51. Lupul, 61. Kessel (Bozak, Phaneuf) – 14. O'Reilly (Iginla, Johnson), 38. Duchene (Iginla, McGinn)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Phaneuf (C), Robidas, Polák, Percy, Rielly, Franson – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Winnik, Kadri, Lupul – Komarov, Santorelli, Clarkson – Kozun, Holland, Pánik
    Trenér: Randy Carlyle.

    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Holden, Johnson, Hejda, Barrie, Stuart, Guenin – McGinn, Duchene, Iginla – Tanguay, MacKinnon, Briere – Landeskog (C), O'Reilly, Everberg – McLeod, Cliche, Talbot
    Trenér: Patrick Roy.

    Rozhodca: St. Pierre, Sutherland – Devorski, Driscoll

    Diváci: 18754