NY Rangers – NY Islanders 3:6 (kon.) | Philadelphia – Anaheim 3:4 (1:2 po s.n.) | Washington – San Jose 5:6 (0:1 po s.n.)
Columbus – Dallas 2:4 (kon.) | Carolina – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Toronto – Colorado 3:2 (po pr.)
Tampa Bay – NJ Devils 1:2 (kon.) | Nashville – Calgary 2:3 (0:1 po s.n.) | LA Kings – Edmonton 6:1 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
2:4 (0:2, 2:0, 0:2)
Dallas Stars
cz Streda 15.10.2014, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    SEGUIN - 2:4
     
    59:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se dokonce ještě stihli prosadit do prázdné brány! Ja. Benn nahrál na levou stranu Eakinovi, který už mohl zakončovat, ale ještě nakonec přihrál TYLERU SEGUINOVI, který tak kompletuje svůj první hattrick v sezóně. Asistence: Cody Eakin, Jamie Benn.
     
    59:47
    Lindy Ruff (DAL) si samozřejmě bere svůj oddechový čas.
     
    59:22
    Bobrovsky míří na svou střídačku!
     
    58:42
    Domácí trenér Todd Richards (CBJ) si bere oddechový čas.
    SEGUIN - 2:3
     
    52:16
    Dallas právě vstřelil branku!
    Goligoski skvěle udržel útočné pásmo, kde následně přihrál na modrou Ja. Bennovi, který napřáhl a kotouč ještě před Bobrovským tečoval v pádu TYLER SEGUIN, jenž se tak prosazuje po druhé v utkání, a posílá tak Stars do vedení! Asistence: Jamie Benn, Alex Goligoski.
     
    49:11
    Wennberg měl na své holi možná rozhodující gól, ale domácího útočníka dokázal skvěle vychytat Lehtonen.
     
    40:38
    Po zblokované střele Jo. Benna uháněl zcela sám na Lehtonena Atkinson, který chtěl dostat puk mezi betony hostujícího brankáře, ale Lehtonen svůj celek podržel.
     
    39:48
    Oba hráči tedy dostávají pětiminutové tresty za bitku.
     
    36:55
    Svou první přesilovou hru si konečně zahrají i hosté, protože dvě minuty si odsedí Scott Hartnell (CBJ).
    JOHANSEN - 2:2
     
    34:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets využívají přesilovou hru! Johnson nahrál k levé tyči Folignovi, kterému se ještě nepodařilo protlačit puk do hostující brány, ale kotouč zůstal nehlídaný v brankovišti Dallasu, kde se nejlépe zorientoval RYAN JOHANSEN, který tak vstřeluje už svou druhou branku v utkání. Asistence: Nick Foligno, Jack Johnson.
     
    33:15
    Kde si nakonec domácí vynutili další přesilovou hru, protože dvě minuty za podražení si odsedí Trevor Daley (DAL).
     
    29:03
    Columbus však bude hrát další přesilovou hru, protože Ryan Garbutt (DAL) dostává dvě minuty za sekání.
     
    28:51
    Domácí jeli dva na jednoho, kde Hartnell nakonec přihrál Anisimovovi, ale tomu jeho střela nesedla puk míří mimo bránu Dallasu.
    JOHANSEN - 1:2
     
    26:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets se dočkávají snížení! RYAN JOHANSEN dostal velmi pěknou přihrávku do jízdy, kde si následně najel přesně do středu pravého kruhu, odkud vystřelil a Lehtonenovi prošel puk mezi jeho betonem a vyrážečkou. Asistence: Cam Atkinson, Jack Johnson.
     
    20:33
    Kari Lehtonen (DAL) chtěl nyní pomoct svým spoluhráčům a vyhodit kotouč, ale brankář Dallasu jej poslal až mimo kluziště, a dostává tak dvě minuty za zdržování hry.
     
    18:50
    Blue Jackets si zahrají ještě svou první přesilovou hru, protože si na dvě minuty jde sednout na trestnou lavici Erik Cole (DAL), který si odpyká svůj trest za hákování.
     
    12:01
    Tak teď měli hostující hokejisté pořádnou kopu štěstí, protože Boll byl zcela sám před Lehtonenem, který už byl v pokleku, ale domácí brankář napral puk do brankové konstrukce hostující klece!
     
    10:28
    Nyní byl před bránou Dallasu pořádně horko, protože Wennberg dostal puk k levé tyči Stars, kde se hned dvakrát pokusil překonat Lehtonen, a to se mu sice na druhý pokus trochu podařilo, ale puk pod svého brankáře následně zametl Goligoski.
    Ja. BENN - 0:2
     
    06:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní akce JAMIEHO BENNA!!! Už to vypadalo, že kapitán Dallasu neudrží útočné pásmo a Jackets půjdou do rychlého protiútoku, ale Jamie se nakonec proháčkoval hned před dva domácí hráče a následně z hranice pravého kruhu trefil přes vzdálenější růžek Bobrovského klece. Bez asistence.
    SEGUIN - 0:1
     
    03:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se velice rychle ujímá vedení! Sceviour dokázal přihrát Ja. Bennovi na hranici pravého kruhu, odkud hostující kapitán vystřelil střílenou přihrávku na TYLERA SEGUINA, jenž tečoval touš za záda Bobrovského. Asistence: Jamie Benn, Colton Sceviour.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 27. Johansen (Atkinson, Johnson), 35. Johansen (Foligno, Johnson) – 4. Seguin (Ja. Benn, Sceviour), 7. Ja. Benn, 53. Seguin (Ja. Benn, Goligoski), 60. Seguin (Eakin, Ja. Benn)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovsky (McElhinney) – Johnson, Savard, Tjutin, Prout, Erixon, Wisniewski – Foligno, Johansen, Atkinson – Hartnell, Anisimov, Wennberg – Calvert, Letestu, Dano – Skille, Chaput, Boll.
    Trenér: Todd Richards.

    Dallas Stars: Lehtonen (Lindback) – Goligoski, Daley, Jo. Benn, Dillon, Nemeth, Connauton – Ja. Benn, Seguin, Sceviour – Eaves, Spezza, Hemský – Garbutt, Eakin, Roussel – Horcoff, Fiddler, Cole.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodca: Lee, Burchell – Cherrey, Kovachik

    Diváci: 15 995