Kärpät – Liberec 3:1 (kon.) | Košice – Kölner Haie 4:3 (kon.) | Sparta Praha – Mannheim 6:3 (kon.)
Vålerenga – Färjestad 1:2 (2:3 po s.n.)
koniec
HC Košice
4:3 (2:1, 2:1, 0:1)
Kölner Haie
Streda 08.10.2014, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
Partner:
    TJERNQVIST - 4:3
     
    54:12
    Kölner Haie dal gól!
    Hostia znižujú skóre necelých šesť minút do konca tretej tretiny! DANIEL TJERNQVIST si spracoval prihrávku na modrej čiare a tvrdo vypálil do pravého horného rohu čím nedal Melicherčíkovi žiadnu šancu!
    Bez asistencie.
    HRNKA - 4:2
     
    36:08
    Košice dali gól!
    Košickí hokejisti zvyšujú svoje vedenie v tomto zápase! V rohu klziska získal puk Chovan, ktorý skvelo našiel na hornej časti pravého kruhu TOMÁŠA HRNKU, ten ešte perfektne prešiel cez jedného hráča až do medzikružia a následne prudkou strelou švihom trafil priestor pri pravej žrdi!
    Asistenciu si pripísal Matúš Chovan.
    BARTÁNUS - 3:2
     
    29:41
    Košice dali gól!
    Košickí hokejisti využívajú svoju presilovú hru a znovu sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Radek Philipp si spracoval puk na osi ihriska na modrej čiare, vypálil prízemný projektil, ktorý spred bránkoviska šikovne tečoval MAREK BARTÁNUS smerom k pravej žrdi!
    Asistencie: Radek Philipp a Erik Černák.
     
    22:57
    Kölner Haie dal gól!
    Kolínu sa aj po druhýkrát podarilo vyrovnať stav tohto stretnutia! Luedemmann sa zmocnil odrazeného puku z rohu klziska medzi kruhmi, jeho následná zakončenie Melicherčík len vyrazil pred seba, kde chvíľu nevedel gólman domácich, kde má puk, najlepšie sa vtedy zorientoval EVAN RANKIN, ktorý pohotovo zavŕšil túto trmu-vrmu pred bránou Košíc!
    Asistencia: Mirko Luedemann.
     
    16:10
    Košice dali gól!
    Košickí hokejisti sa znovu dostávajú do vedenia v tomto zápase! Pekná akcia domácich bola zavŕšená gólom. Najprv Jenčík potiahol akciu po pravom krídle, prihral Bartošovi na útočnú modrú čiaru, ktorý chvíľu puk premiešaval a následne prenechal rozbehnutému GABRIELOVI SPILAROVI, ktorý si to namieril na dolnú časť ľavého kruhu a odtiaľ perfektne prekonal Aus den Birkena!
    Asistencie: Peter Bartoš a Richard Jenčík.
    MINARD - 1:1
     
    06:08
    Kölner Haie dal gól!
    Kolínski hokejisti vyrovnávajú skóre tohto stretnutia! Po ľavej strane sa do útočného pásma šikovne dostal CHRISTOPHER MINARD, ktorý od modrej čiary vyslal nebezpečnú delovku, ktorá Melicherčíkovi prepadla cez lapačku!
    Bez asistencie.
    Richard JENČÍK - 1:0
     
    04:12
    Košice dali gól!

    Oceliari sa dostávajú do vedenia! RICHARD JENČÍK ostal v ľavom kruhu úplne osamotený, dostal presnú prihrávku a prudkou ranou už nedal hosťujúcemu brankárovi vôbec žiadnu šancu na zákrok.
    Asistencia: Gabriel Spilar.

    Veronika Pancuráková

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 5. Jenčík (Spilar), 17. Spilar (Bartoš, Jenčík), 30. Bartánus (Philipp, Černák), 37. Hrnka (Chovan) – 7. Minard, 23. Rankin (Luedemann), 55. Tjernqvist


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Cebák, Jánošík, Černák, Štrbák (C), Macejko, Philipp (A), Drgoň, Šeda – Lapšanský, Hrnka, Bartánus – Spilar (A), Bartoš, Jenčík – Chovan, Češík, Sojčík – Hinďoš, Kolena, Stupka.
    Kölner Haie: Stefaniszin (Aus den Birken) – Luedemann, Ankert, Johnson, Minard, Rankin – Krupp, Riefers, Muller, Falk, Gogulla (A) – Zerressen, Tjernqvist (A), Stephens, Tripp (C), Weiss – Pfohl, Schmolz

    Rozhodca: Oskirko (RUS), Baluška (SVK) – Šefčík (SVK), Výleta (SVK)