Empoli – Palermo 3:0 (kon.) | Parma – CFC Janov 1:2 (kon.) | Sampdoria – Bergamo 1:0 (kon.)
Udinese – Cesena 1:1 (kon.) | Lazio – Sassuolo 3:2 (kon.) | Juventus – AS Rím 3:2 (kon.)
Fiorentina – Inter 3:0 (kon.) | Neapol – Turín 2:1 (kon.)
koniec
Juventus Turín
3:2 (2:2)
AS Rím
Nedeľa 05.10.2014, 18:00 • Juventus Stadium (Turín) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
    BONUCCI - 3:2
     
    86
    Juventus Turín dal gól!
    Stará dáma sa gólom sviatočného strelca LEONARDA BONUCCIHO znovu dostáva do vedenia a zrejme už do definitívneho vedenia! Absolutórium si znovu zaslúži Stephan Lichtsteiner, ktorý centroval z pravej strany na hranicu malého vápna. Tam ale najvyššie vyrástol iba Yanga-Mbiwa. Ten však odvracal loptu presne za šestnástku, kde ju pekným halfvolejom napálil do pravého dolného rohu stopér Bonucci. Ten na loptu vôbec nevidel. Možno i preto, že pred ním v ofsajde stála Arturo Vidal... Ďalej už bez komentára.
    TÉVEZ - 2:2
     
    45+3
    Juventus Turín dal gól!
    CARLOS TÉVEZ v turínskom cirkuse vyrovnáva na 2:2. Skorupski bol opäť bez nároku na zákrok. Lopta smerovala do pravého rohu, poľský gólman rímskej Vlčice šiel po svojej ľavej ruke. Turínske teátro bude odpočívať za stavu 2:2.
    Iturbe (GERVINHO) - 1:2
     
    44
    AS Rím dal gól!
    Rimania sa v hektických podmienkach dostávajú k obratu! Neuveriteľný futbalový príbeh na Juventus Stadium pokračuje! Rozbehnutý Gervinho vyviezol loptu až pred šestnástku Juventusu, odkiaľ prihrával pomedzi obrancov do šance JUANOVI MANUELOVI ITURBEMU, ktorý sa už v nájazde na Gianluigiho Buffona nemýlil. Loptu poľahky upratal k pravej žrdi. Kapitán Starej dámy sa nechal na bližšej žrdi poľahky prestreliť, AS Roma otáča zápas ešte v prvej polke.
    TOTTI - 1:1
     
    32
    AS Rím dal gól!
    Na druhej strane rozohrával pokutový kop taktiež ten najpovolanejší a síce FRANCESCO TOTTI. Ten poslal Gianluigiho Buffona do opačnej strany, Rimania bleskovo a kontroverzne vyrovnávajú. Hlavnou postavou doterajšieho priebehu zostáva kompenátor Gianluca Rocchi.
    TÉVEZ - 1:0
     
    27
    Juventus Turín dal gól!
    1:0! CARLOS TÉVEZ zobral na seba zodpovednosť a s ponúknutej príležitosti na otvárací gól nezaváhal. Loptu poslal suverénne do rohu ihriska, Lukasz Skorupski zostal bez šance. Rimania na čele s Rudim Garciom stále nedokážu uniesť krivdu predchádzajúceho okamžiku a hosťujúci manažér je v zápätí dokonca vykázaný na tribúnu! Teraz je to na Juventus Stadium poriadne peklo.

    Erik Farkaš

    Góly: 27. Tévez (pen.), 45+3. Tévez (pen.), 86. Bonucci – 32. Totti (pen.), 44. Iturbe (Gervinho)

    Karty:   30. Cheillini (JUV), 31. Lichtsteiner (JUV), 34. Bonucci (JUV), 90+3. Tévez (JUV) – 26. Maicon (ASR), 33. Totti (ASR), 40. Gervinho (ASR)   89. Morata (JUV) – 89. Manolas (ASR)


    Juventus Turín: Buffon (C) – M. Cáceres, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Marchisio, Pogba, Pirlo, K. Asamoah – Tévez, F. Llorente
    Náhradníci: Storari, Rubinho – Ogbonna, S. Pepe, Morata, Coman, Giovinco, Padoin, A. Vidal, Evra, R. Pereyra, Mattiello
    Manažér: Massimiliano Allegri (ITA)

    AS Rím: Skorupski – Maicon, Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas – S. Keita, Nainggolan – Iturbe, Pjanič, Gervinho – Totti (C)
    Náhradníci: Lobont – A. Cole, Ljajič, Destro, Florenzi, Paredes, Torosidis, Ucan, Somma, Emanuelson, Calabresi, Sanabria
    Manažér: Rudi García (FRA)

    Rozhodca: Gianluca Rocchi – R. Faverani, A. Stefani – R. Bianchi