Jekaterinburg – Novosibirsk 2:3 (po pr.) | Kazaň – Novokuzneck 1:2 (0:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Nižnekamsk 6:3 (kon.)
Čerepovec – Dinamo Minsk 1:3 (kon.) | Soči – D. Moskva 0:1 (kon.) | Helsinki – Vladivostok 7:3 (kon.)
Petrohrad – A. Mytišči 5:4 (kon.) | Riga – Viťaz 0:1 (0:1 po s.n.)
koniec
SKA Petrohrad
5:4 (2:1, 3:2, 0:1)
Atlant Mytišči
Štvrtok 25.09.2014, 17:30 • Ledovyj Dvorec • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Napokon domáci udržali záverečný tlak tohto zápasu, v ktorom boli favoritom, no takmer sa sami o tri body pripravili. Hostia predviedli pozoruhodný výkon a ak ste sledovali tento zápas, tak určite zhodnotíte, že to bolo pre vás ďalšie príjemné sledovanie dobrého hokeja.
    V poslednej časti hry ešte skóre na konečných 5:4 pre Petrohrad upravil Sošnikov v 45. minúte.

    Ja sa s vami už lúčim a teším sa na vašu priazeň aj počas ďalších zápasov na Onlajny.eu. Ďakujem za pozornosť a prajem príjemný večer. (19:45:37)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Nemec je s pukom príliš ďaleko od brány, toto už nebude ani na strelu.
     
    59:34
    Brankár Atte Engren už chcel odísť zo svojej brány, no jeho spoluhráči nemali v strednom pásme puk.
     
    59:21
    Červenka sa zmoncil puku v útočnom pásme, zbieral cenné sekundy pre svoj tím.
     
    59:01
    Začala sa posledná minúta tretej tretiny!
     
    58:03
    Michail Ťuliapkin nebezpečne vypálil od modrej čiary, Salák ležal na ľade, no delovka od obrancu Mytišči nenašla priestor brány.
     
    57:40
    Tichonov získal puk v strednom pásme, následne sa zaplietol, no bol pri ňom Červenka, ktorému sa podarilo puk dostať ku Engrenovi.
     
    57:08
    Domáci poslali puk von z obranného pásma, hostia to budú musieť skúsiť znovu z obrannej tretiny.
     
    56:20
    Od modrej nebezpečne vypálil Michail Glukov, no mieril do Salákovej masky, ktorý je však v poriadku, ale v hlave mu musí poriadne a nepríjemne pískať. Pomaly sa začína záverečný tlak hostí.
     
    55:31
    Alexander Kadejkin vyrazil do útočného pásma po pravom krídle, z rohu klziska nahadzoval na Saláka, ten vyrážal s istotou.
     
    54:44
    Panarin zakončoval od hornej časti ľavého kruhu, pred bránou mal dobre postaveného Šipačova, no tomu sa podarilo puk tečovať iba mimo brány.
     
    54:29
    Hostia sa po dlhšom čase dostali do útoku, no ich možnosť skončila po zakázanom uvoľnení, vhadzuje sa po pravici Engrena.
     
    53:52
    Domáci hokejisti teraz zvierajú súpera v útočnom pásme, ten sa len ťažko oslobodzuje, no hráčom Atlantu výrazne pomáha brankár Engren, ktorý si je pri zákrokoch takmer stopercentne istý.
     
    53:23
    Znovu závar pred Engrenom! Burdasov potiahol akciu po ľavom krídle a z dolnej časti ľavého kruhu našiel pri opačnej žrdi Tichonova, ten zakončoval korčuľou, Engren nevedel kde má puk, no následne už jeho dvaja spoluhráči dali hokejky za jeho chrbát, aby puk náhodou neprenikol do brány.
     
    52:29
    Domáci mohli zvýšiť svoje vedenie! Artemij Panarin sa puku zmocnil v medzikruží, vystrelil osamotený na Engrena, no trafil ľavú žrď, následne Panarin ešte dorážal svoju strelu, no znovu len do tela gólmana hostí! Takéto vyložené šance by mal strelec ako Panarin s istotou premieňať.
     
    51:58
    Konstantin Kolcov skončil trochu otrasený po súboji s Riasenskim, no hlavný rozhodca nemá prečo pískať, keďže Kolcov sám stratil rovnováhu a spadol smerom na mantinel.
     
    51:34
    Panarin hľadal z obranného pásma na útočnej modrej čiare Burdasova, no tomu sa nepodarilo prihrávku spracovať, a tak táto situácia vyústila v zakázanom uvoľnení Petrohradu.
     
    51:01
    Domáci hokejisti teraz začnú dávať všetko do defenzívy, pretože hostí delí iba jediný gól od malého prekvapenia.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 5. Panarin (Kovaľčuk, Šipačov), 7. Ponikarovskij (Tichonov, Kovaľčuk), 28. Červenka (Martensson), 31. Martensson (Červenka), 37. Panarin (Čudinov, Šipačov) – 8. Černov (Šmelov), 25. Voronin (Glukov), 35. Engqvist (Šmelov), 45. Sošnikov


    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Semenov, Chafizullin, Alexandrov, Kutejkin, Riasenskij, Čudinov, Jermakov, Judin – Tichonov, Kovaľčuk ("C"), Ponikarovskij, Dadonov, Panarin, Šipačov, Martensson, Thoresen, Červenka, Kučeravenko, Makarov, Burdasov
    Atlant Mytišči: Šikin (38. Engren) – Dyblenko, Gilroy, Novopašin, Nemec, Ťuliapkin ("C"), Rukavišnikov, Baldajev, Malevič – Engqvist, Černov, Šmelov, Taraťukin, Glukov, Voronin, Leščenko, Kolcov, Jašin, Levickij, Kadejkin, Sošnikov

    Rozhodca: Komarov, Odins – Deduľa, Goliak