Jekaterinburg – Novosibirsk 2:3 (po pr.) | Kazaň – Novokuzneck 1:2 (0:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Nižnekamsk 6:3 (kon.)
Čerepovec – Dinamo Minsk 1:3 (kon.) | Soči – D. Moskva 0:1 (kon.) | Helsinki – Vladivostok 7:3 (kon.)
Petrohrad – A. Mytišči 5:4 (kon.) | Riga – Viťaz 0:1 (0:1 po s.n.)
koniec
SKA Petrohrad
5:4 (2:1, 3:2, 0:1)
Atlant Mytišči
Štvrtok 25.09.2014, 17:30 • Ledovyj Dvorec • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    SOŠNIKOV - 5:4
     
    44:33
    Atlant Mytišči dál gól!
    Atlant strieľa dôležitý kontaktný gól! Od modrej čiary strieľal švihom Kadejkin, puku sa následne po zblokovanej strele zmocnil NIKITA SOŠNIKOV, ktorý len od ľavej žrde nahodil pred bránu, no puk si do vlastnej svätyne zrazil smoliar Vadim Šipačov!
    Bez asistencie.
    PANARIN - 5:3
     
    37:00
    Petrohrad dal gól!
    Tri minúty do konca druhého klaksónu Petrohrad pridáva piaty gól v tomto zápase! Šipačov posunul z pravého kruhu krížom na ľavý Čudinovovi, ten prenechal dozadu znovu Šipačovovi, ktorý vystrelil, Šikin dokázal strelu vyraziť pred seba, no následnú dorážku od ARTEMIJA PANARINA už nie!
    Asistencie: Maxim Čudinov a Vadim Šipačov.
    ENGQVIST - 4:3
     
    34:36
    Atlant Mytišči dál gól!
    Hostia znižujú vedenie Petrohradu, keďže využívajú presilovú hru! Šmelov najprv rozmýšľal na pravom kruhu pri mantineli čo s pukom, premiešaval ho, no následne perfektne našiel v medzikruží ANDREASA ENGQVISTA, ktorý pohotovou strelou ku ľavej žrdi rozvlnil sieť!
    Asistencia: Sergej Šmelov.
    MARTENSSON - 4:2
     
    30:13
    Petrohrad dal gól!
    Hráčom Petrohradu sa podarilo prinavrátiť aj dvojgólové vedenie v tomto zápase. Roman Červenka si teraz vymenil úlohy s TONYM MARTENSSENOM, ktorému puk z pravého kruhu od mantinelu pekne naservíroval do medzikružia a Martensson už nemal problém so zakončením z prvej!
    Asistenciu si pripísal Roman Červenka.
    ČERVENKA - 3:2
     
    27:50
    Petrohrad dal gól!
    Domáci hokejisti sa znovu vracajú do vedenia v tomto zápase! Martensson vybojoval puk za súperovou bránou, porozhliadal sa a peknou prihrávkou našiel v medzikruží ROMANA ČERVENKU, ktorý z prvej nádherne trafil priestor pod hornou žŕdkou!
    Asistencia: Tony Martensson.
    VORONIN - 2:2
     
    24:13
    Atlant Mytišči dál gól!
    Hostia vyrovnávajú stav stretnutia a zápas sa začína odznova! Glukov našiel prihrávkou z dolnej časti ľavého kruhu vyššie v medzikruží ARŤOMA VORONINA, ktorý strelou švihom pomedzi betóny prekvapil brankára Saláka!
    Asistencia: Michail Glukov.
    ČERNOV - 2:1
     
    07:49
    Atlant Mytišči dál gól!
    Hostia využívajú hru v početnej výhode a zápas bude mať po tomto góle vyššie grády! ARŤOM ČERNOV získal puk v medzikruží, posunul ho ku dolnej časti ľavého kruhu Sergejovi Šmelovovi, Černov si následne zbehol bližšie ku bránkovisku, spoluhráč mu puk vrátil a Černov vystrelil ku pravej žrdi, kde nemal Salák žiaden nárok na zákrok!
    Asistencia: Sergej Šmelov.
    PONIKAROVSKIJ - 2:0
     
    06:20
    Petrohrad dal gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového náskoku taktiež v závere presilovej hry! Tichonov si to s pukom namieril na hornú časť pravého kruhu odkiaľ strieľal, Šikin lapačkou nezachytil puk, len ho vyrazil pred seba, kde bol Semenov, ten bol však zblokovaný, ale následne dorážal ALEXEJ PONIKAROVSKIJ a rozvlnil Šikinovu sieť po druhýkrát!
    Asistenciu si pripísali Viktor Tichonov a Iľja Kovaľčuk
    PANARIN - 1:0
     
    04:02
    Petrohrad dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia v tomto zápase počas využitej presilovky! Kovaľčuk sa zmocnil prihrávky na modrej čiare, posunul ju ku ľavému kruhu, kde stál úplne voľný ARTEMIJ PANARIN, ktorý tvrdo vypálil do stredu brány a prekonal brankára Šikina!
    Asistencie: Iľja Kovaľčuk a Vadim Šipačov.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 5. Panarin (Kovaľčuk, Šipačov), 7. Ponikarovskij (Tichonov, Kovaľčuk), 28. Červenka (Martensson), 31. Martensson (Červenka), 37. Panarin (Čudinov, Šipačov) – 8. Černov (Šmelov), 25. Voronin (Glukov), 35. Engqvist (Šmelov), 45. Sošnikov


    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Semenov, Chafizullin, Alexandrov, Kutejkin, Riasenskij, Čudinov, Jermakov, Judin – Tichonov, Kovaľčuk ("C"), Ponikarovskij, Dadonov, Panarin, Šipačov, Martensson, Thoresen, Červenka, Kučeravenko, Makarov, Burdasov
    Atlant Mytišči: Šikin (38. Engren) – Dyblenko, Gilroy, Novopašin, Nemec, Ťuliapkin ("C"), Rukavišnikov, Baldajev, Malevič – Engqvist, Černov, Šmelov, Taraťukin, Glukov, Voronin, Leščenko, Kolcov, Jašin, Levickij, Kadejkin, Sošnikov

    Rozhodca: Komarov, Odins – Deduľa, Goliak