Jekaterinburg – Novosibirsk 2:3 (po pr.) | Kazaň – Novokuzneck 1:2 (0:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Nižnekamsk 6:3 (kon.)
Čerepovec – Dinamo Minsk 1:3 (kon.) | Soči – D. Moskva 0:1 (kon.) | Helsinki – Vladivostok 7:3 (kon.)
Petrohrad – A. Mytišči 5:4 (kon.) | Riga – Viťaz 0:1 (0:1 po s.n.)
koniec
SKA Petrohrad
5:4 (2:1, 3:2, 0:1)
Atlant Mytišči
Štvrtok 25.09.2014, 17:30 • Ledovyj Dvorec • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vitajte pri sledovaní Kontinentálnej hokejovej ligy! Dnes máme na programe viacero zápasov a jedným z nich je aj domáci zápas SKA Petrohrad, ktorý na svojom ľade privíta Atlant Mytišči. Boj sa začne o 17:30 a sprevádzať ním vás bude Lukáš R. Ovšonka.

    SKA Petrohrad
    Klub zo Sankt-Peterburgu jednoznačne dominuje Západnej konferencii, keďže mu patrí prvá priečka so ziskom 24 bodov. Petrohrad doposiaľ nastrieľal aj najviac gólov v KHL, keď sa mu podarilo sieť rozvlniť 36-krát. Práve medzi najlepších strelcov tejto súťaže patrí Iľja Kovaľčuk s jedenástimi gólmi. SKA zatiaľ ťahá vydarenú sériu bez prehry, keď neprehral už v ôsmom zápase v rade. Naposledy sa Petrohrad predstavil pred očami svojich divákov, a to v utorok, keď tesne zdolal Vladivostok 4:3.

    Atlant Mytišči
    Tím z jednej z časti hlavného mesta Ruskej federácie je v tomto zápase outsiderom, keďže sa v tabuľke rovnakej konferencie nachádza až na 12. priečke s ôsmimi bodmi. Skóre Atlantu taktiež nie je veľmi priaznivé, keďže v ôsmych zápasoch KHL hostia nastrieľali 18 gólov a 24 inkasovali. Najlepším strelcom Mytišči je Andreas Engqvist, ktorý nastrieľal päť gólov a na jeden prihral. Atlant sa nám naposledy predstavil na ľade Rigy v utorok, s ktorou prehral 4:2.

    Ako sa bude postupne tento zápas vyvíjať a kto napokon zvíťazí, sa dozviete, ak budete sledovať náš on-line prenos, z ktorého vám neunikne nič podstatné. Pekný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Semenov, Chafizullin, Alexandrov, Kutejkin, Riasenskij, Čudinov, Jermakov, Judin – Tichonov, Kovaľčuk, Ponikarovskij, Dadonov, Panarin, Šipačov, Martensson, Thoresen, Červenka, Kučeravenko, Makarov, Burdasov

    Atlant Mytišči: Šikin (Engren) – Dyblenko, Gilroy, Novopašin, Nemec, Ťuliapkin, Rukavišnikov, Baldajev, Malevič – Engqvist, Černov, Šmelov, Taraťukin, Glukov, Voronin, Leščenko, Kolcov, Jašin, Levickij, Kadejkin, Sošnikov

    Rozhodca: Komarov, Odins – Deduľa, Goliak.
     
    Oba tímy už nastúpili na ľadovú plochu. Domáci hokejisti sa nám dnes predstavia v modrých dresoch, v bráne bude stáť Alexander Salák. Hostia z moskovskej oblasti Atlant odohrajú toto stretnutie v bielych dresoch s Dmitrijom Šikinom v bráne. Myslím, že toto bude zaujímavé stretnutie, ktoré však vyústi vo výhru domáceho celku, ktorý je favoritom aj podľa stávkových kancelárií.
     
    Pred zápasom si ešte vypočujeme štátnu hymnu Ruskej federácie.
     
    Všetko je pripravené, aby sa začalo toto stretnutie KHL. Prajeme vám príjemný hokejový zážitok, vážení čitatelia.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:08
    Na úvodnom vhadzovaní zvíťazil hosťujúci hokejisti, ktorí okamžite nahodili puk do útočného pásma, no za bránou zapracoval brankár Salák, ktorý rozohral na spoluhráčov.
     
    00:36
    Hostia sa následne po zlej rozohrávke Petrohradu usadili v pásme, pričinila sa o to prvá formácia, ktorá vytvorila pred Salákom poriadny rozruch, Engqvist strieľal z ľavého kruhu, gólman Alexander Salák ostal na kolenách a puk ešte dorážal Arťom Černov, no len do výstroje českého brankára!
     
    01:37
    Artemij Panarin získal puk v strednom pásme, namieril si to po ľavom krídle do útočného pásma, strieľal z ľavého kruhu, no len do Šikinovej výstroje.
     
    02:03
    SKA Petrohrad si zahrá presilovku. Na dve minúty za hákovanie odchádza Jaroslav Dyblenko.
     
    02:29
    Po chvíľkových prihrávkach v útočnom pásme sa podarilo hosťom puk vyhodiť cez všetky čiary.
     
    02:51
    Na druhý pokus to taktiež hokejistom Petrohradu nevyšlo, skúšajú to znovu od Saláka.
     
    03:07
    Artemij Panarin sa pekne dostal svojou šikovnosťou až do medzikružia, odkiaľ strieľal spoza Černova, ten jeho strelu tečoval, no brankár Šikin ju dokázal s istotou zachytiť do svojej lapačky.
     
    03:25
    Šipačov potiahol ďalšiu útočnú akciu Petrohradu, dokázal puk rozohrať v útočnom pásme, no presilovkový čas sa kráti.
     
    04:02
    Petrohrad dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia v tomto zápase počas využitej presilovky! Kovaľčuk sa zmocnil prihrávky na modrej čiare, posunul ju ku ľavému kruhu, kde stál úplne voľný ARTEMIJ PANARIN, ktorý tvrdo vypálil do stredu brány a prekonal brankára Šikina!
    Asistencie: Iľja Kovaľčuk a Vadim Šipačov.
    PANARIN - 1:0
     
    04:15
    Ondřej Nemec odišiel na dve minúty za seknutie, presilová hra pre domácich.
     
    04:27
    Andreas Engqvist vytiahol puk do stredného pásma a odtiaľ ho poslal až za bránu Petrohradu.
     
    04:56
    Maxim Čudinov ešte dokázal od modrej čiary bekhendom nahodiť puk do rohu klziska, no potom ho už Arťom Černov vyhodil cez všetky čiary.
     
    05:22
    Hostia opäť zodpovedne bránili a vyviezli puk do stredného pásma, následne aj do útočného. Zatiaľ je to bezchybná hra z pohľadu hráčov Atlantu, Petrohrad sa ešte neusadil v pásme.
     
    05:53
    Kovaľčukovi ušiel puk v strednom pásme a súper ho posunul späť ku Salákovi.
     
    06:20
    Petrohrad dal gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového náskoku taktiež v závere presilovej hry! Tichonov si to s pukom namieril na hornú časť pravého kruhu odkiaľ strieľal, Šikin lapačkou nezachytil puk, len ho vyrazil pred seba, kde bol Semenov, ten bol však zblokovaný, ale následne dorážal ALEXEJ PONIKAROVSKIJ a rozvlnil Šikinovu sieť po druhýkrát!
    Asistenciu si pripísali Viktor Tichonov a Iľja Kovaľčuk
    PONIKAROVSKIJ - 2:0
     
    06:38
    Andrej Jermakov dostáva dve minúty za seknutie, presilovka pre hostí.
     
    06:53
    Malevičovo nahodenie nebolo presné, následne sa však jeho spoluhráčom podarilo udržať pásmo.
     
    07:24
    Matthew Gilroy si nakorčuľoval pred bránu a spoza Salákovej svätyne mu puk posunul Engqvist, no americký obranca nemieril do priestoru brány.
     
    07:49
    Atlant Mytišči dál gól!
    Hostia využívajú hru v početnej výhode a zápas bude mať po tomto góle vyššie grády! ARŤOM ČERNOV získal puk v medzikruží, posunul ho ku dolnej časti ľavého kruhu Sergejovi Šmelovovi, Černov si následne zbehol bližšie ku bránkovisku, spoluhráč mu puk vrátil a Černov vystrelil ku pravej žrdi, kde nemal Salák žiaden nárok na zákrok!
    Asistencia: Sergej Šmelov.
    ČERNOV - 2:1
     
    09:45
    Hra sa nám následne začala priostrovať, vidíme viacero osobných súbojov, menej striel a prevažne hru v strede ihriska.
     
    10:45
    Červenka hľadal krížnou prihrávkou spoza brány pred bránkoviskom pri pravom kruhu Artemija Panarina, ten napokon našiel adresovaný puk, no nemieril presne.
     
    11:12
    Vadim Šipačov sa ocitol sám pred gólmanom Šikinom, no jeho zakončenie smerovalo iba do pripravenej lapačky brankára Mytišči.
     
    11:12
    Oleg Jašin (Atlant Mytišči) dostáva dve minúty za držanie.
     
    12:06
    Hostia sa zatiaľ úspešne bránia, puky sa im stále darí vyhadzovať ďaleko ku Salákovi a domácim postupne ubúda čas.
     
    12:42
    Od modrej čiary nebezpečne vypálil Iľja Kovaľčuk, no nemieril do priestoru brány.
     
    13:10
    V týchto chvíľach sa presilová hra pre SKA Petrohrad končí.
     
    13:58
    Konstantin Kolcov sa nebezpečne natlačil po pravej strane až pred Saláka, následne hľadal spoluhráča Leščenka pred bránou, no poslal mu iba nepresnú prihrávku.
     
    14:14
    Na trestnú lavicu odišiel Igor Makarov, presilová hra pre Atlant.
     
    15:01
    Sergej Šmelov zaviezol puk horko-ťažko do útočného pásma, tam sa mu ho podarilo rozohrať na Engqvista, ktorý pálil z medzikružia, no Salák s prehľadom strelu betónom vykryl.
     
    16:10
    Makarov naskočil na ľad, hosťujúcim hokejistom sa nepodarilo vyrovnať stav stretnutia počas presilovej hry, no puk majú stále na hokejkách.
     
    17:16
    Ondřej Nemec len naslepo nahadzoval puk z rohu klziska pred bránu, kde mal spoluhráčov, no nikto z nich jeho prihrávku nezachytil.
     
    17:41
    V týchto častiach hry sa hrá pomerne rýchly hokej, Makarov teraz zatiahol puk nebezpečne cez stred ihriska, dostal sa do medzikružia, no tam ho zastavil súperov obranca.
     
    18:34
    Patrick Thoresen ešte podržal puk v útočnom pásme a z modrej čiary sa snažil prihrávať do medzikružia spoluhráčovi, no nepresne.
     
    19:12
    Andreas Engqvist sa dostal do tesnej blízkosti Saláka, strieľal do ľavého horného rohu, no jeho projektil dokázal (aj so šťastím) vyraziť gólman Salák vrchnou časťou svojej hokejky.
     
    19:37
    Ťuliapkinovi príliš nesadla strela od modrej, puk sa dostal do rohu klziska, tam ho ešte získali jeho spoluhráči, no s výsledkom sa už do konca prvej tretiny nič výrazné nestane.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej časti hry sme videli tri góly, keď otvoril skóre v 5. minúte Panarin, následne ho napodobnil o dve minúty Ponikarovskij, no po ňom o chvíľu skóroval aj Černov, a preto je stav po 20 minútach 2:1 pre domácich.
    Druhá tretina sa začne približne o 18:18.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:11
    Vhadzovanie na začiatku druhej dvadsaťminútovky vyhrali hokejisti Atlantu Mytišči, tí začínajú rýchlym nahodením do útočného pásma.
     
    20:19
    Teraz však hostia vyhodili puk, a to znamená zakázané uvoľnenie a vhadzovanie pred Šikinom.
     
    20:54
    Vadim Šipačov dostal prihrávku na modrú čiaru, kde bol iba jeden obranca Mytišči, keďže u nich nastala chyba v striedaní, Šipačov sa v medzikruží snažil kľučkou presadiť, no nepodarilo sa mu to.
     
    21:34
    Michail Glukov strieľal z ľavého kruhu, no jeho zakončenie bez problémov gólman Salák vyrazil hokejkou do rohu klziska.
     
    22:36
    Kadejkin sa s Levickim vydal do útoku po ľavom krídle, prvý menovaný prenechal tomu druhému menovanému na ľavom kruhu a Levickij strieľal, no jeho koncovka nebola presná.
     
    23:13
    Matthew Gilroy sa natlačil až pred Saláka, ten dokázal nájsť puk a prikryl ho. Hra bola prerušená.
     
    23:46
    Dadonov hľadal z rohu klziska pred bránkoviskom Chafizulina, no puk tečoval obranca Mytišči na ochrannú sieť.
     
    24:13
    Atlant Mytišči dál gól!
    Hostia vyrovnávajú stav stretnutia a zápas sa začína odznova! Glukov našiel prihrávkou z dolnej časti ľavého kruhu vyššie v medzikruží ARŤOMA VORONINA, ktorý strelou švihom pomedzi betóny prekvapil brankára Saláka!
    Asistencia: Michail Glukov.
    VORONIN - 2:2
     
    25:09
    Vitalij Novopašin nahodil puk zo stredného pásma do útočného a odišiel striedať. Následne ho získali domáci.
     
    25:28
    Vadim Šipačov nebezpečne vystrelil z ľavého kruhu bližšie pri mantineli, no jeho zakončenie s istotou zachytil do svojej výstroje brankár Dmitrij Šikin.
     
    26:03
    Arťom Černov strieľal z ľavého kruhu, no jeho koncovka neobsiahla priestor brány.
     
    26:23
    Andrej Kutejkin vypálil po Panarinovej prihrávke z rohu klziska, no jeho projektil od modrej čiary nenašiel priestor brány.
     
    27:01
    Dadonov sa v prečíslení rútil na bránu spoločne s Artemijom Panarinom, posunul mu puk ku pravej žrdi, no Panarin zakončoval iba do výstroje brankára Šikina!
     
    27:26
    Patrick Thoresen sa nebezpečne natlačil z rohu klziska pred Šikina, no brankár Atlantu mu dokázal puk vypichnúť z hokejky.
     
    27:50
    Petrohrad dal gól!
    Domáci hokejisti sa znovu vracajú do vedenia v tomto zápase! Martensson vybojoval puk za súperovou bránou, porozhliadal sa a peknou prihrávkou našiel v medzikruží ROMANA ČERVENKU, ktorý z prvej nádherne trafil priestor pod hornou žŕdkou!
    Asistencia: Tony Martensson.
    ČERVENKA - 3:2
     
    28:25
    Alexander Kučeravenko si nakorčuľoval po ľavom krídle a strieľal švihom, gólman Šikin však podržal svoj tím a puk bezpečne zachytil do svojej lapačky.
     
    29:20
    Hostia zavreli na niekoľko sekúnd domácich v útočnom pásme, no potom sa im podarilo puk dostať až ku Šikinovi, ktorý hru prerušil.
     
    30:13
    Petrohrad dal gól!
    Hráčom Petrohradu sa podarilo prinavrátiť aj dvojgólové vedenie v tomto zápase. Roman Červenka si teraz vymenil úlohy s TONYM MARTENSSENOM, ktorému puk z pravého kruhu od mantinelu pekne naservíroval do medzikružia a Martensson už nemal problém so zakončením z prvej!
    Asistenciu si pripísal Roman Červenka.
    MARTENSSON - 4:2
     
    31:11
    Domáci hokejisti vyzerajú byť po druhom góle za sebou naladení celkom dobre, puk majú s prehľadom na svojich hokejkách, zatiaľ čo sa hostia v týchto chvíľach hľadajú v zápase.
     
    31:58
    Viktor Tichonov smeroval do útoku po pravom krídle, už som si myslel, že bude strieľať, no on potiahol puk za bránu až ku mantinelu pri ľavom kruhu a následne puk stratil.
     
    32:44
    Od modrej čiary vystrelil Jevgenij Riasenskij, no jeho prízemný projektil dokázal brankár Šikin zachytiť výstrojou a následne lapačkou prikryť.
     
    33:08
    Hostia si zahrajú presilovú hru. Patrick Thoresen odchádza na dve minúty za držanie.
     
    33:28
    Z pravého kruhu pálil Jaroslav Dyblenko, no jeho delovka nebola presná a zabezpečila iba to, že sa Petrohrad oslobodil.
     
    34:05
    Dyblenko znovu od modrej strieľal, no opäť mimo brány, hostia tentokrát udržali pásmo.
     
    34:36
    Atlant Mytišči dál gól!
    Hostia znižujú vedenie Petrohradu, keďže využívajú presilovú hru! Šmelov najprv rozmýšľal na pravom kruhu pri mantineli čo s pukom, premiešaval ho, no následne perfektne našiel v medzikruží ANDREASA ENGQVISTA, ktorý pohotovou strelou ku ľavej žrdi rozvlnil sieť!
    Asistencia: Sergej Šmelov.
    ENGQVIST - 4:3
     
    35:19
    Michail Glukov sa natlačil cez stred ihriska do medzikružia, puk si prehodil na bekhend a strieľal, no Salák s istotou zachytil puk do svojej lapačky.
     
    35:45
    Vadim Šipačov strieľal spoza protihráča od modrej čiary, no jeho strela bola zblokovaná a skončila v rohu klziska.
     
    37:00
    Petrohrad dal gól!
    Tri minúty do konca druhého klaksónu Petrohrad pridáva piaty gól v tomto zápase! Šipačov posunul z pravého kruhu krížom na ľavý Čudinovovi, ten prenechal dozadu znovu Šipačovovi, ktorý vystrelil, Šikin dokázal strelu vyraziť pred seba, no následnú dorážku od ARTEMIJA PANARINA už nie!
    Asistencie: Maxim Čudinov a Vadim Šipačov.
    PANARIN - 5:3
     
    37:00
    Do brány Atlantu Mytišči nastupuje Atte Engren!
     
    37:39
    Ondřej Nemec predviedol dobrú kombináciu s Andrejom Taraťuchinom, ktorý mu posunul puk z ľavého kruhu vyššie do medzikružia, no Nemcova strela trafila iba Salákovu hokejku.
     
    38:45
    Presilová hra pre Atlant. Anton Burdasov odchádza na dve minúty za seknutie.
     
    39:04
    Domáci upratali puk až ku Engrenovi, hostia sa ešte budú usilovať o posledný útok v tejto tretine.
     
    39:49
    Andreas Engqvist vystrelil z medzikružia, no jeho tvrdé zakončenie nebolo presné.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá časť hry bola ešte veselšia na góly, keďže sme ich dokopy videli päť. Za domácich sa presadili Červenka, Martensson a Panarin, pre ktorého to bol druhý gól v zápase, no a za Mytišči sa podarilo skórovať Voroninovi a Engqvistovi.
    Tretia tretina sa začne približne o 19:09.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:10
    Začala sa nám posledná dvadsaťminútovka tohto zápasu, od ktorej očakávame od hráčov Atlantu usilovanie sa o vyrovnanie tohto výsledku, máme teda na čo čakať.
     
    40:43
    Vylúčený Černov sa vrátil na ľadovú plochu a Petrohrad hrá s piatimi hráčmi.
     
    41:27
    Martensson ukázal svoju bojovnosť, dokorčuľoval nahodený puk za Engrenovu bránu, tam sa chvíľu popasoval so spoluhráčmi, no následne sa mu ho už nepodarilo získať.
     
    42:27
    Panarin zatiahol puk do útočného pásma, následne posunul za bránu Čudinovovi, ten ešte prenechal Makarovovi, ktorý sa natlačil pred Engrena, no brankár hostí puk s istotou prikryl.
     
    42:58
    Pri prieniku Antona Burdasova už dvíhali diváci v ľadovom paláci v Sankt-Peterburgu telá zo sedadiel, no útočník štvrtej formácie stratil puk.
     
    43:45
    Panarin predviedol svoje korčuliarske zdatnosti, natlačil sa po pravom krídle a z priestorov pravého kruhu vystrelil, no mieril tesne vedľa.
     
    44:12
    Tony Martensson sa po vhadzovaní nebezpečne dostal do šance, spred bránkoviska sa uvoľnil na bekhend a zakončoval z tesnej blízkosti, no len do betónov Atteho Engrena!
     
    44:33
    Atlant Mytišči dál gól!
    Atlant strieľa dôležitý kontaktný gól! Od modrej čiary strieľal švihom Kadejkin, puku sa následne po zblokovanej strele zmocnil NIKITA SOŠNIKOV, ktorý len od ľavej žrde nahodil pred bránu, no puk si do vlastnej svätyne zrazil smoliar Vadim Šipačov!
    Bez asistencie.
    SOŠNIKOV - 5:4
     
    46:08
    Kovaľčuk sa snažil zrýchliť cez medzikružia, no puk mu počas spracúvania prihrávky uskočil z čepele.
     
    46:27
    Za hákovanie na Romana Červenku nariadil hlavný rozhodca trestné strieľanie!
     
    46:27
    Roman Červenka si nakorčuľoval do medzikružia, vystrelil, no jeho zakončenie smerovalo mimo brány! Český útočník tak premrhal šancu na dvojgólové vedenie svojho tímu.
    Neproměněný Červenkův nájezd
     
    46:59
    Andrej Kutejkin nahodil puk od modrej čiary pri mantineli na bránu, no gólman Atte Engren s istotou puk zachytil do svojej výstroje.
     
    47:46
    Maxim Čudinov expresne vykorčuľoval po ľavom krídle, zabrzdil na hornej časti ľavého kruhu, no jeho následná strela bola zblokovaná.
     
    48:39
    Presilová hra pre Mytišči. Alexej Ponikarovskij to v súboji s Dyblenkom prehnal a odišiel na trestnú lavicu za úder do hlavy.
     
    48:48
    Hokejisti Mytišči stratili puk na modrej čiare a musia začínať odznovu.
     
    49:13
    Rukavišnikov vypálil tvrdo od modrej čiary, no jeho zakončenie nebolo presné.
     
    49:51
    Šmelov našiel krásnou prihrávkou spoza brány na dolnej časti ľavého kruhu Ondřeja Nemca, no český obranca mieril iba do Salákovych betónov!
     
    50:23
    Engqvist najprv zle prihral krížom cez medzikružie, no za bránou sa potom zmocnil puku Šmelov, ktorý ešte hľadal v medzikruží Černova, lenže gólman Salák s istotou prikryl puk.
     
    51:01
    Domáci hokejisti teraz začnú dávať všetko do defenzívy, pretože hostí delí iba jediný gól od malého prekvapenia.
     
    51:34
    Panarin hľadal z obranného pásma na útočnej modrej čiare Burdasova, no tomu sa nepodarilo prihrávku spracovať, a tak táto situácia vyústila v zakázanom uvoľnení Petrohradu.
     
    51:58
    Konstantin Kolcov skončil trochu otrasený po súboji s Riasenskim, no hlavný rozhodca nemá prečo pískať, keďže Kolcov sám stratil rovnováhu a spadol smerom na mantinel.
     
    52:29
    Domáci mohli zvýšiť svoje vedenie! Artemij Panarin sa puku zmocnil v medzikruží, vystrelil osamotený na Engrena, no trafil ľavú žrď, následne Panarin ešte dorážal svoju strelu, no znovu len do tela gólmana hostí! Takéto vyložené šance by mal strelec ako Panarin s istotou premieňať.
     
    53:23
    Znovu závar pred Engrenom! Burdasov potiahol akciu po ľavom krídle a z dolnej časti ľavého kruhu našiel pri opačnej žrdi Tichonova, ten zakončoval korčuľou, Engren nevedel kde má puk, no následne už jeho dvaja spoluhráči dali hokejky za jeho chrbát, aby puk náhodou neprenikol do brány.
     
    53:52
    Domáci hokejisti teraz zvierajú súpera v útočnom pásme, ten sa len ťažko oslobodzuje, no hráčom Atlantu výrazne pomáha brankár Engren, ktorý si je pri zákrokoch takmer stopercentne istý.
     
    54:29
    Hostia sa po dlhšom čase dostali do útoku, no ich možnosť skončila po zakázanom uvoľnení, vhadzuje sa po pravici Engrena.
     
    54:44
    Panarin zakončoval od hornej časti ľavého kruhu, pred bránou mal dobre postaveného Šipačova, no tomu sa podarilo puk tečovať iba mimo brány.
     
    55:31
    Alexander Kadejkin vyrazil do útočného pásma po pravom krídle, z rohu klziska nahadzoval na Saláka, ten vyrážal s istotou.
     
    56:20
    Od modrej nebezpečne vypálil Michail Glukov, no mieril do Salákovej masky, ktorý je však v poriadku, ale v hlave mu musí poriadne a nepríjemne pískať. Pomaly sa začína záverečný tlak hostí.
     
    57:08
    Domáci poslali puk von z obranného pásma, hostia to budú musieť skúsiť znovu z obrannej tretiny.
     
    57:40
    Tichonov získal puk v strednom pásme, následne sa zaplietol, no bol pri ňom Červenka, ktorému sa podarilo puk dostať ku Engrenovi.
     
    58:03
    Michail Ťuliapkin nebezpečne vypálil od modrej čiary, Salák ležal na ľade, no delovka od obrancu Mytišči nenašla priestor brány.
     
    59:01
    Začala sa posledná minúta tretej tretiny!
     
    59:21
    Červenka sa zmoncil puku v útočnom pásme, zbieral cenné sekundy pre svoj tím.
     
    59:34
    Brankár Atte Engren už chcel odísť zo svojej brány, no jeho spoluhráči nemali v strednom pásme puk.
     
    59:54
    Nemec je s pukom príliš ďaleko od brány, toto už nebude ani na strelu.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Napokon domáci udržali záverečný tlak tohto zápasu, v ktorom boli favoritom, no takmer sa sami o tri body pripravili. Hostia predviedli pozoruhodný výkon a ak ste sledovali tento zápas, tak určite zhodnotíte, že to bolo pre vás ďalšie príjemné sledovanie dobrého hokeja.
    V poslednej časti hry ešte skóre na konečných 5:4 pre Petrohrad upravil Sošnikov v 45. minúte.

    Ja sa s vami už lúčim a teším sa na vašu priazeň aj počas ďalších zápasov na Onlajny.eu. Ďakujem za pozornosť a prajem príjemný večer. (19:45:37)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 5. Panarin (Kovaľčuk, Šipačov), 7. Ponikarovskij (Tichonov, Kovaľčuk), 28. Červenka (Martensson), 31. Martensson (Červenka), 37. Panarin (Čudinov, Šipačov) – 8. Černov (Šmelov), 25. Voronin (Glukov), 35. Engqvist (Šmelov), 45. Sošnikov


    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Semenov, Chafizullin, Alexandrov, Kutejkin, Riasenskij, Čudinov, Jermakov, Judin – Tichonov, Kovaľčuk ("C"), Ponikarovskij, Dadonov, Panarin, Šipačov, Martensson, Thoresen, Červenka, Kučeravenko, Makarov, Burdasov
    Atlant Mytišči: Šikin (38. Engren) – Dyblenko, Gilroy, Novopašin, Nemec, Ťuliapkin ("C"), Rukavišnikov, Baldajev, Malevič – Engqvist, Černov, Šmelov, Taraťukin, Glukov, Voronin, Leščenko, Kolcov, Jašin, Levickij, Kadejkin, Sošnikov

    Rozhodca: Komarov, Odins – Deduľa, Goliak