Jekaterinburg – Novosibirsk 2:3 (po pr.) | Kazaň – Novokuzneck 1:2 (0:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Nižnekamsk 6:3 (kon.)
Čerepovec – Dinamo Minsk 1:3 (kon.) | Soči – D. Moskva 0:1 (kon.) | Helsinki – Vladivostok 7:3 (kon.)
Petrohrad – A. Mytišči 5:4 (kon.) | Riga – Viťaz 0:1 (0:1 po s.n.)
koniec
HK Soči
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Dynamo Moskva
Štvrtok 25.09.2014, 17:00 • Bolšoj aréna, Soči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    O osude dnešného duelu rozhodol jediný gól, ktorý ešte v prvej tretine strelil Babenko počas presilovej hry. Jerjomenko i Gavrilov následne nad svojimi bránami zatiahli rolety, a tak sa dnešný duel skončil futbalovým výsledkom.

    Ďakujem vám za pozornosť, prajem pekný zvyšok dnešného večera. (19:08:58)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:49
    Domáci tréner si vzal oddychový čas. Do konca tretej časti však ostáva už len jedenásť sekúnd, čo je veľmi málo, no gól sa za ne, samozrejme, streliť dá.
     
    58:45
    Denis Kokarev mal na hokejke definitívne rozuzlenie dnešného zápasu, ocitol sa totiž zoči-voči Gavrilovovi, ktorý však opäť preukázal svoju perfektnú fazónu a udržal ešte aké-také nádeje svojho tímu!
     
    58:15
    V tomto momente však odvolanie Gavrilova určite nepripadá do úvahy, pretože hokejisti Dinama držia puk v útočnom pásme, kde zbierajú cenné sekundičky.
     
    58:00
    Do konca tretej tretiny ostávajú dve minúty. Posledná šanca pre Soči na vyrovnanie, Gabrilov pravdepodobne už čoskoro opustí ľad a pustí do hry šiesteho korčuliara.
     
    56:45
    O niekoľko sekúnd neskôr sa už do zakončenia domáci síce dostali, no Schčitovov pokus nepatril do kategórie najnebezpečnejších a Jerjomenko si v pohode poradil.
     
    55:00
    Dinamo sa muselo brániť, no nebolo to nič nebezpečné. Soči sa do zakončenia nedostalo.
     
    53:54
    Hostia sa dokázali ubrániť, Višnevskij je späť na ľadovej ploche. Do konca zápasu už ostáva len bezmála šesť minúť a čoraz reálnejšie to vyzerá tak, že o všetkom rozhodne jeden gól.
     
    53:00
    Domáci stratili puk v útočnom pásme, k rýchlemu brejku našliapol v oslabení Karpov, ktorý si však na Gavrilova neprišiel ani v tomto prípade.
     
    51:54
    Dmitrij Višnevskij oslabil svoj tím a ponúka tak hokejistom Sočí obrovskú šancu na vyrovnanie, ktorá bude pre Leopardov možno jedna z absolútne posledných.
     
    51:00
    Dnes je to zápas predovšetkým o oboch brankároch. Gavrilov na domácej, i Jerjomenko na hosťujúce strane predvádzajú fantastické zákroky.
     
    50:00
    Zakončenie Maxima Karpova prešlo cez dvoch domácich obrancov až ku Gavrilovovi, ktorý si však dokázal poradiť a predviedol úspešný zákrok.
     
    48:30
    Puk Morozovovi vôbec nesadol na čepeľ a puk skončil úplne mimo svätyne Jerjomenka.
     
    48:00
    Oba tímy sa striedajú v roli útočiaceho tímu, v zostávajúcich minútach tretej tretiny však očakávame tlak domácich Leopardov.
     
    47:00
    Leopardi sa zabudli v útočnom pásme, čo Dinamo využilo na vytvorenie prečíslenia dvoch proti jednému. Gavrilov si však s ťažkou situáciou dokázal poradiť.
     
    46:00
    Petersson sa po naskočení na ľadovú plochu okamžite zapojil do útočenia, jeho pokus dokázal Jerjomenko bezpečne pokryť.
     
    45:17
    Domáci bez nejakých výraznejších ťažkostí prečkali dve minúty v oslabení pri vylúčení Peterssona, ktorý je už späť na ľadovej ploche.
     
    44:00
    Dinamo nahadzuje puky do útočného pásma, táto početná výhoda však hosťom nevychádza príliš podľa predstáv. Gavrilov zatiaľ bez zákroku.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 15. Jurij Babenko (Alexej Tereščenko, Nikolaj Žerdev)


    HK Soči: Gavrilov (Pöpperle) – Koledov, Sedunov, Petrov, Wilson, Jarvinen, Schčitov, Pautov – Krutov, Demkov, Warn, Ignatuškin, Krikunov, Achmetov, Petersson, Emmerton, Morozov, Schčerbina, Saprjikin, Levedev, Ševčenko.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Scharjičenkov) – Novák, Budkin, Jalasvaara, Solovjov, Korjagin, Višnevskij, Korjagin, Mironov – Karpov, Babenko, Žerdev, Daugavinš, Karsums, Kokarev, Pestunov, Pestuško, Gorovikov, Tereščenko, Brjukvin, Moslajov, Sojin.

    Rozhodca: Bodnar, Safjulov – Palej, Otmachov