Barys – Novokuzneck 1:0 (po pr.) | D. Moskva – Čeljabinsk 4:0 (kon.) | Záhreb – Togliatti 5:1 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
5:1 (1:0, 0:1, 4:0)
Lada Togliatti
Nedeľa 21.09.2014, 18:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:36
    Karol Sloboda (TOG) dostáva trest za seknutie.
    PERKOVICH - 5:1
     
    51:20
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Anderson potiahol puk po ľavom mantineli a krásnou nahrávkou našiel úplne voľného NATHANA PERKOVICHA a ten bekhnedom nad vyrážačku Glassa zvyšuje na 5:1! Asistencia: Matt Anderson, Aaron Palushaj.
    WRIGHT - 4:1
     
    47:45
    Medveščak Záhreb dal gól!
    JAMES WRIGHT premenil nariadené trestné strieľanie a Jeffa Glassa prekonal strelou pomedzi betóny. Bez asistencie.
     
    47:45
    James Wright unikol súperom vo vlastnom oslabení a rútil sa sám na Glassa a bol faulovaný zo zadu českým obrancom Hunkesom a to je jasné trestné strieľanie.
     
    46:40
    Úplne zbytočný faul za sekanie a previnil sa Carle (ZAG).
     
    44:41
    Medveščak Záhreb dal gól!
    MARTIN ST. PIERRE zvyšuje už na 3:1, keď dorazil strelu Segala, ktorý sa skvele natlačil pred bránu z rohu klziska v útočnom pásme. Asistencia: Brandon Segal.
    ANDERSON - 2:1
     
    43:02
    Medveščak Záhreb dal gól!
    MATT ANDERSON šikovne tečoval strelu z modrej čiary, ktorú vyslal Palushaj a usmernil puk medzi betóny Glassa. Asistencia: Aaron Palushaj.
     
    37:27
    Hostia unikli a bola z toho situácia 2 na 1 a Golubjov volil strelu pred nahrávkou na Šulakova a triafa hornú tyčku Brustovej brány a na štadióne to len tak zazvonilo.
     
    35:55
    Hedden sa teraz krásne od mantinelu preklučkoval až pred Glassa a ešte sa snažil nájsť Thomasa na bližšej tyčke a Glass sa krásne natiahol do šnúry a nedovolil súperovi skórovať.
     
    32:34
    Za nedovolené bránenia je vylúčený Strelcov (TOG).
     
    27:08
    Brust krásne cez celé ihrisko vyhodil na Wrighta a domáci hráči išli vo dvojici na Glassa a Wright zvolil prihrávku na Thomasa, ale jeden z obrancov Lady ho stihol dostihnúť a rozhodiť na toľko že mu nedovolil zakončiť do odkrytej brány.
     
    21:29
    James Wright (ZAG) dostáva dve minúty za hákovanie.
    HUNKES - 1:1
     
    20:45
    Togliatti dáva gól!
    A hostia vyrovnávajú na 1:1! Z pravej stran sa natláčala Černikov vymenil si puk Petrovom a ten po odraze svojej strely našiel osamoteného JIŘÍHO HUNKESE ktorý posiela puk za rozhodeného Brusta. Asistencia: Jurij Petrov, Alexander Černikov.
     
    19:00
    Domáci teraz zavreli súpera v pásme vo vlastnom oslabení a do samostatného úniku sa dostal Bjorkstrand, ktorý bol podľa môjho názoru faulovaný, ale rozhodca si to nemyslí.
     
    17:22
    Perkovich (ZAG) dostáva trest za nedovolené bránenie a Lada má v závere šancu zrovnať skóre.
     
    12:23
    Murray (ZAG) dostáva dve minúty za sekanie.
     
    11:00
    Segal dostal krásnu nahrávku medzi kruhy a strelou z prvej poriadne natiahol Jeffa Glassa, ale ten podržal svoj celok skvelým zákrokom a enormný tlak domácich pokračuje.
    HUTCHINSON - 1:0
     
    08:39
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Domáci okamžite rozostavili presilovkový vzorec a ANDREW HUTCHINSON strelou z prvej z vrchola ľavého kruhu posiela domácich do vedenia a využíva presilovú hru. Asistencia: Pascal Pelletier, Mathieu Carle.
     
    08:08
    Šarov (TOG) dostáva trest za napadnutie a presilová hra domácich je veľkou šancou na otvorenie skóre.
     
    04:31
    Je po presilovke Segal (ZAG) dostáva trest za sekanie.
     
    03:29
    Za hákovanie je vylúčený Anton Šenfeld (TOG).

    Tomáš Jaššo

    Góly a asistencie: 9. Hutchinson (Pelletier, Carle), 44. Anderson (Palushaj), 45. St. Pierre (Segal), 48. Wright (t.s.), 52. Perkovich (Anderson, Palushaj) – 21. Hunkes (Petrov, Černikov)


    KHL Medveščak Záhreb: Brust (Dekanich)- Carle, Martinovič, Mezei, Hutchinson, Katic, Flood- Glumac, Murray, Bjorkstrand- Wright, Thomas, Hedden- Segal, Pelletier, St. Pierre- Anderson, Palushaj, Perkovich
    Lada Togliatti: Glass (Ježov)- Vorobjov, Podhradský, Sloboda, Ogurcov, Šulakov, Hunkes, Stulov- Černikov, Petrov, Mastrjukov- Zaťovič, Šenfeld, Valujskij- Golubjov, Bočarov, Nikitěnko- Strelcov, Pjanov, Šarov

    Rozhodca: Ronn, Zacharov- Otmachov, Palej