Spišská N. Ves – Žilina 2:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – HC Slovan 2:3 (kon.) | Poprad – Trenčín 3:4 (kon.)
B. Bystrica – Topoľčany 0:0 (odl.) | Košice – Skalica 2:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:4 (0:0, 1:3, 2:1)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 21.09.2014, 11:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej časti hry to vyzeralo, že domáci otočia tento zápas, no kontaktný gól na 3:4 prišiel už veľmi neskoro. Góly v tretej tretine si však môžme zopakovať. V 45. minúte zvyšoval Švec, následne v 49. minúte pridal druhý gól Popradu Boris Šterbák, no a ako posledný sa do streleckej listiny zapísal Toma.

    Ja sa s vami z popradského zimného štadióna lúčim a prajem príjemný zvyšok víkendu. Nezabudnite, že dnes budeme ešte svedkami zápasov Tipsort Extraligy, z ktorej vám prinášame podrobné on-line prenosy. Zostaňte preto s nami. (13:31:00)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Popradčania už zrejme nič s týmto zápasom neurobia, vhadzuje sa pri útočnej modrej čiare Trenčína v strednom pásme.
     
    59:17
    Palovič našiel v medzere počas popradského striedania Martina Trudmana, k nemu sa už blížil Šotek pri ľavom kruhu, no napokon Trudman predsa len vystrelil, Luba strelu vyrazil hokejkou.
     
    58:43
    To však neplatilo dlho, Ondris vyviezol puk von, následne Paczkowski vybojoval kus čiernej gumy v strednom pásme a Poprad útočí znovu.
     
    58:19
    Mário Baranik len jemne nahodil z ľavej strany puk na Kompasa a korčuľoval za ním, následne ho prikryl trenčiansky gólman a domáci majú pásmo.
     
    57:57
    Šotek s Mihalkom držia puk v obrannom pásme, čakajú kým útočníci nakorčuľujú.
     
    57:03
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti strieľajú dôležitý kontaktný gól vo vlastnom oslabení! Igor Ďurčo mal prsty aj v tomto góle domácich, keď peknou prihrávkou z obranného pásma vysunul do brejku LUKÁŠA TOMU na pravé krídlo, ten sa posunul pred Kompasa a blafákom na bekhend ho prekonal!
    Asistenciu si pripísal Igor Ďurčo.
     
    56:32
    Ruslan Aslamchanov sa snažil prekvapiť Lubu, spoza brány sa rýchlo dostal pred neho a zakončoval forhendom, no popradského gólmana nezaskočil, ten bol v strehu.
     
    55:47
    Dávid Tomečko napriahol svoju hokejku na hornom vrchole ľavého kruhu odkiaľ strieľal, no napokon usmernil svoj projektil iba mimo brány.
     
    55:21
    Oliver Paczkowski teraz veľmi škaredo zahral telom proti Ninovi Ondrisovi, ktorému hodnú chvíľu trvalo, kým sa postaví z ľadu, ale našťastie sa mu nič vážne neprihodilo. Vylúčený Paczkowski dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    55:05
    Z ľavého kruhu vystrelil Adam Tužinský, no jeho delovka nebola presná.
     
    53:55
    Babinský potiahol útočnú akciu cez stred ihriska, na modrej čiare posunul Ďurčovi, ten mu prihrávku opätoval pred bránkovisko, no obranca Babinský si ju už nedokázal spracovať.
     
    52:54
    Oba tímy už hrajú v plnom počte, teraz prišiel na ľad vylúčený Lamp.
     
    51:53
    Toma vyrazil do útoku po ľavom krídle, napriahol na modrej čiare, no jeho strela smerovala asi dva metre vedľa brány a skončila v rohu klziska.
     
    51:11
    Patrik Palovič vystrelil tvrdý projektil z hornej časti pravého kruhu, ktorý dokázal brankár Michael Luba vyrážať svojou vyrážačkou pred seba.
     
    50:54
    Sily na ľade sa však po pár sekundách vyrovnávajú. Curtis Lamp odišiel na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
     
    50:41
    Trenčín si zahrá presilovú hru. Za podrazenie odchádza na dve minúty Marko Šotek.
     
    50:17
    Ruslan Aslamchanov si spracoval puk na modrej čiare, v rýchlosti sa presunul do medzikružia a strieľal, Luba dokázal jeho strelu zlikvidovať svojím ramenom do rohu klziska.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 28. Mihalko (Jenčo, Tomečko), 49. B. Šterbák (Ďurčo), 58. Toma (Ďurčo) – 23. Trudman (Duda, Bača), 26. Tužinský (Ondris, Palovič), 29. Ondris (Tužinský, Duda), 45. Švec (Cíger)


    HK Poprad: Luba – Babinský, Turan, Mihalko, Šotek, Krmenčík ("A"), D. Šterbák – Vislocký, Olejník, B. Šterbák, Baranik, Rušin, Bielec, Jenčo, Tomečko ("C"), Harasthy, Paczkowski, Ďurčo, Toma ("A")
    HK DUKLA Trenčín: Kompas – Hrehuš, Matejka ("C"), Šefčík, Herc, Bača ("A"), Pisch, Lamp, Palovič – Trudman, Duda, Berák, Pataky, Tužinský, Špankovič, Aslamchanov, Cíger, Babka, Švec ("A"), Ondris, Longauer

    Rozhodca: Vladimír Snášel – Ľudovít Šoltés, René Šoltés