Spišská N. Ves – Žilina 2:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – HC Slovan 2:3 (kon.) | Poprad – Trenčín 3:4 (kon.)
B. Bystrica – Topoľčany 0:0 (odl.) | Košice – Skalica 2:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:4 (0:0, 1:3, 2:1)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 21.09.2014, 11:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:03
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti strieľajú dôležitý kontaktný gól vo vlastnom oslabení! Igor Ďurčo mal prsty aj v tomto góle domácich, keď peknou prihrávkou z obranného pásma vysunul do brejku LUKÁŠA TOMU na pravé krídlo, ten sa posunul pred Kompasa a blafákom na bekhend ho prekonal!
    Asistenciu si pripísal Igor Ďurčo.
     
    55:21
    Oliver Paczkowski teraz veľmi škaredo zahral telom proti Ninovi Ondrisovi, ktorému hodnú chvíľu trvalo, kým sa postaví z ľadu, ale našťastie sa mu nič vážne neprihodilo. Vylúčený Paczkowski dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    50:54
    Sily na ľade sa však po pár sekundách vyrovnávajú. Curtis Lamp odišiel na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
     
    50:41
    Trenčín si zahrá presilovú hru. Za podrazenie odchádza na dve minúty Marko Šotek.
     
    48:55
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti znižujú trenčianske vedenie a ešte nič pre nich nie je stratené! Ďurčo vykorčuľoval za nahodeným pukom do rohu klziska, spracoval si ho, otočil sa smerom k bráne a videl pred bránkoviskom BORISA ŠTERBÁKA, ktorému posunul puk, no a ten z prvej už nemal problém zakončiť ku ľavej žrdi!
    Asistencia: Igor Ďurčo.
     
    46:18
    Lukáš Toma sa rýchlo dostal do útočného pásma po strede ihriska, posunul sa následne na ľavý kruh, odkiaľ prekvapivo vystrelil, Kompas iba vyrazil lapačkou pod svoje nohy, čo bola dobrá príležitosť na dorážku pomedzi betóny trenčianskeho gólmana, no žiaden popradský hráč nedokázal túto situáciu využiť!
     
    44:12
    Trenčín dal gól!
    Trenčianski hokejisti zvyšujú svoje vedenie na rozdiel troch gólov! V obrannom pásme si Popradčania nepokryli príliš dobre súperovych hráčov, puku sa v rohu klziska zmocnil Cíger a posunul ho na horný vrchol pravého kruhu, kde stál JOZEF ŠVEC, ten sa ešte posunul do medzikružia a odtiaľ švihom vystrelil ku pravej žrdi!
    Asistenciu si pripísal Radko Cíger.
     
    40:28
    Hneď v úvode tu máme vylúčenie. Oliver Pataky odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    37:35
    Radko Cíger sa s Danielom Babkom dostal do prečíslenia dvoch proti jednému, keď sa mu snažil od pravej žrde prihrať pred bránkovisko, no Babkovi poslal nepresnú prihrávku na päty.
     
    33:31
    Trenčania budú hrať v početnej prevahe. Za hákovanie odchádza na trestnú lavicu Lukáš Toma.
     
    28:25
    Trenčín dal gól!
    Ani nie po minúte hry sa Trenčín znovu vracia do dvojgólového vedenia! Cez stredné pásmo potiahol puk Duda, prihral ho následne v útočnom pásme do medzikružia Tužinskému, ktorý ešte nakrátko dával na pravú stranu NINOVI ONDRISOVI a ten osamotený krásne trafil do ľavej žŕdky, od ktorej sa puk odrazil do brány!
    Asistenciu si pripísali hráči Adam Tužinský a Milan Duda.
     
    27:59
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" znižujú vedenie svojho súpera! Po predchádzajúcej akcii sa vhadzovalo pred Kompasom, na vhadzovaní zvíťazil Tomečko, ten posunul ku mantinelu Jenčovi, ktorý už na modrej zbadal MATÚŠA MIHALKA, ten si to namieril do medzikružia a švihom nádherne trafil pravý horný roh Kompasovej brány!
    Asistencie: Róbert Jenčo a Dávid Tomečko.
     
    25:23
    Trenčín dal gól!
    Trenčianski hokejisti využívajú presilovú hru a dostávajú sa do dvojgólového vedenia! Palovič nahadzoval puk pred bránu, kde stál útočník Ondris, ten puk tečoval na bránu, Luba dokázal túto strelu vyraziť pred seba, no tam už stál ADAM TUŽINSKÝ, ktorý s istotou dorazil puk do opustenej časti brány!
    Asistencie: Nino Ondris a Patrik Palovič.
     
    24:42
    Trenčín si zahrá presilovku. Marko Šotek odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    22:26
    Trenčín dal gól!
    Hostia otvárajú skóre tohto duelu! Marek Krmenčík prepadol v útočnom pásme, puk vzal na ľavé krídlo Milan Duda, potiahol útočnú akciu v prečíslení dvoch proti jednému, vyčkával a následne poslal z medzikružia prihrávku na pravú stranu, kde bol pripravený MARTIN TRUDMAN a ten iba tvrdo zakončil pod Lubove betóny!
    Asistencie: Milan Duda a Matej Bača.
     
    17:39
    Dávid Tomečko našiel peknou prihrávkou do medzikružia Marka Šoteka, ktorý vypálil tvrdý príklep ku pravej žrdi, no tam sa objavila zázračná lapačka gólmana Kompasa, ktorý túto strelu dokonale vychytal!
     
    17:10
    Domáci hokejisti budú mať ešte k záveru tretiny presilovú hru. Martin Trudman dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    11:15
    Poprad si zahrá presilovú hru. Tomáš Hrehuš si jasne a viditeľne pomohol v súboji s Borisom Šterbákom a odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    06:21
    Za zákrok na Nina Ondrisa odchádza na trestnú lavicu Matúš Mihalko, ktorý si odsedí dve minúty za faul kolenom.
     
    05:32
    Hlavný rozhodca napokon posúdil túto situáciu správne a vylúčil Olivera Patakyho za seknutie.
     
    05:32
    Jozef Švec sa natlačil z rohu klziska pred bránu, zakončoval, Luba vyrážal pred seba, následne prišiel na dorážku Oliver Pataky, ten do gólmana Popradu udieral hokejkou viackrát, ale napokon nepretlačil puk za jeho chrbát.
     
    05:05
    V týchto chvíľach sa začne druhá trenčianska presilovka. Denis Šterbák sa previnil nedovoleným bránením.
     
    02:16
    Hráčska lavica Popradu dostáva dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľade.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 28. Mihalko (Jenčo, Tomečko), 49. B. Šterbák (Ďurčo), 58. Toma (Ďurčo) – 23. Trudman (Duda, Bača), 26. Tužinský (Ondris, Palovič), 29. Ondris (Tužinský, Duda), 45. Švec (Cíger)


    HK Poprad: Luba – Babinský, Turan, Mihalko, Šotek, Krmenčík ("A"), D. Šterbák – Vislocký, Olejník, B. Šterbák, Baranik, Rušin, Bielec, Jenčo, Tomečko ("C"), Harasthy, Paczkowski, Ďurčo, Toma ("A")
    HK DUKLA Trenčín: Kompas – Hrehuš, Matejka ("C"), Šefčík, Herc, Bača ("A"), Pisch, Lamp, Palovič – Trudman, Duda, Berák, Pataky, Tužinský, Špankovič, Aslamchanov, Cíger, Babka, Švec ("A"), Ondris, Longauer

    Rozhodca: Vladimír Snášel – Ľudovít Šoltés, René Šoltés