Spišská N. Ves – Žilina 2:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – HC Slovan 2:3 (kon.) | Poprad – Trenčín 3:4 (kon.)
B. Bystrica – Topoľčany 0:0 (odl.) | Košice – Skalica 2:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:4 (0:0, 1:3, 2:1)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 21.09.2014, 11:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej časti hry to vyzeralo, že domáci otočia tento zápas, no kontaktný gól na 3:4 prišiel už veľmi neskoro. Góly v tretej tretine si však môžme zopakovať. V 45. minúte zvyšoval Švec, následne v 49. minúte pridal druhý gól Popradu Boris Šterbák, no a ako posledný sa do streleckej listiny zapísal Toma.

    Ja sa s vami z popradského zimného štadióna lúčim a prajem príjemný zvyšok víkendu. Nezabudnite, že dnes budeme ešte svedkami zápasov Tipsort Extraligy, z ktorej vám prinášame podrobné on-line prenosy. Zostaňte preto s nami. (13:31:00)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Popradčania už zrejme nič s týmto zápasom neurobia, vhadzuje sa pri útočnej modrej čiare Trenčína v strednom pásme.
     
    59:17
    Palovič našiel v medzere počas popradského striedania Martina Trudmana, k nemu sa už blížil Šotek pri ľavom kruhu, no napokon Trudman predsa len vystrelil, Luba strelu vyrazil hokejkou.
     
    58:43
    To však neplatilo dlho, Ondris vyviezol puk von, následne Paczkowski vybojoval kus čiernej gumy v strednom pásme a Poprad útočí znovu.
     
    58:19
    Mário Baranik len jemne nahodil z ľavej strany puk na Kompasa a korčuľoval za ním, následne ho prikryl trenčiansky gólman a domáci majú pásmo.
     
    57:57
    Šotek s Mihalkom držia puk v obrannom pásme, čakajú kým útočníci nakorčuľujú.
     
    57:03
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti strieľajú dôležitý kontaktný gól vo vlastnom oslabení! Igor Ďurčo mal prsty aj v tomto góle domácich, keď peknou prihrávkou z obranného pásma vysunul do brejku LUKÁŠA TOMU na pravé krídlo, ten sa posunul pred Kompasa a blafákom na bekhend ho prekonal!
    Asistenciu si pripísal Igor Ďurčo.
     
    56:32
    Ruslan Aslamchanov sa snažil prekvapiť Lubu, spoza brány sa rýchlo dostal pred neho a zakončoval forhendom, no popradského gólmana nezaskočil, ten bol v strehu.
     
    55:47
    Dávid Tomečko napriahol svoju hokejku na hornom vrchole ľavého kruhu odkiaľ strieľal, no napokon usmernil svoj projektil iba mimo brány.
     
    55:21
    Oliver Paczkowski teraz veľmi škaredo zahral telom proti Ninovi Ondrisovi, ktorému hodnú chvíľu trvalo, kým sa postaví z ľadu, ale našťastie sa mu nič vážne neprihodilo. Vylúčený Paczkowski dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    55:05
    Z ľavého kruhu vystrelil Adam Tužinský, no jeho delovka nebola presná.
     
    53:55
    Babinský potiahol útočnú akciu cez stred ihriska, na modrej čiare posunul Ďurčovi, ten mu prihrávku opätoval pred bránkovisko, no obranca Babinský si ju už nedokázal spracovať.
     
    52:54
    Oba tímy už hrajú v plnom počte, teraz prišiel na ľad vylúčený Lamp.
     
    51:53
    Toma vyrazil do útoku po ľavom krídle, napriahol na modrej čiare, no jeho strela smerovala asi dva metre vedľa brány a skončila v rohu klziska.
     
    51:11
    Patrik Palovič vystrelil tvrdý projektil z hornej časti pravého kruhu, ktorý dokázal brankár Michael Luba vyrážať svojou vyrážačkou pred seba.
     
    50:54
    Sily na ľade sa však po pár sekundách vyrovnávajú. Curtis Lamp odišiel na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
     
    50:41
    Trenčín si zahrá presilovú hru. Za podrazenie odchádza na dve minúty Marko Šotek.
     
    50:17
    Ruslan Aslamchanov si spracoval puk na modrej čiare, v rýchlosti sa presunul do medzikružia a strieľal, Luba dokázal jeho strelu zlikvidovať svojím ramenom do rohu klziska.
     
    49:38
    Martin Trudman napriahol svoju hokejku na modrej čiare a príklepom strieľal, brankár Luba mal odkrytý výhľad a strelu dokázal bez problémov zachytiť do svojej lapačky.
     
    48:55
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti znižujú trenčianske vedenie a ešte nič pre nich nie je stratené! Ďurčo vykorčuľoval za nahodeným pukom do rohu klziska, spracoval si ho, otočil sa smerom k bráne a videl pred bránkoviskom BORISA ŠTERBÁKA, ktorému posunul puk, no a ten z prvej už nemal problém zakončiť ku ľavej žrdi!
    Asistencia: Igor Ďurčo.
     
    48:41
    Adam Tužinský sa dostal ku strele od modrej čiary, no napokon nebol jeho projektil presný.
     
    48:08
    Gólman Luba pre istotu prikryl nahodený puk od Tomáša Hrehuša od modrej čiary, pretože sa k nemu už blížili trenčianski hráči.
     
    47:39
    Paczkowski hľadal z pravého kruhu tesne pred bránkoviskom Róberta Jenča, no tomu puk cez čepeľ hokejky preskočil a skončil v rohu klziska.
     
    47:03
    Olejník prenechal v útočnom pásme na pravom kruhu Máriovi Baranikovi, ten strieľal švihom, no iba do Kompasovej vyrážačky.
     
    46:18
    Lukáš Toma sa rýchlo dostal do útočného pásma po strede ihriska, posunul sa následne na ľavý kruh, odkiaľ prekvapivo vystrelil, Kompas iba vyrazil lapačkou pod svoje nohy, čo bola dobrá príležitosť na dorážku pomedzi betóny trenčianskeho gólmana, no žiaden popradský hráč nedokázal túto situáciu využiť!
     
    45:38
    Paczkowski bol atakovaný Oliverom Patakym v útočnom pásme, napokon posunul spoluhráčovi v obrane, ktorý puk odstrelil cez všetky čiary, čo znamená icing.
     
    44:12
    Trenčín dal gól!
    Trenčianski hokejisti zvyšujú svoje vedenie na rozdiel troch gólov! V obrannom pásme si Popradčania nepokryli príliš dobre súperovych hráčov, puku sa v rohu klziska zmocnil Cíger a posunul ho na horný vrchol pravého kruhu, kde stál JOZEF ŠVEC, ten sa ešte posunul do medzikružia a odtiaľ švihom vystrelil ku pravej žrdi!
    Asistenciu si pripísal Radko Cíger.
     
    43:38
    Oliver Paczkowski sa pretlačil cez stredné pásmo popri mantineli, potom si to namieril vyššie do medzikružia, snažil sa prihrať za obrancov Maciejovi Bielcovi, no nemieril presne.
     
    43:05
    Brankár Michael Luba si teraz bez problémov poradil so strelou, ktorú na neho vyslal Radko Cíger od pravého kruhu. Gólman domácich strelu zachytil do lapačky.
     
    42:53
    Lukáš Toma teraz odstrelil puk z vlastného obranného pásma, čo znamená icing a vhadzovanie po Lubovej ľavici.
     
    42:28
    Trenčín hrá s piatimi hráčmi.
     
    41:56
    Hosťom sa zatiaľ darí brániť popradské pokusy o útok, teraz zastavili rozvoj akcie v strednom pásme, Poprad vyzerá byť bezmocný v tejto presilovej hre.
     
    41:24
    Róbert Jenčo premanévroval s pukom cez stredné pásmo, následne sa dostal až do tesnej blízkosti Kompasa, no puk mu vtedy už vypichli trenčianski obrancovia.
     
    41:02
    Ani na druhýkrát sa domácim hokejistom nepodarilo usadiť sa v útočnom pásme, znovu musia začínať od vlastnej brány.
     
    40:33
    Hostia vyhrali buly a oslobodili sa vyhodením puku.
     
    40:28
    Hneď v úvode tu máme vylúčenie. Oliver Pataky odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    40:08
    Začala sa nám aj tretia dvadsaťminútovka, Trenčín začína svoj útok od vlastnej brány, keďže vyhral vhadzovanie.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá dvadsaťminútovka bola znovu podobná tej včerajšej, no tentokrát sa do streleckej listiny zapísali aj domáci. Za šesť minút sme videli doposiaľ všetky štyri góly. Skóre otváral v 23. minúte Trudman, následne zvyšoval Tužinský, potom sa za Poprad presadil Mihalko, no a zatiaľ posledný gól zápasu strelil Ondris.
    Tretia tretina sa začne približne o 12:58.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:34
    Patrik Palovič sa dostal do tesnej blízkosti brány, už mal pripravený puk na strelu, no napokon mu puk prekĺzol cez hokejku a nestrieľal.
     
    39:15
    Boris Šterbák pálil od modrej čiary, vyslal tvrdú delovku, no tá bola zblokovaná smerom mimo brány na pleksisklo.
     
    38:45
    Oliver Pataky strieľal krátkym náprahom z medzikružia, no nastrelil iba spoluhráča.
     
    37:35
    Radko Cíger sa s Danielom Babkom dostal do prečíslenia dvoch proti jednému, keď sa mu snažil od pravej žrde prihrať pred bránkovisko, no Babkovi poslal nepresnú prihrávku na päty.
     
    37:13
    Oliver Paczkowski vystrelil spoza hráča od pravého kruhu, no jeho projektil bol zblokovaný tesne vedľa pravej žrde.
     
    36:33
    Mihalko napriahol na modrej čiare, no svojou strelou trafil do korčule iba Adama Špankoviča, od ktorého sa puk odrazil do rohu klziska.
     
    35:31
    Domáci v plnom počte.
     
    35:22
    Obranca Turan pritlačil Aslamchanova k mantinelu za Lubovou bránou, puk sa následne čudne odrazil až na ochrannú sieť, preto bola hra prerušená.
     
    34:49
    Popradčania sa po zlej rozohrávke Trenčína oslobodili a súper musí začať odznovu.
     
    34:15
    Aslamchanov si najprv vymieňal po jednej polovici útočného pásma puk s Patakym a Lampom, následne sa Ruslan Aslamchanov dostal do zakončenia z hornej časti pravého kruhu, no nemieri presne.
     
    33:31
    Trenčania budú hrať v početnej prevahe. Za hákovanie odchádza na trestnú lavicu Lukáš Toma.
     
    33:00
    Igor Ďurčo vyrazil z obranného pásma cez stredné pásmo, prihral na útočnú modrú čiaru Borisovi Šterbákovi, ten mu puk vrátil, no iba na korčuľu, od ktorej sa puk odrazil ku brankárovi Kompasovi a ten pre istotou hru prerušil.
     
    31:55
    Hostia prepadli v útočnom pásme, po ľavom krídle šiel Mário Baranik do prečíslenia s Róbertom Jenčom, no napokon sa rozhodol z dolnej časti pravého kruhu strieľať, Kompas bez problémov túto strelu vyrazil do rohu klziska.
     
    31:31
    Richard Matejka pálil okamžite po vyhratom vhadzovaní Trenčína v útočnom pásme, napriahol z osi ihriska na modrej čiare, Luba mal odrkytý výhľad a dokázal s istotou puk zachytiť do svojej výstroje.
     
    31:21
    Jozef Švec zrýchlil po ľavom krídle, no jeho strelu z hornej časti ľavého kruhu v poslednej chvíli zblokoval Marko Šotek.
     
    30:39
    Popradčania smerovali cez stredné pásmo, no následne bol pri mantineli zastavený Igor Ďurčo, ktorému hostia puk uchmatli a vyhodili až ku Michaelovi Lubovi.
     
    29:52
    Aslamchanov posunul od dolnej časti pravého kruhu puk nebezpečne popred bránkovisko, zachytil ho pri opačnej žrdi Bača, no ten strieľal iba do Lubu, ktorý puk zachytil ani nevedno kde, ale následne to bolo pod jeho betónmi.
     
    28:52
    Tak pre domácich hokejistov to teraz musel byť poriadny šok, ani sa ešte neprestali radovať z gólu a už mali vo svojej bráne ďalší. Sme zvedaví na ďalší priebeh zápasu.
     
    28:25
    Trenčín dal gól!
    Ani nie po minúte hry sa Trenčín znovu vracia do dvojgólového vedenia! Cez stredné pásmo potiahol puk Duda, prihral ho následne v útočnom pásme do medzikružia Tužinskému, ktorý ešte nakrátko dával na pravú stranu NINOVI ONDRISOVI a ten osamotený krásne trafil do ľavej žŕdky, od ktorej sa puk odrazil do brány!
    Asistenciu si pripísali hráči Adam Tužinský a Milan Duda.
     
    27:59
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" znižujú vedenie svojho súpera! Po predchádzajúcej akcii sa vhadzovalo pred Kompasom, na vhadzovaní zvíťazil Tomečko, ten posunul ku mantinelu Jenčovi, ktorý už na modrej zbadal MATÚŠA MIHALKA, ten si to namieril do medzikružia a švihom nádherne trafil pravý horný roh Kompasovej brány!
    Asistencie: Róbert Jenčo a Dávid Tomečko.
     
    27:54
    Popradský kapitán Dávid Tomečko napriahol svoju hokejku na modrej čiare a tvrdo vypálil, no brankár Kompas dokázal túto strelu s istotou zachytiť do svojej lapačky.
     
    27:19
    Tomáš Hrehuš vykorčuľoval po ľavom krídle a z ľavého kruhu zakončoval švihom, avšak gólman Luba podržal svoj tím a strelu vyrážal svojou výstrojou.
     
    26:45
    Krmenčík pomohol Olejníkovi na útočnej modrej čiare, získal puk a následne ho nahodil do útočného pásma. Trenčania však rozohrávali iba tak, že sa dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    26:04
    Babinský nebezpečne vypálil od modrej čiary, no jeho projektil letel iba tesne vedľa pravej žŕdky.
     
    25:23
    Trenčín dal gól!
    Trenčianski hokejisti využívajú presilovú hru a dostávajú sa do dvojgólového vedenia! Palovič nahadzoval puk pred bránu, kde stál útočník Ondris, ten puk tečoval na bránu, Luba dokázal túto strelu vyraziť pred seba, no tam už stál ADAM TUŽINSKÝ, ktorý s istotou dorazil puk do opustenej časti brány!
    Asistencie: Nino Ondris a Patrik Palovič.
     
    24:55
    Dominik Harasthy získal puk v obrannom pásme, vyrazil do útoku po ľavom krídle a z ľavého kruhu strieľal, brankár Erik Kompas dokázal puk vyraziť na ochrannú sieť.
     
    24:42
    Trenčín si zahrá presilovku. Marko Šotek odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    24:34
    Obranca Michal Babinský strieľal od modrej čiary švihom, puk gólmanovi Kompasovi vypadol, no následne pri ňom už bol spoluhráč, ktorý ho rýchlo upratal do bezpečia.
     
    24:13
    Marko Šotek nahadzoval od modrej čiary pred bránu, kde zbadal Igora Ďurča, no puk sa odrazil od korčule trenčianskeho hráča do rohu klziska.
     
    23:37
    Z pravého kruhu teraz skúšal pozornosť gólmana domácich aj Oliver Pataky, no Michael Luba puk bezpečne zachytil do lapačky.
     
    23:16
    Babka našiel prihrávkou z obranného pásma pred útočnou modrou čiarou Ruslana Aslamchanova, no jeho zakončenie smerovalo iba do Lubovej výstroje, od ktorej sa puk odrazil do rohu klziska.
     
    22:26
    Trenčín dal gól!
    Hostia otvárajú skóre tohto duelu! Marek Krmenčík prepadol v útočnom pásme, puk vzal na ľavé krídlo Milan Duda, potiahol útočnú akciu v prečíslení dvoch proti jednému, vyčkával a následne poslal z medzikružia prihrávku na pravú stranu, kde bol pripravený MARTIN TRUDMAN a ten iba tvrdo zakončil pod Lubove betóny!
    Asistencie: Milan Duda a Matej Bača.
     
    21:24
    Z dolnej časti ľavého kruhu vyslal na gólmana Michaela Lubu nebezpečnú strelu Andrej Longauer, ale popradský brankár ju bez problémov vyrazil pred seba, kde už boli jeho spoluhráči.
     
    21:06
    Toma si cez útočnú modrú čiaru príliš nerozumel s Borisom Šterbákom, preto hlavný rozhodca odpískal právoplatný ofsajd.
     
    20:28
    Oliver Pataky potiahol akciu po ľavom krídle, vystrelil z hornej časti ľavého kruhu, popradský gólman Luba s prehľadom zastavil jeho strelu vo svojej výstroji.
     
    20:10
    Vhadzovanie na začiatku druhej tretiny sa podarilo vybojovať Trenčanom, popradskí hokejisti ich rýchlo napadli, no hosťujúca defenzíva sa dokázala s touto skutočnosťou vysporiadať.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodné dejstvo tohto zápasu vyzeralo rovnako ako včera, príležitosti na oboch stranách, no žiaden gól.
    Uvidíme, či sa to zmení v druhej tretine, ktorá začne približne o 12:12.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:52
    Domáci hokejisti sa snažili ešte napadnúť rozohrávku Trenčína, no tí sa s pukom zavreli v obrannom pásme a vyčkali v týchto priestoroch do sirény.
     
    19:12
    Trenčania hrajú s piatimi hráčmi.
     
    18:27
    Boris Šterbák prihral z medzikružia ku ľavému kruhu Dávidovi Tomečkovi, ktorý strieľal ku pravej žrdi, no aj v tejto situácii bola Kompasova lapačka nepremožiteľná.
     
    18:08
    Trenčania vyhodili puk cez všetky čiary počas novej akcie Popradu a domáci musia začínať odznovu.
     
    17:39
    Dávid Tomečko našiel peknou prihrávkou do medzikružia Marka Šoteka, ktorý vypálil tvrdý príklep ku pravej žrdi, no tam sa objavila zázračná lapačka gólmana Kompasa, ktorý túto strelu dokonale vychytal!
     
    17:10
    Domáci hokejisti budú mať ešte k záveru tretiny presilovú hru. Martin Trudman dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    16:13
    Radko Cíger sa takmer pretlačil do samostatného zakončenia cez Matúša Mihalka, no ten ho dokázal v medzikruží zozadu zbaviť puku, preto nemal gólman Michael Luba prácu.
     
    15:33
    Maciej Bielec sa snažil z rohu klziska adresovať prihrávku Miroslavovi Olejníkovi, ktorý si vytváral priestor pred bránkoviskom, lenže prihrávka od Bielca nebola presná a dostala Poprad von z útočného pásma.
     
    14:53
    Od modrej čiary vypálil tvrdo trenčiansky kapitán Matejka, no jeho projektil zlikvidoval bez ťažkostí gólman Luba do svojej lapačky.
     
    14:42
    Pataky si prevzal puk v strednom pásme, následne šiel do zakončenia, natlačil sa po pravom kruhu, ale bekhendom nemieril presne.
     
    13:51
    Boris Šterbák nahodil puk do útočného pásma, hľadal pred bránou Lukáša Tomu, ale napokon sa Trenčania vrátil ido defenzívy a túto situáciu striktne vyriešili.
     
    13:14
    Už sa chýlilo ku koncu presilovky, no vtedy dokázali domáci hokejisti niečo vymyslieť, Paczkowski si spracoval na pravom krídle prihrávku od Babinského, následne zamieril do medzikružia, odkiaľ vyslal štipľavú strelu švihom, ktorú však dokázal Erik Kompas vyrážačkou odpratať do bezpečia.
     
    12:35
    Popradčania vybojovali puk, Šotek ho zatiahol za vlastnú bránu, následne počkal na čerstvé sily zo striedačky a rozohrával.
     
    11:47
    Oliver Paczkowski sa pretlačil po pravom krídle, no puk stratil v medzikruží a následne hosťujúci hokejisti dokázali puk odstreliť.
     
    11:32
    Hostia puk na začiatok oslabenia odstrelili, domáci hráči začínajú od vlastnej brány.
     
    11:15
    Poprad si zahrá presilovú hru. Tomáš Hrehuš si jasne a viditeľne pomohol v súboji s Borisom Šterbákom a odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    10:29
    Tomečko získal puk dobre predvedeným forčekingom, následne z pravého kruhu od mantinelu prihrával ku ľavému kruhu Máriovi Baranikovi, no ten zakončoval veľmi nepresne.
     
    09:53
    Ruslan Aslamchanov si prebral prihrávku už keď bol v útočnom pásme, preto bola hra prerušená kvôli ofsajdu.
     
    09:40
    Denis Šterbák nie príliš dobre rozohral novú akciu domácich, pretože sa jeho tím dopustil icingu.
     
    09:15
    Po menšom tlaku Trenčanov a zvieraní domácich v pásme získal puk Marek Krmenčík, ktorý dokázal svoj tím oslobodiť.
     
    08:21
    Už aj domáci hokejisti hrajú v plnom počte.
     
    08:18
    Patrik Palovič vystrelil švihom od modrej čiary, chcel ponúknuť možnosť tečovania puku Martinovi Trudmanovi, no ten sa k teču a ani ku dorážke nedostal, keďže Luba puk tvrdo vyrazil.
     
    07:38
    Trenčania hrajú v plnom počte.
     
    07:14
    Od modrej napriahol aj Nino Ondris, no ten mieril len do Lubovej hokejky, od ktorej sa puk odrazil za bránu.
     
    07:06
    Od ľavého kruhu nebezpečne vypálil Richard Matejka, no napokon jeho tvrdú ranu dokázal gólman Michael Luba vyraziť do rohu klziska.
     
    06:35
    Popradčania odstrelili puk, Róbert Jenčo dal jasný signál svojim spoluhráčom, aby nešli za odstreleným pukom a nechali Trenčín rozohrať.
     
    06:21
    Za zákrok na Nina Ondrisa odchádza na trestnú lavicu Matúš Mihalko, ktorý si odsedí dve minúty za faul kolenom.
     
    05:49
    Tomáš Hrehuš smeroval do útočného pásma príliš zbrklo a nebral ohľad na pravidlá, preto si čiarový rozhodca všimol postavenie mimo hry a hra bola prerušená.
     
    05:32
    Hlavný rozhodca napokon posúdil túto situáciu správne a vylúčil Olivera Patakyho za seknutie.
     
    05:32
    Jozef Švec sa natlačil z rohu klziska pred bránu, zakončoval, Luba vyrážal pred seba, následne prišiel na dorážku Oliver Pataky, ten do gólmana Popradu udieral hokejkou viackrát, ale napokon nepretlačil puk za jeho chrbát.
     
    05:05
    V týchto chvíľach sa začne druhá trenčianska presilovka. Denis Šterbák sa previnil nedovoleným bránením.
     
    04:32
    Denis Šterbák strieľal z pravého kruhu čím trafil stojaceho obrancu pred ním, následne sa puk odrazil presne na hokejku Miroslava Olejníka, ktorý sa dostal tesne pred bránkovisko, no trafil iba Kompasove betóny.
     
    04:16
    Poprad hrá v plnom počte.
     
    03:56
    Radko Cíger nahodil puk do útočného pásma, no následne sa už hostia neusadili v pásme, keďže Poprad puk odstrelil.
     
    03:14
    Brankár Kompas teraz mierne pochybil v rozohrávke, posunul puk do rohu klziska tak, že ho zachytil Róbert Jenčo, no napokon pri ňom už boli po chvíli trenčianski hokejisti.
     
    02:41
    Pataky posunul od mantinelu do rohu klziska Jozefovi Švecovi, ktorý z prvej hľadal spoluhráčov pred bránkoviskom, no jeho prihrávku odrazil mimo klziska Marko Šotek.
     
    02:16
    Hráčska lavica Popradu dostáva dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    02:11
    Trudman smeroval do útočného pásma za nahodeným pukom od Pischa, no v korčuliarskom súboji ho predstihol obranca domácich, Marek Krmenčík.
     
    01:41
    René Pisch vyslal na brankára Lubu strelu od modrej čiary švihom, popradský gólman mal dostatočne dobrý výhľad a strelu vyrážačkou do strany vyrazil.
     
    01:22
    Paczkowski s Tomom a Borisom Šterbákom boli v útočnom pásme, posúvali si puk pri mantineli, no napokon ich dokázali trenčianski hokejisti odstaviť.
     
    00:39
    Z ľavého kruhu strieľal Oliver Pataky, no jeho zakončenie zápästím nesmerovalo do priestorov Lubovej brány.
     
    00:08
    Na úvodnom vhadzovaní zvíťazili hokejisti hosťujúceho Trenčína, ktorých útok však bol zastavený na útočnej modrej čiare.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba celky sú už pripravené na tento zápas. Popradčania odohrajú toto stretnutie v tradičných domácich dresoch bielej farby a hostia z Trenčína sa nám predstavia v čerevných.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Luba – Babinský, Turan, Mihalko, Šotek, Krmenčík ("A"), D. Šterbák – Vislocký, Olejník, B. Šterbák, Baranik, Rušin, Bielec, Jenčo, Tomečko ("C"), Harasthy, Paczkowski, Ďurčo, Toma ("A")

    Dukla Trenčín: Kompas – Hrehuš, Matejka ("C"), Šefčík, Herc, Bača ("A"), Pisch, Lamp, Palovič – Trudman, Duda, Berák, Pataky, Tužinský, Špankovič, Aslamchanov, Cíger, Babka, Švec ("A"), Ondris, Longauer

    Rozhodca: Vladimír Snášel – Ľudovít Šoltés, René Šoltés.
     
    Vitajte pri sledovaní 6. kola extraligy juniorov, v ktorom sa od 11:30 stretnú hráči HK Poprad a hokejisti Dukly Trenčín.

    Včera sme pod Tatrami videli prvý z dvojice zápasov. Prvá tretina včerajšieho zápasu bola pokojná, oba tímy si plnili defenzívne úlohy stopercentne, bez inkasovaného gólu. V druhej tretine Popradčania dvakrát inkasovali, v 25. minúte otváral skóre Ondris a o päť minút zvyšoval na 0:2 Duda. V poslednej časti hry už domáci hokejisti nechytili tempo hry a inkasovali v priebehu tretej dvadsaťminútovky až trikrát. V 46. minúte rozvlnil sieť Trudman, o 95 sekúnd sa do streleckej listiny zapísal Švec, no a na konečných 0:5 pre Trenčín upravil v priebehu 57. minúty Aslamchanov.

    Trenčín tým pádom v tabuľke už preskočil Poprad, no zatiaľ rozhoduje v prospech aktuálneho majstra juniorskej extraligy len skóre. Je jasné, že po tomto zápase sa štvrté a piate miesto môže vymeniť, ale aj nemusí.

    Ako tomu bude, sa dozviete, ak budete sledovať náš on-line prenos, na ktorý vás pozýva Lukáš R. Ovšonka. Pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 11:30.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 28. Mihalko (Jenčo, Tomečko), 49. B. Šterbák (Ďurčo), 58. Toma (Ďurčo) – 23. Trudman (Duda, Bača), 26. Tužinský (Ondris, Palovič), 29. Ondris (Tužinský, Duda), 45. Švec (Cíger)


    HK Poprad: Luba – Babinský, Turan, Mihalko, Šotek, Krmenčík ("A"), D. Šterbák – Vislocký, Olejník, B. Šterbák, Baranik, Rušin, Bielec, Jenčo, Tomečko ("C"), Harasthy, Paczkowski, Ďurčo, Toma ("A")
    HK DUKLA Trenčín: Kompas – Hrehuš, Matejka ("C"), Šefčík, Herc, Bača ("A"), Pisch, Lamp, Palovič – Trudman, Duda, Berák, Pataky, Tužinský, Špankovič, Aslamchanov, Cíger, Babka, Švec ("A"), Ondris, Longauer

    Rozhodca: Vladimír Snášel – Ľudovít Šoltés, René Šoltés