Chabarovsk – Omsk 0:4 (kon.) | Vladivostok – Barys 3:2 (kon.) | Novokuzneck – Ufa 3:2 (kon.)
Čeljabinsk – Riga 2:1 (2:1 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Petrohrad 3:4 (kon.) | Jaroslavľ – Jekaterinburg 2:0 (kon.)
Nižnekamsk – Helsinki 5:7 (kon.) | D. Moskva – Metallurg Magnitogorsk 0:1 (0:2 po s.n.) | Soči – Kazaň 0:5 (kon.)
koniec
HK Soči
0:5 (0:4, 0:0, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Streda 17.09.2014, 17:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Kazaň porazila dnes Soči vysokým rozdielom 0:5, pričom o svojej výhre rozhodla už v prvej tretine, po ktorej bol stav 0:4. Zápas priniesol veľa vylúčení, ale góly nepadali až do záverečnej minúty, kedy upravil na konečný stav Heshka.

    Odo mňa je to na dnes všetko, prajem Vám príjemný zyvšok večera. (19:53:36)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Bodrov dostáva v absolútnom závere zápasu ďalší trest za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou, ktorou v strednom pásme zasiahol do tváre protihráča Plechanova.
     
    59:11
    Bars Kazaň dala gól!
    Kazaň predviedla ďalší z rýchlych protiútokov. Tento po pravom krídle sa skončil zblokovanou strelou, ale k odrazenému puku sa dostal hosťujúci bek SHAUN HESHKA, ktorý peknou strelou švihom z medzikružia len potvrdzuje, kto sa stane víťazom dnešného duelu. Asistencie: Sergej Kosticyn, Igor Mirnov.
     
    58:39
    Rýchly prechod do útoku v podaní hostí sa skončil nepresnou strelou, rovnako tak dopadla i snaha domáceho celku o udržanie sa v útočnom npásme krátko potom.
     
    57:58
    Bodrov sa už vracia na ľad, Kazaň je kompletná a zápas vstupuje do svojej poslednej dvojminútovky.
     
    57:02
    Hra sa znovu prerušila potom, čo Gavrilov zastavil Emmertonovu strelu, ktorý pálil bezprostredne po vhadzovaní.
     
    56:58
    Domácim sa zatiaľ v tejto početnej výhode darí držať sa v útočnom pásme a dokonca aj svojimi strelami ohroziť gólmana hostí. Hra sa veľmi kúskuje.
     
    55:58
    Dvojica domácich sa utrhla do brejku a z následného prečíslenia sa zrodila nebezpečná strela Šiškanova, po ktorej Garipov prikrýval puk. Na strane hostí sa bude znovu vylučovať, na lavicu hanby odchádza za sekanie Evgeny Bodrov.
     
    55:30
    Dnešné stretnutie sleduje 9 126 divákov.
     
    54:53
    Po dlhšej dobe sme boli svedkami brejkov na jednej i druhej strane a oba z nich možno označiť za nebezoečné. Najskôr neuspel proti gólmanovi hostí Varnakov, krátko potom sa v podobnej situácii nepresadil domáci útočník Krutov.
     
    53:03
    Ani hra štyroch proti štyrom nepridala hre na atraktivite, stále sledujeme príliš veľa nepresností na oboch stranách, ale bez vážnejších striel na bránu.
     
    51:48
    Poľahky sa dostal k puku na útočnej modrej Mirnov, ale svoj nájazd z ľavej strany zakončil len strelou do Gavrilovho betónu.
     
    51:03
    Shaun Heshka oslabuje Kazaň potom, čo je vylúčený za tvrdý hit za vlastnou bránou. Hrá sa 4 na 4.
     
    50:45
    Ilja Krikunov dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    50:26
    Gavrilov musel zasahovať proti strele domáceho hráča a prikrytím puku prerušil hru.
     
    50:06
    Potom čo domáci stratili pásmo, sa pokúšali o návrat doň, ale zastavil ich ofsajd , v ktorom bol Petersson.
     
    49:25
    Tak ako v predchádzajúcej presilovke, tak aj v úvode tejto sa Soči dostalo do presilovkového rozostavenia v útočnej tretine, kde si domáci prihrávajú a snažia sa násjť správny moment na strelu.
     
    49:08
    Tretiu presilovú hru si zahrajú v tejto tretine domáci, tentokrát je vylúčeným hráčom hostí Evgeny Bodrov, ktorý dostal trest za hákovanie.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 2. Malychin (Kornejev), 7. Nikulin (Azevedo, Kosticyn), 12. Azevedo (Denisov, Kosticyn), 15. Mirnov (Kosticyn, Kornejev), 60. Heshka (Kosticyn, Mirnov)


    HK Soči: Popperle (Gavrilov) – Wilson, Ščitov, Koledov, Petrov, Jarvinen, Pautov, Plechanov – Krutov, Krikunov, Ignatuškin – Petersson, Anisin, Emmerton – Warn, Ščerbina, Demkov – Šiškanov, Achmetov, Morozov – Ševčenko
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Nilsson) – Musin, Medvedev, Rylov, Denisov, Heshka, Paigin, Nikulin, Kormejev – Varnakov, Moller, Burmistrov – Svitov, Obuchov, Lukojanov – Petrov, Azevedo, Bodrov – Kosticyn, Malychin, Mirnov

    Rozhodca: Akuzovsky, Naumov – Medvedev, Morozov