A. Mytišči – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | HC Slovan – Čerepovec 0:3 (kon.) | Záhreb – Novgorod 1:4 (kon.)
koniec
Atlant Mytišči
0:3 (0:0, 0:3, 0:0)
CSKA Moskva
Utorok 16.09.2014, 17:30 • Arena Mytišči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:26
    Domáci svoj tlak umocňujú odvolaním brankára, skúšajú to v šestici!
     
    58:16
    Bondarev je ďalším hokejistom CSKA, ktorý odišiel na trestnú lavicu. Podarí sa Atlantu streliť v samom závere aspoň čestný gól?
     
    53:35
    Bondarev svojim faulom daroval domácim presilovkovú možnosť. Podarí sa ju Atlantu využiť a ešte tak zdramatizovať záver tretej tretiny?
     
    45:01
    Domáci musia navyše na dve minúty prerušiť svoje ofenzívne snaženie, na trestnú totiž odišiel Jaroslav Dyblenko, pre ktorého je to druhý trest v zápase.
     
    38:58
    Bogdan Kiselevič (MOS) sa previnil krosčekom, čím tak dáva Atlantu možnosť na skorigovanie nepriaznivého stavu.
     
    33:26
    CSKA Moska dala gól!
    CSKA dokázalo potrestať vylúčenia Atlantu, ktorého potrestaní hráči si môžu teraz spytovať svedomie. Hostia vedú už jasným rozdielom troch presných zásahov. Alexnader Radulov nabil NIKITOVI ZAJCEVOVI, ktorý našiel medzierku v postoji Engrena, cez ktorú poslal puk do siete. Asistencia: Alexander Radulov.
     
    33:01
    Pred bránkoviskom Atlantu to poriadne vrelo. Ručne-stručne si to vysvetľovali Tjuljapkin s Mursakovom. Prvý menovaný vyfasoval od arbitrov štvorminútový trest za hrubosť, pričom útočník CSKA obišiel len s dvomi minútami.
     
    31:28
    Český zadák Ondřej Němec sa na ľadovej ploche príliš dlho nezdržal, po krátke chvíli sa totiž opäť vracia na trestnú lavicu, tentoraz sa previnil hákovaním.
     
    27:25
    Ondřej Němec si sadá na lavicu hanby, CSKA má k dispozícii početnú prevahu. Atlant sa len ťažko spamätáva z vývoju stretnutia.
     
    26:00
    CSKA Moska dala gól!
    Tak, to je neskutočné! Na úvodný gól sme čakali takmer 26 minút, ten druhý prišiel už o pár sekúnd neskôr. Okamžite po buly si nakorčuľoval na prihrávku JEVGENIJ ARŤUCHIN, ktorý strelou z pravého kruhu prestrelil Engrena. Asistencia: Nikita Zajcev.
     
    25:55
    CSKA Moska dala gól!
    Dočkali sme sa otváracieho zásahu stretnutia, do vedenia ide hosťujúce CSKA, ktoré bolo v doterajšom priebehu predsa len aktívnejším tímom. STEPHANE DA COSTA vykorčuľoval spoza brány a rýchlo zakončil, francúzsky útočník si následne sám prišiel po odrazený puk a poslal ho za Engrena. Bez asistencie.
     
    16:38
    Nedovoleným zákrokom sa previnil Jaroslav Dyblenko. Presilovku si tak zahrá v závere prvej časti aj CSKA Moskva.
     
    13:37
    CSKA prepáslo veľkú šancu na to, aby sa dostalo do vedenia. Nutno však zdôrazniť, že Engren mal aj kusisko šťastia, na strelu Prochorinka totiž vôbec nevidel. Tá napokon skončila tesne vedľa!
     
    12:15
    Odrazený puk si našiel cestu ku hokejke Kadejkina, ktorý zakončoval z dobrej streleckej parkety, no na Galimova recept nenašiel!
     
    07:20
    Vladimir Žarkov prenikol do útočného pásma, svoju individuálnu akciu zakončil strelou príklepom, ktorú však Engren vytesnil betónom mimo svojej svätyne!
     
    02:48
    Po sekaní Alexeja Bondareva bude pokračovať presilovka Atlantu, veľmi ťažký úvod pre Moskovčanov.
     
    01:03
    Jevgenij Arťuchin je prvým vylúčením hráčom duelu. Presilovku si tak zahrá Atlant Mytyšči.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 26. Stephane Da Costa (Bez Asistencie), 26. Jevgenij Arťuchin (Nikita Zajcev), 34. Nikita Zajcev (Alexander Radulov)


    Atlant Mytišči: Engren (Šikin) – Tjuljapkin, Novopašin, Baldajev, Dyblenko, Rukavišnikov, Němec, Gilroy – Engqvist, Kozlov, Voronin, I. Radulov, Taraťuchin, Gluchov, Černov, Leščenko, Kolcov, Kadejkin, Šošnikov, Jašin, Šmeljov
    CSKA Moskva: Galimov (Laland) – Denisov, Bondarev, Mišarin, Zajcev, Billins, Kiselevič, Panin – Korotkov, Ljubimov, Stas, Grigorenko, Mursak, Arťuchin, A. Radulov, Prochorkin, Da Costa, Mamin, Kuzmenko

    Rozhodca: Jeřábek, Gofman – Sirotkin, Metalnikov