A. Mytišči – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | HC Slovan – Čerepovec 0:3 (kon.) | Záhreb – Novgorod 1:4 (kon.)
koniec
Atlant Mytišči
0:3 (0:0, 0:3, 0:0)
CSKA Moskva
Utorok 16.09.2014, 17:30 • Arena Mytišči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V zápase medzi Mytyšči a CSKA Moskva sme góly videli len v prostrednej tretine a všetky padli za chrbát Engrena. Hostia tak potvrdili na ľade Atlantu moskovská oblasť rolu favorita a do tabuľky si pripísali tri body. Ďakujem vám za pozornosť a prajem ešte pekný deň. (19:48:13)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Obranná formácia CSKA sa bez najmenších problémov bráni a teraz dokázala puk poslať cez celú dĺžku klziska.
     
    58:26
    Domáci svoj tlak umocňujú odvolaním brankára, skúšajú to v šestici!
     
    58:16
    Bondarev je ďalším hokejistom CSKA, ktorý odišiel na trestnú lavicu. Podarí sa Atlantu streliť v samom závere aspoň čestný gól?
     
    58:00
    Ďalší zákrok Engrena, po ktorom došlo k výmene názorov medzi Němcom a Arťuchinom. Druhý menovaný je vyhlásený bitkár, no teraz mu rozhodcovia nedovolili ukázať svoje kvality v pästnom súboji.
     
    57:06
    V ofenzíve sa pripomenulo aj CSKA prostredníctvom zakončenia Mišarina, ktorého pokus však Engrenovi väčšie starosti nenarobil.
     
    56:30
    Alexander Kadejkin nakorčuľoval s pukom do útočného pásma, dokázal aj zakončiť, no Galimov mu výborne zmenšil strelecký uhol a jeho pokus zlikvidoval.
     
    55:35
    CSKA sa dokázalo ubrániť, do konca tretej časti ostáva už len niečo menej ako päť minúť a ja si dovolím tvrdiť, že o víťazovi duelu je už definitívne rozhodnuté.
     
    54:38
    Taraťuchin napriahol, no jeho strela bola vytečovaná len na ochrannú sieť. Galimov tak nemusel zasahovať a má to celkom slušne rozbehnuté smerom k čistému kontu.
     
    53:35
    Bondarev svojim faulom daroval domácim presilovkovú možnosť. Podarí sa ju Atlantu využiť a ešte tak zdramatizovať záver tretej tretiny?
     
    52:22
    V týchto momentoch sa hrá celkom plynulo s minimom prerušení, takýto obraz ich však extra nevyhovuje ani jednému tímu. Atlant stále márne dobýva Galimovovu svätyňu.
     
    49:26
    CSKA zaviezlo puk do útočnej tretiny, kde však oň veľmi skoro prišlo.
     
    48:14
    Kolcov sa snažil vystreliť, no obrana CSKA mu to znemožnila a Atlant bol vytlačený do stredného pásma. Domácim sa snaha uprieť nedá, no chýba niečo naviac...
     
    47:01
    Domáci sa úspešne ubránili, Dyblenko je späť na ľadovej ploche, Atalnt má na zázrak ešte trinásť minút.
     
    46:10
    Denis Denisov sa snažil od modrej čiary nahodiť puk, ten si však cez hradbu tie naskladanú pred Engrenom cestu až ku fínskemu brankárovi nenašiel.
     
    45:40
    Mytyšči sa zatiaľ darí úspešne brániť, Moskovčania musia svoju útočnú akciu začať rozvíjať od začiatku.
     
    45:01
    Domáci musia navyše na dve minúty prerušiť svoje ofenzívne snaženie, na trestnú totiž odišiel Jaroslav Dyblenko, pre ktorého je to druhý trest v zápase.
     
    44:00
    Tretie tretina sa zatiaľ nesie v znamení snahy Atlantu, ktorý by so zápasom ešte rád niečo robil, no CSKA si s prehľadom drží svoj náskok.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 26. Stephane Da Costa (Bez Asistencie), 26. Jevgenij Arťuchin (Nikita Zajcev), 34. Nikita Zajcev (Alexander Radulov)


    Atlant Mytišči: Engren (Šikin) – Tjuljapkin, Novopašin, Baldajev, Dyblenko, Rukavišnikov, Němec, Gilroy – Engqvist, Kozlov, Voronin, I. Radulov, Taraťuchin, Gluchov, Černov, Leščenko, Kolcov, Kadejkin, Šošnikov, Jašin, Šmeljov
    CSKA Moskva: Galimov (Laland) – Denisov, Bondarev, Mišarin, Zajcev, Billins, Kiselevič, Panin – Korotkov, Ljubimov, Stas, Grigorenko, Mursak, Arťuchin, A. Radulov, Prochorkin, Da Costa, Mamin, Kuzmenko

    Rozhodca: Jeřábek, Gofman – Sirotkin, Metalnikov