A. Mytišči – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | HC Slovan – Čerepovec 0:3 (kon.) | Záhreb – Novgorod 1:4 (kon.)
koniec
Atlant Mytišči
0:3 (0:0, 0:3, 0:0)
CSKA Moskva
Utorok 16.09.2014, 17:30 • Arena Mytišči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Bondarev je ďalším hokejistom CSKA, ktorý odišiel na trestnú lavicu. Podarí sa Atlantu streliť v samom závere aspoň čestný gól?
     
    53:35
    Bondarev svojim faulom daroval domácim presilovkovú možnosť. Podarí sa ju Atlantu využiť a ešte tak zdramatizovať záver tretej tretiny?
     
    45:01
    Domáci musia navyše na dve minúty prerušiť svoje ofenzívne snaženie, na trestnú totiž odišiel Jaroslav Dyblenko, pre ktorého je to druhý trest v zápase.
     
    38:58
    Bogdan Kiselevič (MOS) sa previnil krosčekom, čím tak dáva Atlantu možnosť na skorigovanie nepriaznivého stavu.
     
    33:01
    Pred bránkoviskom Atlantu to poriadne vrelo. Ručne-stručne si to vysvetľovali Tjuljapkin s Mursakovom. Prvý menovaný vyfasoval od arbitrov štvorminútový trest za hrubosť, pričom útočník CSKA obišiel len s dvomi minútami.
     
    31:28
    Český zadák Ondřej Němec sa na ľadovej ploche príliš dlho nezdržal, po krátke chvíli sa totiž opäť vracia na trestnú lavicu, tentoraz sa previnil hákovaním.
     
    27:25
    Ondřej Němec si sadá na lavicu hanby, CSKA má k dispozícii početnú prevahu. Atlant sa len ťažko spamätáva z vývoju stretnutia.
     
    16:38
    Nedovoleným zákrokom sa previnil Jaroslav Dyblenko. Presilovku si tak zahrá v závere prvej časti aj CSKA Moskva.
     
    02:48
    Po sekaní Alexeja Bondareva bude pokračovať presilovka Atlantu, veľmi ťažký úvod pre Moskovčanov.
     
    01:03
    Jevgenij Arťuchin je prvým vylúčením hráčom duelu. Presilovku si tak zahrá Atlant Mytyšči.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 26. Stephane Da Costa (Bez Asistencie), 26. Jevgenij Arťuchin (Nikita Zajcev), 34. Nikita Zajcev (Alexander Radulov)


    Atlant Mytišči: Engren (Šikin) – Tjuljapkin, Novopašin, Baldajev, Dyblenko, Rukavišnikov, Němec, Gilroy – Engqvist, Kozlov, Voronin, I. Radulov, Taraťuchin, Gluchov, Černov, Leščenko, Kolcov, Kadejkin, Šošnikov, Jašin, Šmeljov
    CSKA Moskva: Galimov (Laland) – Denisov, Bondarev, Mišarin, Zajcev, Billins, Kiselevič, Panin – Korotkov, Ljubimov, Stas, Grigorenko, Mursak, Arťuchin, A. Radulov, Prochorkin, Da Costa, Mamin, Kuzmenko

    Rozhodca: Jeřábek, Gofman – Sirotkin, Metalnikov