Spišská N. Ves – Pov. Bystrica 5:2 (kon.) | Trnava – Topoľčany 3:4 (0:1 po s.n.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 3:4 (1:2 po s.n.)
SR 18 – P.H.K. 3b Prešov 1:4 (kon.) | Bardejov – Detva 5:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
HK DUKLA Ingema Michalovce
3:4 (0:0, 2:2, 1:1 - 0:1 sn)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Piatok 12.09.2014, 17:00 • Zimný štadión v Michalovciach • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    63:10
    Krásna individuálna akcia hosťujúceho Macíka ktorý si šikovnou kľučkou obišiel posledného brániaceho hráča domácich a už dvíhal ruky nad hlavu, avšak Fedor puk napokon zachytil a gól tak z toho nie je.
     
    59:47
    Dukla dala gól!


    Neuveriteľné! Domáci hokejisti vyrovnávajú 13 sekúnd pred koncom, keď využívajú záverečnú power-play, gól dal paradoxne odchovanec MHK 32 Vladimír Urban, ked dostal skvelú prihrávku spoza brány od Drotára a strelou z príklepu nedal šancu Hollému.
     
    54:05
    Bánovský odchádza na trestnú lavicu za hákovanie, šanca pre hostí rozhodnúť.
     
    51:47
    Za nebezpečnú hru zo zdvihnutou hokejkou odchádza na trestnú lavicu hosťujúci Holiga.
     
    47:53
    Domáci hneď v úvode presilovej hry roztočili presilovkový kolotoč v útočnej tretine, Šechný prihrávkou našiel pred bránou voľného Halása, ale ten zakončuje len do brankára Hollého.
     
    47:40
    Domácich môže vykúpiť presilová hra, na trestnú lavicu odchádza Michal Školiak.
     
    46:01
    Veľká šanca hostí ! Trochta sa natlačil pred Fedora, ale nedokázal ideálne zakončiť pretože bol zozadu tiesnený jedným z domácich hráčov.
     
    41:10
    Liptovský Mikuláš dal gól!


    Hostia využívajú presilovú hru zásluhou Juraja Kadlubiaka ktorý strelou z bezprostrednej blízkosti po prihrávke Poliačeka prekonáva Fedora.
     
    40:01
    Domáci hokejisti inkasujú na začiatku tretej tretiny, ešte pred úvodným vhadzovaním trest za oneskorený príchod na hraciu plochu, trest si odsedí Vladimír Urban.
     
    39:08
    Veľká príležitosť domácich.K puku sa dostal po individuálnej akcii Podsedlého ktorý sa snažil si obhodiť protihráča avšak skončil na ľade Igor Halás ktorý strelou z prvej ohrozil Hollého, ten však jeho pokus kryje.
     
    37:14
    Veľká šanca hostí, do samostatného úniku sa rútil Roháč ktorý volil strelu z príklepu a Fedor vytiahol skvelý zákrok lapačkou, krásny hokejový moment.
     
    34:10
    Dukla dala gól!


    Dukla v oslabení vyrovnáva stav stretnutia na 2:2 ! Skvelá individuálna akcia domáceho Štefana Majerníka, ktorý hoci bol zo zadu bránení hráčom hostí tak sa dokázal natlačiť pred bránu, puk si dal na bekhand a prekonal Hollého.
     
    32:56
    Hostia si zahrajú presilovú hru, na trestnú lavicu odchádza domáci Čižek.
     
    31:25
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gól strelil KURIC. Asistencie Kadlubiak, Macík.

    Hosťujúci hokejisti sa previnili zakázaným uvoľnením, vyhrali vhadzovanie pred Hollým a postupne sa dostali do útoku, kde domácich zatlačili, vymenili si pár prihrávok až sa k puku dostal Kuric, ktorý strelou z uhla, prekonáva Fedora.
     
    28:32
    Presilovú hru si zahrajú aj hostia, keď 11 sekúnd pred koncom vylúčenia Školiaka odchádza Banovský na trestnú lavicu za príliš veľký počet hráčov na ľadovej ploche.
     
    26:44
    Domáci hokejisti si zahrajú 41 sekúnd presilovú hru o dvoch hráčov.Na trestnú lavicu odchádza za nedovolené bránenie v hre Michal Školiak.
     
    25:25
    Domáci hokejisti si zahrajú presilovú hru, na trestnú lavicu odchádza Erik Nitriansky.
     
    24:33
    Dukla dala gól!


    Domáci vyrovnávajú, keď po kombinácii v útočnej tretine sa dostal k puku medzi kruhmi Podsedlý a strelou švihom prekonáva Hollého.
     
    21:07
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gól strelil POLIAČEK. Asistencie Trochta, Kadlubiak.

    Hostia sa na začiatku druhej tretiny ujímajú vedenia ked po akcii ktorá začala u Kadlubiaka, ktorý následne našiel Trochtu a ten prihrávkou Poliačeka, ten už nemal problém zo zakončením do prázdnej brány.
     
    16:09
    Doposiaľ najväčšia šanca hostí, k puku sa medzi kruhmi dostal Macík a ocitol sa tak sám pred brankárom Fedorom, jeho zakončenie však domáci brankár zlikvidoval.
     
    11:07
    Veľká šanca domácich, hneď dvaja domáci hráči sa rútili na brankára Hollého, oproti nim stál len jeden brániaci hráč, Majerník však namiesto toho aby zakončoval volil prihrávku a hoci puk poskakoval v bránkovisku nakoniec sa stav nemení.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Jakub Bobovič


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 25. Podsedlý (Briják, Halás), 35. Majerník, 60. Urban (Drotár, Čižek) – 22. Poliaček (Trochta, Kadlubiak), 32. Kuric (Kadlubiak, Macík), 42. Kadlubiak (Poliaček)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:1   Poliaček (LMI)
    0:1   Majerník (MIC)
    2. séria:
    0:1   Bartík (LMI)
    1:1   Šechný (MIC)
    3. séria:
    1:2   Klimčík (LMI)
    1:2   Halás (MIC)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor- Briják, Buraľ, Kubát,Šeliga, Urban, Šterbák – Šechný, Halás,Zorvan, Schnelly, Majerník, Podsedlý, Huňady, Fedorko, Fajčák, Drotár, Cmorej, Čižek, Banovský.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý- M.Školiak, Kadlubiak, Nitriansky, Mezovský, Janči, Holiga, Ďuriš – Bartík, Klimčík, Kuric, Macík, Marcinko, Piatka, Poliaček, Trochta, Uhrík