Spišská N. Ves – Pov. Bystrica 5:2 (kon.) | Trnava – Topoľčany 3:4 (0:1 po s.n.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 3:4 (1:2 po s.n.)
SR 18 – P.H.K. 3b Prešov 1:4 (kon.) | Bardejov – Detva 5:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
HK DUKLA Ingema Michalovce
3:4 (0:0, 2:2, 1:1 - 0:1 sn)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Piatok 12.09.2014, 17:00 • Zimný štadión v Michalovciach • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    59:47
    Dukla dala gól!


    Neuveriteľné! Domáci hokejisti vyrovnávajú 13 sekúnd pred koncom, keď využívajú záverečnú power-play, gól dal paradoxne odchovanec MHK 32 Vladimír Urban, ked dostal skvelú prihrávku spoza brány od Drotára a strelou z príklepu nedal šancu Hollému.
     
    41:10
    Liptovský Mikuláš dal gól!


    Hostia využívajú presilovú hru zásluhou Juraja Kadlubiaka ktorý strelou z bezprostrednej blízkosti po prihrávke Poliačeka prekonáva Fedora.
     
    34:10
    Dukla dala gól!


    Dukla v oslabení vyrovnáva stav stretnutia na 2:2 ! Skvelá individuálna akcia domáceho Štefana Majerníka, ktorý hoci bol zo zadu bránení hráčom hostí tak sa dokázal natlačiť pred bránu, puk si dal na bekhand a prekonal Hollého.
     
    31:25
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gól strelil KURIC. Asistencie Kadlubiak, Macík.

    Hosťujúci hokejisti sa previnili zakázaným uvoľnením, vyhrali vhadzovanie pred Hollým a postupne sa dostali do útoku, kde domácich zatlačili, vymenili si pár prihrávok až sa k puku dostal Kuric, ktorý strelou z uhla, prekonáva Fedora.
     
    24:33
    Dukla dala gól!


    Domáci vyrovnávajú, keď po kombinácii v útočnej tretine sa dostal k puku medzi kruhmi Podsedlý a strelou švihom prekonáva Hollého.
     
    21:07
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gól strelil POLIAČEK. Asistencie Trochta, Kadlubiak.

    Hostia sa na začiatku druhej tretiny ujímajú vedenia ked po akcii ktorá začala u Kadlubiaka, ktorý následne našiel Trochtu a ten prihrávkou Poliačeka, ten už nemal problém zo zakončením do prázdnej brány.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Jakub Bobovič


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 25. Podsedlý (Briják, Halás), 35. Majerník, 60. Urban (Drotár, Čižek) – 22. Poliaček (Trochta, Kadlubiak), 32. Kuric (Kadlubiak, Macík), 42. Kadlubiak (Poliaček)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:1   Poliaček (LMI)
    0:1   Majerník (MIC)
    2. séria:
    0:1   Bartík (LMI)
    1:1   Šechný (MIC)
    3. séria:
    1:2   Klimčík (LMI)
    1:2   Halás (MIC)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor- Briják, Buraľ, Kubát,Šeliga, Urban, Šterbák – Šechný, Halás,Zorvan, Schnelly, Majerník, Podsedlý, Huňady, Fedorko, Fajčák, Drotár, Cmorej, Čižek, Banovský.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý- M.Školiak, Kadlubiak, Nitriansky, Mezovský, Janči, Holiga, Ďuriš – Bartík, Klimčík, Kuric, Macík, Marcinko, Piatka, Poliaček, Trochta, Uhrík