Motor ČB – Jihlava 7:1 (pre.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 9:0 (kon.)
koniec
SK Horácká Slavia Třebíč
9:0 (1:0, 5:0, 3:0)
BK Havlíčkův Brod
cz Štvrtok 04.09.2014, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Regionální pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:38
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíčští fanoušci skandují, že chtějí desítku! MARTIN ČECH dostal přesnou přihrávku za obranu, jel sám na brankáře a střelou do horního rohu branky prostřelil Nováka. Asistence: Petr Mrázek.
     
    47:40
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Osmá branka Horácké Slavie. Přesným pasem po brankové čáře našel hokejku VILÉMA BURIANA Holec. První jmenovaný sice stál v mírném úhlu, ale branku přeci jen trefil. Asistence: Miroslav Holec.
     
    45:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to byl lišácký kousek od VILÉMA BURIANA! Ten nyní dostal puk před branku, obránci se zapomněli. Měl tedy spoustu času na zakončení, ale sám sebe vytlačil až za brankovou čáru. Posléze v brance byl pouze obránce. Burian jej nastřelil do bruslí, od kterých se touš odrazil do branky. Bez asistence.
     
    34:53
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A další překrásná branka Třebíče! Obránci Havlíčkova Brodu opravdu neví, kde jim hlavy stojí. MIROSLAV HOLEC dostal pěknou přihrávku zpoza branky a zužitkoval jí na výbornou, když kličkou překonal brankáře. Asistence: Roman Erat, Jan Zdráhal.
     
    33:56
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč měla výhodu a zužitkovala jí, jak nejlépe mohla! Několik svižných přihrávek rozložilo obranu Havlíčkova Brodu. Tu finální vyslal Čech na hokejku MICHALA VODNÉHO, který neměl těžkou pozici na zakončení. Asistence: Martin Čech, Lukáš Havel.
     
    26:57
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to byla nádherná branka Třebíče! Havel dostal přihrávku, projel až do útočného pásma, kde pohledným pasem našel ROMANA ERATA. Ten přesnou střelou našel skulinku mezi výstrojí brankáře a navýšil na 4:0. Asistence: Lukáš Havel.
     
    26:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je to 3:0. Od mantinelu si mírně na osu hřiště popojel PETR MRÁZEK, následně i vystřelil. Jeho pokus byl tečovaný hostujícím obráncem za záda Polívky. Bez asistence.
     
    21:55
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč přidává druhou branku. MARTIN ČECH se dostal k puku téměř na modré čáře, efektivně si jej pokryl před bránícím obráncem a svižnou bekhendovou střelou vymetl pavučiny v horním rohu branky. Asistence: Petr Mrázek, Milan Přibyl.
     
    00:17
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se hned z kraje utkání ujímají vedení! Rostislav Malena vystihl chybnou rozehrávku soupeře, vystřelil a DAVID DOLNÍČEK jeho pokus tečoval za záda brankáře hostů. Asistence: Rostislav Malena.

    Radim Sochor

    Góly a asistencie: 1. Dolníček (Malena), 22. Čech (Mrázek, Přibyl), 27. Mrázek, 27. Erat (Havel), 34. Vodný (Čech, Havel), 35. Holec (Erat, Zdráhal), 46. Burian, 48. Burian (Holec), 50. Čech (Mrázek)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Štůrala (Klimeš) – Zdráhal, Malena "A", Dusík, Bilčík, Přibyl, Jaroš – Havel, Dolníček "C", Erat "A" – Čuřík, Holec , Burian – Králík, Wasserbauer, Vodný – Paták, Mrázek, Čech
    BK Havlíčkův Brod: Polívka (27. Novák) – Janáček, Prokop, Semrád, Škůrek, Zítka, Sedlák, Marcel, Jeník, Kniazev, Maliník "C", Sedláček, Kadlec, Přikryl, Endál "A", Pejchar, Milfajt, Kuchta, Chlubna

    Rozhodca: Pokorný, Blecha – Rampír, Lainka

    Diváci: 510