Espanyol – Sevilla 1:2 (kon.) | Villarreal – Barcelona 0:1 (kon.) | Sociedad – Real Madrid 4:2 (kon.)
La Coruña – Rayo Vallecano 2:2 (kon.) | Elche – Granada 1:1 (kon.)
koniec
Elche CF
1:1 (0:0)
Granada CF
Nedeľa 31.08.2014, 23:00 • Estadio Manuel Martínez Valero, Elche • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované, v strhujúcom závere zápasu, potom ako v 81. minúte Fran Rico poslal svoj tím do vedenia sa hrdinom domáceho celku stal Lombán, ktorý v nadstavenom čase nechytateľnou strelou prekonal Roberta a uzavrel tak skóre na 1:1. Treba poznamenať, že dnešnému zápasu remíza svedčala asi najviac a tak si tímy spravodlivo body rozdelili.

    Nič to ale nemení v tom,že aj po dnešnom zápase sa Elche ocitne na predposlednej priečke tabuľky, zatiaľ čo Granada poskočí na 6. miesto.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám dobrú noc. (00:52:45)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Zdá sa, že gól Elche nabudil obidva tímy, hráči teraz lietajú z jednej strany ihriska na druhú, škoda že už nám plynú posledné sekundy dnešného duelu a góly neprišli skôr.
     
    90+2
    Medzitým nám prišiel údaj o nadstavenom čase, nad rámec riadnej hracej doby sa budú nadstavovať dokopy 3 minúty.
     
    90+1
    Elche dalo gól! Je to neuveriteľné, ale Elche vyrovnáva skóre na 1:1! Edu Albácar poslal do pokutového územia Granady prudký center, ktorý skončil presne na kopačke DAVIDA LOMBÁNA, ktorý sa stáva hrdinom domáceho tímu a vyrovnáva v nadstavenom čase na 1:1!
     
    90
    Začala sa nám posledná minúta riadnej hracej doby, Elche predsa len získalo jeden priamy kop, tak uvidíme čo z toho bude.
     
    89
    Hra aj naďalej pokračuje najmä v strednej časti ihriska, už to vyzerá, že si Granada tesné vedenie postráži a z Elche si odvezie všetky tri body.
     
    88
    Naopak, domácim hráčom začínajú povoľovať nervy, zbytočne tvrdo teraz v strede ihriska zahral Pedro Mosquera a aj on vidí žltú kartu.
     
    87
    Hostia sa snažia udržiavať hru čo najďalej od vlastnej brány zatiaľ sa im to darí a nepúšťajú súpera do nejakého súvislejšieho tlaku.
     
    86
    Ten sa však skončil nezdarom, akcia je totižto prerušená útočným faulom. Po ňom zostal Nyom ležať na zemi, nevyzerá to vážne, no nazbieral nejaké tie cenné sekundy.
     
    85
    Na ihrisku sa pritvrdzuje, veľmi tvrdo zahral aj striedajúci Héctor Yuste, aj on za svoj faul vidí žltú kartu a Elche navyše získava priamy kop.
     
    84
    Ten teraz prerástol až v nepríjemný faul lakťom Albácara, ten za svoj zákrok inkasuje aj žltú kartu.
     
    83
    Tak to je veľmi kruté pre Elche, ale taký je futbal, domáci hráči mali takisto niekoľko príležitostí, no ani jednu nedokázali využiť. Môžeme očakávať stupňujúci sa tlak domáceho mužstva.
     
    82
    Domáci tréner okamžite na inkasovaný gól reaguje striedaním, z ihriska sťahuje Garryho Rodriguesa toho vystrieda Cristian Herrera .
     
    81
    Granada dala gól! Do tretice všetko dobré, hráčom Granady sa to napokon podarilo! Isaac v šestnástke súpera totálne vyšachoval trojicu brániacich hráčov, potom ešte dokázal posunúť loptu nabiehajúcemu si FRANCISCOVI RICOVI, ktorý už síce z uhla no presne zakončil za chrbát Tytońa. 0:1.
     
    80
    nevydarenú kombináciu nám pre zmenu predviedli hráči Elche, Roberto aj napriek tomu nakričal na svojich spoluhráčov. Nepáči sa mu totiž, že sa hráči dostali tak blízko brány.
     
    79
    Čoskoro nám začne posledná desaťminútovka riadnej hracej doby, na regulérny gól stále čakáme. Nyom to teraz skúšal ďalekonosnou strelou, tá ale minula bránu.
     
    78
    Hostia sa znova predčasne radovali, hlavička El-Arabiho sa síce ocitla v sieti Tytońa, avšak bolo to faule na hráča Elche, takže gól znova neplatí.

    Andrej Marienka

    Góly: 90+1. Lombán – 81. Rico

    Karty:   48. Suárez (ELC), 58. Rodrigues (ELC), 84. Albácar (ELC), 88. Mosquera (ELC) – 34. Iturra (GRA), 55. Rico (GRA), 56. Rochina (GRA), 85. Yuste (GRA)


    Elche CF: Tytoń – Edu Albácar, Roco, Lombán, Suárez – Adrián, Pedro Mosquera, Pašalić, Garry Rodrigues – Jonathas, Coro
    Náhradníci: Manu Herrera – Cisma, Cristian Herrera, José Ángel, Víctor Rodríguez, Álvaro Giménez, Fajr

    Granada CF: Roberto – Sissoko, Murillo, Babin, Nyom – Piti, Fran Rico, Iturra, Rubén Rochina – El-Arabi, Isaac
    Náhradníci: Oier – Mainz, Héctor Yuste, Javi Márquez, Foulquier, Machís

    Rozhodca: Ignacio Iglesias – Alfonso Costoya, José Gallego