Trnava B – Dubnica 1:1 (kon.) | Šaľa – Slovan Bratislava U21 2:1 (kon.) | Žilina B – Skalica 2:1 (kon.)
L. Mikuláš – Moldava 0:0 (kon.) | Dolný Kubín – Trebišov 2:0 (kon.) | Prešov – Bardejov 1:1 (kon.)
Poprad – Lok. Košice 3:1 (kon.) | Nitra – Šamorín 4:0 (kon.) | Michalovce – MFK Zvolen 0:0 (kon.)
koniec
FK Slovan Duslo Šaľa
2:1 (0:1)
ŠK Slovan Bratislava U21
Sobota 30.08.2014, 16:00 • FK Slovan Duslo Šaľa • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Šaľa otočila zápas so Slovanom a zvíťazila 2:1, sa s vami lúčime a prajeme príjemný zvyšok dňa! (18:49:02)
     
    Ešte raz sa vám ospravedlňujeme za technické problémy. V Šali sa v závere stav zmenil, domáci zabojovali a dokázali aj dvakrát skórovať. Belasí sa už na vyrovnanie nezmohli, a tak dnes body ostali doma v Šali. Domáci tím preukázal veľkú bojovnosť, zvrátil nepriaznivý priebeh a zrejme zaslúžene sa raduje z troch bodov. Belasí si pripísali prvú prehru v súťaži, aj napriek tomu, že takmer 70 minút vyhrávali.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Gešnábel, prichádza Nagy.
     
    90+1
    Žltú kartu dostává Bagi (ŠK Slovan Bratislava B).
     
    88
    Bola nariadená penalta. SAMIR NURKOVIČ si postavil loptu na biely bod a bez problémov oklamal brankára, ktorý sa hodil do opačnej strany a dáva vedúci gól Šale, ktorá otáča stretnutie.
     
    87
    Žltú kartu dostává Molnár (ŠK Slovan Bratislava B). Po faule na Nurkoviča je v pokutovom území je nariadená penalta!
     
    86
    Šaľania sú v posledných minútach aktívnejší, naopak bratislavské "béčko" znervóznelo a dopúšťajú sa zbytočných faulov.
     
    85
    Žltú kartu dostává Sipľak (ŠK Slovan Bratislava B).
     
    82
    Žltú kartu dostává Filip Ďuriš (ŠK Slovan Bratislava B).
     
    79
    Žltú kartu dostává Nurkovič (FK Slovan Duslo Šaľa) za zbytočný faul v strede pola.
     
    78
    Mäkký center do pokutového územia si spracoval na prsia striedajúci hráč hostí Ďuriš a z prvej strieľa mimo brány Kolmokova. Zaslúžil si potlesk od divákov za pekný technický moment.
     
    75
    Slovan Bratislava zahráva rohový kop. Pekná hlavička Jakúbeka, no brankár Kolmokov sa vyznamenal výborným zákrokom a má loptu pod kontrolou.
     
    74
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Tichý, prichádza Duriš.
     
    74
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Oravec, prichádza Čermák.
     
    71
    Šaľania ostali pri chuti, majú hernú prevahu na ihrisku.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 518 divákov.
     
    69
    Šaľa dala gól!

    Domáci dokázali vyrovnať! Gešnábel centroval z rohu šestnástky, uprostred nej našiel SAMIRA NURKOVIČA, ktorý presnou strelou prekonal Polačeka!
     
    67
    Tomič po odrazenej lopte z prvej trafil brvno hostí, obrana odvrátila nebezpečnú situáciu na rohový kop.
     
    66
    Šaľa sa znovu pokúšala o vyrovnanie, je to však bez vážnejšej šance. Po centri zo štandardky hlavičkoval v šestnástke Szabó, Polaček ale s prehľadom chytá.
     
    65
    Slovanisti to skúšajú pomocou rýchlych brejkov, Oravec teraz založil rýchly protiútok a snažil sa nájsť jedného zo svojich spoluhráčov v útoku, prihrával ale nepresne. Po následnom útočnom faule Šale však Belasí zostanú pri lopte.
     
    64
    Domáci tréner Ladislav Molnár sa snažil dvomi striedaniami oživiť hru svojho tímu, uvidíme, či to Chemikom pomôže. Obraz hry sa výraznejšie nemení, je však viditeľné, že hostia sa postupne zameriavajú najmä na bránenie výsledku.
     
    63
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Viktor Miklós, prichádza Lukáš Čambal.
     
    62
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Dávid Kiss, prichádza Miloš Fehervári.
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Ondrej Čurgali, prichádza Marek Tomiš.
     
    61
    To sa Slovanu nepodarilo, keďže hostia okamžite o loptu prišli. Gešnábel sa potom snažil preniknúť cez stred ihriska, bol tam ale faulovaný, domáci zahrajú štandardku z veľkej vzdialenosti.
     
    60
    Šaľania sa znovu snažili o vyrovnanie, tentoraz však akúkoľvek snahu zastavil útočný faul od jedného z útočníkov. Pri lopte teda po dlhšej dobe hostia, tí budú chcieť trochu upokojiť hru.
     
    58
    Domáci útočník Gešnábel bol v dobrej pozícii a mal dostatok priestoru pre nahrávku, hľadal Nurkoviča, ten bol ale pokrytý, navyše Polaček dobre čítal hru a včasným vybehnutím akciu zastavil.
     
    57
    Chemici akoby zapli na trochu vyššie obrátky, zatiaľ tomu chýba kvalita a presnosť. Aj tento útok okamžite skončil nepresnou prihrávkou, loptu môže vykopávať Polaček.
     
    56
    Na druhej strane v brejku Slovan, center Mikuša ale s prehľadom kryl Kolmokov. Ten okamžite založil akciu svojho tímu, tá skončila faulom domácich v strede ihriska.
     
    55
    Domáce tribúny sa už radovali z vyrovnávajúceho gólu, vzrušenie ale zastavil postranný rozhodca, ktorý signalizoval postavenie mimo hru! Možno však tento okamih predsa trochu nakopne domácich, tým sa totiž v druhom polčase doteraz veľmi nedarilo...
     
    54
    Oravec je v útoku naozaj veľmi aktívny, aj teraz stál pri zrode ofenzívnej akcie Slovanu, nahral na šestnástku Jakúbekovi, ten skúsil prízemnú strelu k žrdi, mieril tesne mimo!
     
    53
    Roh zahrával Miklós, v šestnástke ale nenašiel žiadneho zo svojich spoluhráčov. Domáci loptu odvrátili, budú sa snažiť založiť útočnú akciu.
     
    52
    Oravec mal k dispozícii voľný priestor vo vzdialenosti 25 metrov a naložil s ním výborne – vyslal nebezpečnú strelu, Kolmokov loptu s námahou vytlačil na roh!
     
    51
    Hostia naďalej zostávajú pri lopte, momentálne značne podkurujú domácej obrane, tento center Kotulu však dokázali domáci stopéri odvrátiť do bezpečia. Obraz hry sa nám príliš nemení, zdá sa, že k víťazstvu budú mať naozaj bližšie hostia.
     
    50
    Kolmokov dúfal márne, Šaľa loptu stratila. Slovan navyše podnikol zaujímavú akciu, Miklós vyviezol loptu dopredu a v šestnástke našiel Mikuša, ten dokázal nebezpečne vystreliť, mieril ale len do Kolmokova, ktorý vyrazil.
     
    49
    Zatiaľ je to v druhom polčase veľmi nesúrodé, teraz nepresne prihrávali hostia a loptu si tak mohol stiahnuť Kolmokov. Ten posiela dlhý nákop dopredu, dúfajúc, že tam v súbojoch uspejú ofenzívni hráči domácich.
     
    48
    Po výkope Polačeka sa hostia snažili o postupný útok, všetko ale zastavil faul Belasých v strede poľa. Rozohrávať teda mohla Šaľa, akcia skončila po nepresnej prihrávke.
     
    48
    Szabó nenamieril presne, jeho priama strela smerovala mimo brány Polačeka, ten teda dnes zatiaľ bez žiadneho vážnejšieho zásahu.
     
    47
    Po výkope Kolmokova bol v útočnom súboji faulovaný Szabó, rozhodca odpískal štandardku v prospech Šale zo zaujímavej pozície z cca 25 metrov. Loptu pošle smerom na bránu Szabó.
     
    46
    Belasá rezerva mala k dispozícii úvodný výkop druhého polčasu, čo hostia okamžite využívajú na postupný útok z vlastnej polovice. Kotula posielal pekný center do šestnástky, Kolmokov vyrazil. Po odrazenej lopte prišiel útočný faul hostí, pri lopte teda bude Šaľa.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Rozhodca nepridal ani jednu nadstavenú minútu a ukončil tak prvé dejstvo dnešného stretnutia. Sledovali sme zaujímavý a rušný futbal, najmä úsek medzi 15.-30. minútou bol veľmi zaujímavý. Viac šancí si vypracovali hostia, ktorí sa v 21.minúte dostali do vedenia po presnej hlavičke Tichého. Domácich brzdia najmä nepresné kombinácie a slabá finálna fáza, stále však majú celý jeden polčas na to, aby zápas zvrátili. Belasí však budú chcieť víťazstvo udržať, keďže boli doteraz o niečo lepším tímom. Pri začiatku druhého polčasu sa na vás tešíme od 17:00.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Oravec sa pokúsil o priamu strelu, to však veľmi úspešné nebolo, keďže trafil len do múru. Kolmokov teda zasahovať nemusel, polčas sa už zrejme čoskoro skončí.
     
    45
    Slovan sa po výkope Polačeka dostával do zaujímavej akcie, ktorú zastavil faulom Richard Konopásek, ktorý za tento zákrok vidí žltú kartu. Nasleduje štandardka Slovana z cca 30 metrov.
     
    44
    Urban posielal center do šestnástky, tam sú ale Šaľania zatiaľ nedôrazní a navyše prehrávajú osobné súboje. Aj v tomto prípade totiž úspešne zasiahli obrancovia Slovana a odvrátili loptu do bezpečia.
     
    43
    Chemici rozohrali štandardku po faule na Gešnábela, získali však len outové vhadzovanie. Kiss odtiaľ posielal loptu do šestnástky, tam odhlavičkovali pozorní obrancovia. Po odrazenej lopte prišiel zablokovaný center, nasleduje roh Šale.
     
    42
    Nepríjemný zákrok od Oravca, ten zozadu skosil unikajúceho Gešnábela, za čo uvidí žltú kartu. Domáci hráč si pri zákroku navyše zrejme natiahol sval a bude potrebovať krátke lekárske ošetrenie.
     
    40
    Hra sa navyše otočila na druhú stranu, tam aktívni hráči Belasých. Tí vybojovali outové vhadzovanie, po dlhom oute Molnára do šestnástky dobre zapracovala obrana a odvrátila loptu do bezpečia.
     
    39
    Nepresnosti, a nepresnosti...to dnes zatiaľ platí o domácom tíme. Šaľa totiž premrhala ďalší náznak šance, keď loptu dopredu vyviezol Gešnábel, miesto strely ale volil nepresnú prihrávku. Slovanisti v obrane tak stále relatívne pokojní.
     
    38
    Sledujeme pokojnejšie okamihy stretnutia, futbal sa odohráva predovšetkým medzi šestnástkami, brankári momentálne veľa práce nemajú. Hostia pozorne bránia svoje vedenie, domáci nedokážu vymyslieť nič zaujímavé.
     
    37
    Šaľania v lepšom držaní lopty, vytvorili si aj malú územnú prevahu. Je to však mimo nebezpečného priestoru v šestnástke, tam zatiaľ kraľuje pozorná obrana hostí na čele s Polačekom.
     
    36
    Domáci Szabó v týchto chvíľach robí problémy obrane Belasých, znovu totiž prenikol pozdĺž hranice šestnástky a centroval do jej stredu, tam ale v hlavičkovom súboji loptu odvrátil Kotula.
     
    35
    Po chvíli mlčania sa v ofenzíve prejavili aj hosťujúci hráči, Miklós chcel rozbehnúť rýchly protiútok, to by však nesmel nepresne prihrávať. Teraz pri lopte Šaľa, avšak ďaleko od brány Polačeka.
     
    34
    Tak teraz je Šaľa v útoku predsa len trochu presnejšia. Matič sa snažil prejsť do šestnástky, čo sa mu síce podarilo, následný center z jeho kopačky ale zablokovali pozorní obrancovia.
     
    33
    Domáci zakladali útok z vlastnej obrannej polovice a snažili sa preniknúť cez sformovanú obranu Slovana, Nurkovič ale fauloval v útočnom súboji, pri lopte teda znovu Belasí.
     
    32
    Hru Šale zatiaľ brzdia obrovské nepresnosti. Po rozohrávke od Kolmokova chceli Chemici podniknúť rýchly protiútok, ten bol ale okamžite zastavený zlou a nepresnou nahrávkou.
     
    31
    Po centri z rohu sa v šestnástke nič zaujímavé neudialo, keď loptu odvrátila obrana Šale. Po odrazenej lopte ešte mali Belasí k dispozícii outové vhadzovanie, po snahe Molnára ale loptu chytá Kolmokov.
     
    31
    Mohlo byť zvýšené! Bagi potiahol loptu dopredu a presne do šestnástky nahral Tichému, ten vystrelil z výbornej pozície a už takmer dvíhal ruky nad hlavu, skvelým zákrokom ale podržal svoj tím Kolmokov, ktorý vyrazil na roh!
     
    30
    Z domácej ofenzívy je zatiaľ najvýraznejší Gešnábel, aj teraz sa snažil v útoku niečo vymyslieť a prípadne aj ohroziť Polačeka, jeho nahrávka ale bola nepresná.
     
    29
    Šaľa chcela založiť útok pomocou dlhej prihrávky z vlastnej obrannej polovice, Gešnábel bol však v postavení mimo hru a tak sa akcia okamžite skončila.
     
    28
    Po výkope Polačeka ale znovu vzrušenie pred bránou Šale, Jakúbek sa totiž odhodlal k strele z 20 metrov a mieril to veľmi pekne, Kolmokov bol dobre postavený a úspešne zasiahol.
     
    27
    Tak Šali sa predsa len podarilo založiť súvislejšiu útočnú akciu, z tej rezultoval rohový kop. Po centri do šestnástky najvyššie vyskočil Polaček a kryl loptu do svojich rukavíc.
     
    26
    Snahu hostí zastavil útočný faul Jakúbeka, ten uštedril brániacemu hráčovi šlapák. Jakúbek by si na podobné situácie mal dať pozor, už má na konte jednu žltú kartu.
     
    25
    Hra sa na malý moment upokojila, domáci sa ešte stále akoby nespamätali z inkasovaného gólu a preto pri lopte stále viac Slovan. Zatiaľ je to len v rovine kombinácií na vlastnej polovici ihriska.
     
    24
    Šaľania následne zle rozohrali a k útoku sa tak opäť dostali hostia, ktorí získali outové vhadzovanie až pri rohovej zástavke pri bráne Šale, po dlhom oute do šestnástky ale loptu kryl Kolmokov.
     
    23
    Slovanistov vedúci gól evidentne povzbudil, okamžite po rozohrávke Šale získali loptu a založili útočnú akciu, tentoraz bol ale snaživý Miklós odzbrojený.
     
    22
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Belasí sa dočkali vedúceho gólu! Akciu začal pekným prienikom kapitán Oravec, ktorý poslal presný center do šestnástky, kde sa v hlavičkovom súboji presadil SIMON TICHÝ a poslal loptu presne do siete! Veľká radosť na strane Belasých, vstrelili dôležitý vedúci gól.
     
    20
    Po centri Kissa z rohového kopu sa v šestnástke presadzovali hneď niekoľkí hráči Šale, rozhodca však videl útočný faul a tak môže loptu vykopávať Polaček. V týchto minútach sledujeme naozaj zaujímavý a útočný futbal z oboch strán.
     
    20
    Mierny tlak Šale pokračuje priamym kopom z cca 30 metrov, Szabó prekvapivo skúsil priamu strelu a takmer zaskočil Polačeka! Ten len s námahou vyrazil na rohový kop.
     
    19
    Okamžite vzrušenie na opačnej strane, Gešnábel potiahol loptu do šestnástky a miesto strely volil radšej nahrávku na spoluhráčov, to však nebolo dobré rozhodnutie, keďže loptu odkopol jeden zo stopérov hostí.
     
    18
    Šanca strieda šancu, teraz mohli vyhrávať hostia! Oravec fantasticky zahral štandardku, keď krásne vystrelil ponad múr a už-už sa zdalo, že lopta skončí v sieti, nakoniec sa odrazila od brvna a mimo priestoru brány! Kolmokov bol už prekonaný, teraz mali domáci poriadny kus šťastia.
     
    17
    Po výkope Polačeka bol v hlavičkovom súboji na útočnej polovici faulovaný útočník Tichý, Belasí majú k dispozícii štandardku z veľkej vzdialenosti. Loptu zahrá Oravec.
     
    16
    Chemici predviedli peknú akciu, Szabó peknou prihrávkou vysunul Čurgaliho, ten mal v šestnástke dostatok priestoru a snažil sa prelobovať Polačeka, mieril len tesne nad bránu, domáci mohli viesť!
     
    15
    Žltú kartu dostává Matej Jakúbek (ŠK Slovan Bratislava B).
     
    15
    Po štandardke sa k strele z väčšej vzdialenosti odhodlal technicky disponovaný Jakúbek, mieril to veľmi pekne, Kolmokov s námahou vyrazil!
     
    14
    Šaľania stratili loptu, keď sa Szabó v hlavičkovom súboji nepresadil. Následne podnikol rýchly brejk Mikuš, ten bol ale faulovaný, nasleduje ďalšia štandardka Belasých.
     
    13
    Hra získala lepšie tempo, Slovan teraz okamžite po získaní lopty znovu zaútočil, Kolmokov ale center do šestnástky úspešne vyrazil. Na ťahu sú tak znovu domáci.
     
    12
    Okamžite po odvrátení štandardky podnikla Šaľa rýchly brejk, domáci sa dokonca dostali do prečíslenia, Gešnábel bol ale pri rozhodujúcej kľučke zastavený pozornou obranou Slovana!
     
    12
    Štandardku zahrával kapitán Oravec, posielal center tesne za hranicu šestnástky, tam ale dobre zapracovala obrana domácich a odvrátila loptu do bezpečia.
     
    11
    Miklós je zatiaľ na ľavej strane aktívny, keď sa pokúsil založiť ďalšiu útočnú akciu a loptu posielal dopredu na Tichého. Ten bol v súboji faulovaný, hostia majú k dispozícii štandardku z 25 metrov.
     
    10
    Po menšom vzrušení na oboch stranách sa hra upokojila a znovu prebieha v strede poľa. Oba tímy si uvedomujú dôležitosť zápasu a nechcú urobiť chybu, prvý gól môže byť veľmi dôležitý.
     
    9
    Miklós rozohral nakrátko na Kotulu, ten si ešte loptu trochu potiahol do stredu ihriska a vystrelil z 25 metrov, namieril ale nepresne a Kolmokova tak vôbec neohrozil.
     
    8
    Hra sa otočila na druhú stranu, kde sa do útoku postupne dostáva Slovan. Hostia získali štandardnú situáciu z cca 30 metrov, loptu zahrá Miklós.
     
    7
    Prvý zákrok Polačeka, po centri Ďatka sa do vzduchu zavesil vysoký útočník Nurkovič a hlavičkou sa snažil prekonať Polačeka, ten bol ale dobre postavený a loptu s prehľadom kryje do svojej náruče.
     
    6
    Šaľa bude môcť zahrávať štandardnú situáciu z 30 metrov, pri útočnej snahe bol faulovaný Gešnábel. Center do pokutového územia pošle Ďatko.
     
    5
    Hra sa teraz odohráva najmä v strede ihriska, mužstvá sa vybíjajú v mnohých osobných súbojoch a nedokážu si vypracovať ucelenú útočnú akciu. Zatiaľ je to predovšetkým o opatrnosti.
     
    4
    Slovan v prvej zaujímavej šanci, Mikuš potiahol loptu po pravej strane a nahrával do šestnástky Tichému, ten si v zaujímavej pozícii loptu zle spracoval a Kolmokov tak zasahovať nemusel.
     
    3
    Po úvodných sekundách, ktoré boli v réžii domácich, sa do útoku dostáva aj Slovan. Akciu ale zastavil útočný faul v podaní Belasých, pri lopte tak znovu Chemici.
     
    2
    Šaľa získala k dispozícii štandardnú situáciu, hostia zahrali rukou a Urban mohol zahrávať priamy kop tesne spred šestnástky. Z dobrej pozície nemieril presne, mieril mimo brány a odkopávať tak môže Polaček.
     
    1
    Šaľa mala k dispozícii úvodný výkop a snaží sa rozohrať prvú útočnú akciu. Zatiaľ je to len v rovine kombinácií na vlastnej obrannej polovici.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -5
    Prajeme vám príjemné futbalové popoludnie priamo zo štadióna v Šali. Dnes sa tu zišla slušná divácka kulisa, ktorá bude sledovať šláger 6.kola DOXXbet ligy vo futbale. Domáci Chemici sa budú chcieť vytiahnuť proti rezerve Slovana, ktorá v doterajšom priebehu ligy ešte neprehrala. Zápas začne o pár chvíľ, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov – Kiss, Ďatko (C), Blagojevič, Konopásek – Matič, Urban, Čurgali, Gešnábel – Nurkovič, L.Szabó
    Náhradníci: Rusznák (NB) – Kochan, Holeva, Nagy, Tomiš, B.Szabó, Fehervári

    ŠK Slovan Bratislava B: Polaček – Sipľak, Molnár, Kotula, Cingel – Mikuš, Oravec (C), Jakúbek, Bagi, Miklós – Tichý
    Náhradníci: Sakar (NB) – Fratrič, Ďuriš, Čermák, Matejka, Čambal, Rodriguez Chabi

    Rozhodca: Čiernik – Poracký, Perát.
     
    V sobotu 30. augusta 2014 o 16.00 hod. majú možnosť zhliadnuť priaznivci futbalu zaujímavý duel 6. kola DOXXbez ligy, v ktorom privíta Slovan Duslo Šaľa nováčika súťaže a jedno z príjemných prekvapení nového ročníka rezervu bratislavského Slovana. Mladí zverenci trénera Jozefa Majoroša sa od úvodného kola usadili na čele tabuľky, na ktorom sa najmä zásluhou výbornej hry na ihriskách súperov (poznámka: vyhrali v Novom Meste, Dubnici a s FK Pohronie vždy o gól)držia doposiaľ spolu s ďalším nováčikom Skalicou. Pekný futbal predvádzajú aj zverenci trénera Ladislava Molnára najmä v posledných stretnutiach aj s patričným bodovým ohodnotením je to na tento ťahák kola vhodná pozvánka pre priaznivcov futbalu. V ďalších stretnutiach šiesteho kola sa stretnú dvojice: Senec – Pohronie (už v piatok o 16.00 hod.); jun. Trnava – Dubnica; Žilina "B" – Skalica a Nitra – Šamorín, ktoré sa hrá v sobotu o 130 hos. pri umelom osvetlení. Kolo dohrajú v nedeľu o 16.00 hodine v Seredi, kde privítajú Nové Mesto n/V.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Tomáš Schügerl

    kompi

    Góly: 69. Nurkovič, 88. Nurkovič (pen.) – 22. Tichý

    Karty:   45. Konopásek (SAL), 79. Nurkovič (SAL) – 15. Matej Jakúbek (SBB), 42. Oravec (SBB), 82. Ďuriš (SBB), 85. Sipľak (SBB), 87. Molnár (SBB), 90+1. Bagi (SBB)


    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov – Kiss, Ďatko (C), Blagojevič, Konopásek – Matič, Urban, Čurgali, Gešnábel – Nurkovič, L.Szabó
    Náhradníci: Rusznák (NB) – Kochan, Holeva, Nagy, Tomiš, B.Szabó, Fehervári

    ŠK Slovan Bratislava U21: Polaček – Sipľak, Molnár, Kotula, Cingel – Mikuš, Oravec (C), Jakúbek, Bagi, Miklós – Tichý
    Náhradníci: Sakar (NB) – Fratrič, Ďuriš, Čermák, Matejka, Čambal, Rodriguez Chabi

    Rozhodca: Čiernik – Poracký, Perát

    Diváci: 518