Brazília – Nemecko 1:7 (kon.)
koniec
Brazília
1:7 (0:5)
Nemecko
Utorok 08.07.2014, 22:00 • Estádio Governador Magalhães Pinto, Belo Horizonte • Majstrovstvá sveta
Predzápasové kurzy
     
    90
    Brazília dala gól!
    Predsa len jeden gól do siete Neuera. OSCAR dostal priveľa priestoru a tvrdá rana do siete súpera znamená aspoň čestný zásah pre organizátorskú krajinu.
     
    79
    Nemecko dalo gól!

    Siedmy gól v sieti Brazílie. ANDRÉ SCHÜRRLE dostal loptu na ľavej strane a nechytateľne ju zavesil pod brvno. Gólman César sa opäť iba bezmocne pozerá na loptu vo svojej sieti. Dnes už neuveriteľný siedmykrát.
     
    69
    Nemecko dalo gól!

    Demolácia najúspešnejšej krajiny v histórii futbalového šampionátu pokračuje. Brazília absolútne nezvládla situáciu, Marcelo nepochopiteľne zle vystúpil a streidajúci ANDRÉ SCHÜRRLE ranou z malého vápna zavŕšil poltucet v sieti Brazílie.
     
    29
    Nemecko dalo gól!

    SAMI KHEDIRA si vymenil loptu s Özilom a napokon vystrelil. Ani táto situácia sa neskončila inak ako gólom a stav je neuveriteľných 0:5 z pohľadu domácich.
     
    26
    Nemecko dalo gól!

    Brazílska defenzíva je dnes absolútne nezorganizovaná a TONI KROOS pridáva svoj druhý gól v tomto zápase po perfektnej Khedirovej prihrávke. Hráč s loptou na kopačke pred prázdnou bránkou zaváhať nemôže.
     
    24
    Nemecko dalo gól!

    Tak toto je neuveriteľné! TONI KROOS si nabehol na ukážkový center spoluhráča Lahma a okamžité zakončenie neskončilo inak ako presným zásahom. Brazília prehráva o neuveriteľné tri góly.
     
    23
    Nemecko dalo gól!

    Brazílska defenzíva vôbec nezvládla situáciu a MIROSLAV KLOSE ostal úplne voľný v šestnástke súpera. Klose dostal rýchlu prihrávku a nezaváhal ani na sekundu. Okamžitá rana do opustenej siete skončila gólom.
     
    11
    Nemecko dalo gól!

    Hostia sa dostávajú do vedenia! Po rohovom kope sa k lopte na ľavej strane pokutového územia dostal THOMAS MÜLLER, ktorý okamžitou technickou strelou rozvlnil sieť.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 90. Oscar – 11. Müller, 23. Klose, 24. Kroos, 26. Kroos, 29. Khedira, 69. Schürrle, 79. Schürrle

    Karty:   68. Dante (BRA)


    Brazília: ésar – Maicon, Luiz (C), Dante, Marcelo – Gustavo, Fernandinho (46. Paulinho) – Hulk (46. Ramires), Oscar, Bernard – Fred (70. Willian)
    Náhradníci: Jefferson, Victor – Dani Alves, Maxwell, Henrique, Paulinho, Ramires, Hernanes, Jo

    Nemecko: Neuer – Lahm (C), J. Boateng, Hummels (46. Mertesacker), Höwedes – Khedira (77. Draxler), Schweinsteiger – T. Müller, Kroos, Özil – Klose (58. Schürrle)
    Náhradníci: Zieler, Weidenfeller – Durm, Mertesacker, Götze, Großkreutz, Ginter, Schürrle, Draxler, Kramer, Podolski

    Rozhodca: Marco Rodríguez – Marvin Torrentera, Marcos Quintero (všetci traja MEX). Štvrtý rozhodca: Mark Geiger (USA)