Nigéria – Bosna 1:0 (kon.) | Belgicko – Rusko 1:0 (kon.) | J. Kórea – Alžírsko 2:4 (kon.)
koniec
Nigéria
1:0 (1:0)
Bosna a Hercegovina
Nedeľa 22.06.2014, 00:00 • Arena Pantanal, Cuiaba • Majstrovstvá sveta
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 00:00.
     
    Situácia v skupine F:

    Atraktivitou nie príliš zaujímavá skupina nám v prvých dvoch zápoleniach priniesla výhru Argentíny nad Bosnou a Hercegovinou 2:1, keď Juhoameričanov spasil Lionel Messi. Druhý zápas priniesol bezgólovú remízu jedného z najnudnejších zápasov Mundialu. Reč je o zápase Nigérie s Iránom.

    Poradie je teda nasledovné:

    1. Argentína 2:1 – 3 body
    2. Nigéria 0:0 – 1 bod
    3. Irán 0:0 – 1 bod
    4. Bosna a Hercegovina 1:2 – 0 bodov

    Vzájomné zápasy evidované nie sú, nakoľko sa spolu tieto dva mužstvá doteraz ešte nestretli. V nedeľu v noci niečo pred druhou hodinou teda spoznáme prvý vzájomný výsledok týchto dvoch tímov.
     
    -10
    Vitajte ešte raz pri dnešnom poslednom zápase, v ktorom sa stretne reprezentácia Nigérie s reprezentáciou Bosny a Hercegoviny. Hráči už čakajú v tuneli, prešlapujú z nohy na nohu, sú až príliš nedočkaví.
    Pripomínam, že úvodný zápas druhého kola v skupine F medzi Argentínou a Iránom skončil 1:0, keď sa v hodine dvanástej presadil Lionel Messi.
     
    -5
    Vypočujeme si hymny oboch krajín, najskôr hymna Nigérie, následne hymna Balkánskej krajiny. Zaplnený štadión v Cuiabe dnes spievať hymny zrejme nebude.
     
    Všetko nachystané!

     
    -3
    Hráči si už podávajú ruky, o chvíľu los a ide sa na to!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Futbalová noc sa práve v tejto chvíli začína! Výkop mala Nigéria, ktorá bude hájiť svoje farby v zelenej kombinácii, kým hráči Bosny v kombinácii bielej. Hneď od úvodu aktivita zelených, ktorí sa snažili dostať cez obranu Bosny – neúspešne.
     
    2
    Na druhej strane sa snažili o útok pravý obranca Mujdža, ktorý centroval loptu na Džeka, ktorý sliedil v šestnástke. Lopta smerujúca naňho však k nemu nedošla, dobrý zásah nohou jedného zo stopérov Afričanov.
     
    3
    Emenike sa dostal k dobrej lopte, ktorá bola naňho nakopávaná. Šunjić vyzerá byť poriadne nervózny, už jeho druhá chyba v obrane. Snaha Emenikeho vyústila k zisku prvého rohového kopu.
     
    4
    Roh nebol zahratý príliš dobre, po centri bola lopta odvrátená, z druhej vlny sa podarilo nabehnúť Onazimu, ktorý tvrdo vypálil, bohužiaľ pre zelených len vysoko nad.
     
    5
    Veľká šanca pre Bosnu, avšak Pjanič, ktorý dostával loptu na hranici ofsajdu bol podľa čiarového rozhodcu v ofsajde. Nebyť tohto momentu, mohol sa hráč Bosny dostávať do dobrej šance, keď by sa sám ocitol pred Eneyamom na prave jstrane šestnástky. Perfektne zahratá akcia na jeden dotyk v podaní hráčov v bielom.
     
    6
    Medunjanin dostáva žltú kartu, Nigéria má Bosniakov evidentne prečítaných. Stiahnutie za dres, okrem trestu aj dobrá pozícia na exekúciu priameho kopu.
     
    7
    Technický pokus od Odemwingieho sa podľa všetkého obtrel o ľavú tyč Begovičovej brány. Toto bola dobrá strela!
     
    8
    Výborný prechod Pjanića do útoku, po spleti prihrávok a vyšachovaní súpera strieľal z hranice šestnástky hráč maďarského Ferencvárosu Muhamed Bešič. Bohužiaľ, vysoko nad.
     
    9
    Emenikeho krásny lob na Musu. Rýchlostná citlivosť obrannej línie Bosny je poriadne citeľná. Rýchlosť je na strane Nigérie, bez pochýb. Teraz však zlyhal Musa, ktorý mohol perfektnú loptu pohodlne spracovať, nestalo sa tak.
     
    10
    Na druhej strane tu máme nepriamy kop po faule na jendého z hráčov v bielom. Center hľadal Džeka, Nigéria v zadných radoch však veľmi pozorná.
     
    11
    Hrá sa futbal zo strany na stranu, pri lopte už opäť Nigéria, akcia po pravej strane vedená rýchlym Musom končí strelou spoza šestnástky od Obiho Mikela. Len tesne vedľa pravej tyče!
     
    12
    Trošku nám hra spasívnela, v takom vysokom tempe, v akom sa hralo prvých 10 minút sa vydržať nedá. Už vidíme aj prvé straty lôpt.
     
    13
    Ofsajdová pozícia pre Obiho Mikela, ľavý obranca Nigérie Oshaniwa posielal loptu práve na hráča FC Chelsea. Škoda, že sa John ocitol v ofsajde. Následná Odemwingieho strela nemala žiaden význam.
     
    14
    Strela spoza obrancu a spoza šestnástky od Onaziho, ktorý vyriešil situáciu čisto Africky – keď nevieš čo s loptou – vystreľ! Begovič sa aspoň natiahol.
     
    15
    Spleť prihrávok na strane Bosny, hrá sa však v strede ihriska, Nigéria však zatiaľ pozorne a dobre bráni. To isté sa však dá povedať aj o ich súperovi. Aj keď rýchlostne nestíhajú, kompenzujú si to silou.
     
    16
    Trošku sa nám rozfaulovalo. Neistota bosnianskej obrany, z čistej lopty len odkop do neznáma, zachytená lopta Nigérijčanmi, no ani oni si s loptou nevedeli dať rady, a tak ju vrátili Bosniakom nazad.
     
    17
    Nigérijčania získavajú menšiu prevahu v zápase. Bosna a Hercegovina je v obrane neistá, zdá sa, že sa táto neistota dostáva na kopačky všetkých hráčov v bielom. Snáď ich to prejde, nech je tento zápas čoraz viac okorenený.
     
    18
    Máme tu prvý rohový kop Bosniakov. Konečne sa po dlhom čase dostali k slovu aj Balkánci. O strelu sa pokúsil Misimović, jeho pokus smeroval vysoko nad.
     
    19
    Hra sa pomaly, ale isto opäť vyrovnáva, hrá sa v strede ihriska. Jediný, ktorý sa dnes nevie nájsť je Edin Džeko, ten sa dnes na ihrisku stále len hľadá.
     
    20
    Ďalšia strela v podaní Nigérie, jedinou istotou v zadných radoch Bosny je Begovič, ktorý s prehľadom chytá.
     
    21
    Tak toto je neuveriteľné! Hrubá chyba, fatálny a neuveriteľný moment. Edinovi Džekovi bol odopretý gól! Bol krásne vysunutý, rútil sa sám na brankára, sieť sa krásne zatrepotala, ale rozhodca je tiež len človek. Bohužiaľ, tak to vo svete futbalu býva. Bol to určite regulérny gól!
     
    To nebol ofsajd!

     
    22
    Na druhej strane sa mohol presadiť Emenike, k centrovanej lopte sa však nedostal. Begovič opäť úplne nekompromisný.
     
    23
    Momentálne najlepší africký brankár Enyeama si poradil s ďalšou tvrdou strelou v podaní Pjanića. Dobre mierený projektil len d opostaveného brankára Nigérie.
     
    24
    Opäť, tentoraz bez zdvihnutej zástavky sa Džeko rútil sám na Enyeamu. Tentoraz sa mu však nepodarilo tohto brankára Lille prestreliť, je z toho len roh. Opäť nádejná šanca.
     
    Šanca Džeka

     
    25
    Šance z rohových kopov sa budú snívať hráčom možno len v sne. Namiesto toho sa črtala šanca zelených, ktorí však zlyhali pred šestnástkou súpera.
     
    26
    Opäť šanca Bosny, tentoraz sa však Lulićovi nepodarilo prestrčiť loptu na Džeka. Ten operoval na ľavej strane, presúva sa jedna radosť.
     
    27
    Onazi páli z nepripravenej pozície celkom zbytočne. Hráči Nigérie dokončujú akcie zbrklo, unáhlene. Možno by to ešte trebalo chvíľočku podržať, vyšachovať súpera.
     
    28
    Ak by teraz niekto vbiehal do pokutového územia po Pjanićovej delovke, mohla byť z toho pekná šanca, Enyeama tentoraz vyrážal len tesne pred seba.
     
    29
    Nigéria dala gól!
    Bosniaci protestujú, že bol Spahić faulovaný, tentoraz to však neprešlo. PETER ODEMWINGIE založil akciu, ktorú sám aj zakončil, posunul loptu na pravú stranu na Emenikeho, ktorý centroval do ohňa, kde si prevzal loptu spomínaný strelec. Strela z prvej sa do brány dostáva popod Begovičove nohy!
     
    Peter ODEMWINGIE – 1 : 0

     
    30
    Bosnu môže neuznaný gól v konečnom účtovaní mrzieť. Akosi sú Balkánci na tomto šampionáte utláčaní. Na druhej strane, obrana je dnes v tábore Balkáncov možno na dovolenke. Absolútne nevládzu za aktívnymi hráčmi v zelenom.
     
    31
    Tempo hry sa akosi spomalilo, polhodina hry za nami. Nechajme sa prekvapiť, čo prinesie ešte hodina hry, ktorá na nás čaká.
     
    32
    Bosniaci sú nervózni, aj keď sú pri lopte, akosi sa nevedia dohodnúť respektíve uvolniť. Na druhej strane po strate lopty Nigérijčania ihneď pália, Odemwingieho strela opäť len do Begoviča.
     
    33
    Vpredu v šestnástke Nigérie operoval Džeko, vysoká lopta, ktorá naňho smerovala bola perfektná a hrateľná. Škoda tejto šance, ktorú mu zneškodnil Enyeama.
     
    Tak padol zatiaľ jediný gól


     
    34
    V aréne Pantanal sa diváci bavia, vidíme mexické vlny. Škoda, že na trávniku sa hráči takto podobne nebavia. Je to skôr trápenie ako užívanie si futbalu.
     
    36
    Zranenie Emenikeho, menšie hádky v tábore Bosny. Nehrá sa, máme tu aj menšiu občerstvovaciu pauzu.
     
    37
    Je mi to až ťažké napísať. Ale vážení a milí, sme na MS v Brazílii a poriadne sa v týchto chvíľach nedá čo komentovať. Je to dosť smutné, atraktivita zápasu je na bode mrazu.
     
    38
    Konečne aké-také vzrúšo v podaní rohového kopu, ktorý si Nigéria pohodlne vybojovala cez ľavú stranu obrany, ktorá je dnes akosi až príliš prechodná.
     
    39
    Flagrantné bránenie Bosniakov, je to až neuveriteľné, akí sú nedôslední v obrane. Nigéria a jej šance – raz to tam už padlo, môže aj po druhýkrát.
     
    40
    Dobrá zónová obrana v podaní Nigérie, loptu dostal na svoju kopačku Medunjanin, ktorý nemal čo urobiť, nemal komu nahrať, tak vystrelil. Len do radov divákov, ktorí majú o jeden exemplár lopty zvanej Brazuca naviac.
     
    41
    Bosna sa v útoku snaží čoraz viac, škoda, že to v zadných radoch tak škrípe. Hlavne po ľavej strane, ktorá je dnes deravá ako ementál.
     
    42
    Záver polčasu sa nám nezadržateľne blíži, zrejme padne obom mužstvám tento oddych vhod, nakoľko ten futbal nie je vôbec hoden MS.
     
    43
    Hajrović pohodlne prechádza cez polku obrany Nigérie, snažil sa dostať pred šestnástku, rozhodol sa však pre prihrávku na Džeka, neurobil dobre. Edin loptu nedostal, zbytočná strata lopty.
     
    44
    Hajrović dostával loptu na pravú stranu zálohy, odkiaľ mal rozvíjať svoj postupný útok. Dobre sa však vrátil Emenike, ktorý zabránil pohrome.
     
    45
    Až príliš veľa priestoru dostal Džeko po Pjanićovej prihrávke. V šestnástke sa však Edin zle zorientoval, lopta smerovala vysoko nad. Škoda tejto šance.
     
    45+1
    Lulić opäť videl voľného Džeka, ktorý loptu znovu napálil len nad Enyeamovu bránu.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Máme za sebou prvý polčas, ktorý bol viac než zaujímavý. Aj keď to v druhej polke polčasu tak nevyzeralo, zápas bol poriadne zamotaný. Najskôr neuznaný regulérny gól Edina Džeka a potom regulérny gól Odemwigieho. Stav teda po prvom polčase 1:0. Obrana Bosny dnes asi zaspala na vavrínoch. Neistá a ťažkopádna hra či už pri bránení alebo pri zakladaní útokov berie istotou aj z kopačkiek napríklad Edina Džeka. Nechajme sa prekvapiť, čo prinesie druhá 45 minútovka.
     
    Štatistiky

    Držanie lopty: 45 % : 55 %
    Strely celkom: 10:9
    Strely na bránu: 5:4
    Rohy: 2:2
    Fauly: 3:2
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    V Cuiabe sa nám začal druhý polčas, ktorý začal tím ktorý ťahá za kratší koniec. Podľa všetkého sa nič nemenilo, žiadne zmeny v zostave, tie nás len čakajú.
     
    47
    Uspávacia taktika od Bosny, Nigériu sa snažia uspať krátkymi a presnými prihrávkami. Následne sa lopta dostala na pravú stranu, zachytil ju Pjanić, ktorý posielal loptu do ohňa na Džeka, ten bezhlavo pálil, a tak lopta skončila nad bránou brankára z Lille.
     
    48
    Vyzerá to tak, že sa Bosniaci zobudili, o narážačku sa snažili Misimović spolu s Mujdžom, škoda toho, že sa nedostali do šestnástky.
     
    49
    Nigéria si v druhom polčase zatiaľ ešte ani nepípla. Pjanič sa snažil odcentrovať z ľavej strany, len do zázemia, odkop od Enyeamu.
     
    50
    Dobrá hra od Bosny, nakoniec však ani Džeko ani Medunjanin nič z tejto akcie nevyťažili. Nakoniec z toho nebude ani rohový kop, ktorý odvrátili hráči v zelenom.
     
    51
    Do hry sa pomaly po piatich minútach zapájajú Nigérijčania. Ďalej ako po stredový kruh sa však nedostali.
     
    52
    Nepríjemný faul na Pjaniča od Onaziho. Dokonca v útočnej časti hry zelených, čo je dosť nepochopiteľné – šlapák ako set. Zatiaľ je tento polčas veľmi neefektívny a vôbec nie oku lahodiaci.
     
    Nové pravidlá v praxi...

     
    53
    Straty lôpt sa kopia a kopia, dokonca si v rozhodujúcej chvíli Bosniaci ani len nerozumeli, keď sa Džeko s Misimovičom nezhodli. Obaja sa totiž v šestnástke zrazili.
     
    54
    Šunjič hrá dnes veľmi neisto, Emenike sa s ním pohral, no k lopte to mal príliš ďaleko. Všetko riešil Begovič.
     
    55
    Begovič si poradil s pokusom od Babautundeho, skvelá strela k pravej tyči len do jeho rukavíc. Konečne sa začína aj strieľať ako z dela.
     
    56
    Onazi si robil pozíciu, ani Odemwingie, ale ani Emenike nedokázali dobre vystrelič, Begovič bol pozorný. Na hraciu plochu príde Ibiševič.
     
    57
    Hajroviča strieda Ibiševič.
     
    58
    Ďalšie striedanie, odchádza Lulič, prichádza Salihovič.
     
    58
    Babatunde sa ocitol v ofsajde, bez protestov odovzdáva loptu, Spahić už rýchlo rozohráva.
     
    59
    Babatunde prihráva na Emenikeho, ktorý si robil priestor cez Spahića. Opäť sa mu podarilo prekabátiť kapitána Bosny. Nebyč toho, že je v šestnástke sám, mohla to byť sľubná šanca.
     
    60
    Máme za sebou hodinu hry, nechajme sa prekvapiť čo nám prinesie posledná polhodina.Z tlaku Bosny asi nebude nič, nakoľko je teraz na koni Nigéria.
     
    61
    Babatunde krásne prenikol, dokázal sa presadiť cez duo Spahić a Šunjič. Jeho delovka narobila brankárovi Stoke City poriadne problémy.
     
    62
    Následne akcia pokračovala ďalej. Do perfektnej šance sa dostal Emenike, ktorého zastavil skvelý Begovič. Vystrčil nohu, do ktorej mu Emenike loptu nakoniec aj kopol. Mohlo to byť kľudne 2:0!
     
    63
    Džeko sa dnes nevie dostať do hry. Pjaničova akcia smerujúca na jeho kopačky stroskotala na obrane Nigérie. Edia Džeka možno postihol ten neuznaný gól. Niet sa mu čo čudovať.
     
    64
    Posledné striedanie Bosny, odchádza nevýrazný Medunjanin, nahrádza ho Susič.
     
    65
    Prvé striedanie na strane Nigérie, rýchlik Musa dole, Ameobi hore.
     
    66
    Opäť ďalšia šanca na ktorej konci bol Emenike. Paľba na Begoviča bola úspešná, rohový kop bol vybojovaný. Čo však z toho, keď nepriniesol žiadnu zápletku.
     
    67
    Šanca pre Bosnu, keby Ibiševič prestrčil loptu na Džeka. Žraločie pudy však existujú, Vedad chcel celú tú ťarchu vziať na seba, tak to aj dopadlo. Opäť len premárnená šanca.
     
    68
    Babatunde ostáva ležať na zemi bez povšimnutia rozhodcu. Na druhej strane ihriska faul na Bosnu – nasleduje štandardka.
     
    69
    Pekná lopta od Misimoviča na zadnú žrď. Škoda, že bola lopta až príliš dlhá, ani na jednu hlavu hráčov Bosny sa nedostala.
     
    70
    Misimovič sa nepresadil cez Onaziho, ďalšia zbytočná strata lopty. Vyzerá to tak, ako keby dochádzali Bosniakom sily. Naopak, rýchlonohí Nigérijčania s prehľadom kontrolujú celý zápas.
     
    71
    Center, ktorý mieril na Džeka z ľavej strany sa konečne naňho aj dostal. Bohužiaľ pre Bosnu, lopta smerovala len na Emyeamu.
     
    72
    Ofenzívna snaha Bosny a veľa nepresností. Babatunde bude musieť striedať, vyzerá to s ním zle. Po ošetrení pokračujeme. Nosidlá sú už na trávniku.
     
    74
    Ďalší pokus v podaní Bosny, tentoraz v podaní Susiča, jeho snaha vyústila až k zisku rohového kopu. Po jeho zahratí sa za hlavu chytá Ibiševič, ktorý mal asi najväčšiu šancu druhého polčasu, jeho hlavička však mierila nad!
     
    75
    Zraneného Babatundeho mení Uzeonyi.
     
    76
    Mujdžov pekný center do pokutového územia, naskakoval tam Salihovič. Škoda pre Bosnu, že v mieste, kde bola lopta umiestnená, stál Enyeama.
     
    77
    Opäť ďalšia nevárazná strela v podaní bielych, tentoraz od hráča s číslom 8 Pjaniča, ktorý je dnes poriadne aktívny.
     
    78
    Šunjič nestíhal, zatiahol za ručnú, veľkorysý rozhodca nevyťahuje kartu, bude však z toho priamy kop.
     
    79
    Ejike Uzoenyi bol tým hráčom, ktorý sa napokon rozhodol k exekúcii štandardky – len vysoko nad.
     
    Sledovanie futbalu pri ceste Belo Horizonte – Rio.

     
    80
    Vyzerá to tak, že už Nigérijčania začínajú zdržovať hru. Sám som zvedavý, koľko rozhodca nadstaví. Bosne už veľa času a ani síl neostáva. Nepomohli ani striedania.Naopak, napríklad aj taký Bešič sa previnil faulom. Oshaniwa sa s radosťou hodil o zem a chvíľu si na zemi aj s radosťou poleží.
     
    81
    Perfektná tvrdá strela spoza šestnástky v podaní Onaziho! Tento hráč dnes možno chce až príliš. Je to jeho minimálne tretia strela! Dobrý pokus.
     
    82
    Žltu kartu dostáva za nepríjemný zákrok John Obi Mikel.
     
    83
    Begovič sa poriadne natiahol pri strele od Emenikeho. Vyzeralo to, že by to mohlo padnúť aj do brány, no bol to len očný klam.
     
    84
    Emenike si sadol na trávnik, akosi sa mu už asi nechce. Zdržiava čo to dá, Bosiaci sa právom hnevajú.
     
    85
    Susičova prudká strela z ľavej strany. Ani Džeko, ani Ibiševič sa k odrazenej lopte nedostali, škoda pre hráčov v bielom.
     
    86
    Hra bez náboja, niekoľkí hráči už krútia hlavou. Debutanti na MS zrejme svoju púť ukončia už po základnej skupine.
     
    87
    Emenike je opäť na trávniku, je to taký nigérijský Drogba. Priamy kop pre Nigériu.
     
    88
    Center Obiho Mikela odhlavičkoval Mujdža. Nigéria však drží loptu veľmi ďaleko od svojej brány. Bosna už nemá potrebný elán na vyrovnanie.
     
    89
    Pekný center od Susiča, ktorý smeroval do pokutového územia, nanešťastie pre Bosnu nikoho nenašiel. Následný pokus Mujdžu sa neujal, nakoľko hráč Bosny vôbec netrafil loptu. Škoda toho.
     
    90
    Bosna sa ešte silou mocou snaží. Dokonca sa jej podarilo vybojovať aj rohový kop. Pekne zavesený Edin Džeko však poslal po centri do vápna loptu len na Enyeamu. Jedna z posledných šancí.
     
    Hlavička Džeka

     
    90+1
    Nadstavujú sa ešte 3 minúty. Bosna si nevie dať rady, Nigéria sa už nikam neponáhľa. Zdá sa, že sa zápas už iba dohráva. Žiadny tlak, nič.
     
    90+3
    Tak toto nie je možné! Šťastie pri Bosne dneska nestálo! Najskôr neuznaný regulérny gól a v poslednej minúte žrď po perfektnej šanci od Edina Džeka! Toto mal tento Bosniansky kanonier premeniť.
     
    Ďalšia šanca Džeka

     
    Koniec zápasu.
     
    Šťastie a na druhej strane obrovská smola. Aj takto by sa dal charakterizovať dnešný duel medzi Nigériou a Bosnou a Hercegovinou. Neuznaný gól, následne inkasovanie v podaní Odemwingieho, snaha v druhom polčase o gól a nakoniec čerešnička na torte v 93. minúte v podaní Džeka – žrď! Bosna si pochovala šance na postup, môže za to poďakovať svojej obrane, ktorá ju dneska nepodržala. Nigéria na tomto Mundiale ešte ani raz neinkasovala. Na svojom konte majú Super Orli 4 body, kým Bosna 0. Argentína kraľuje skupine F so 6 bodmi, kým tretí Irán má na svojom konte po bezgólovej remíze s Nigériou a dnešnou prehrou s Argentínou 0:1 len jeden bod. Posledné zápasy tejto skupiny sa odohrajú v stredu 25. júna.
     
    Držanie lopty: 45 % : 55 %.
    Strely na bránu: 10:7.
    Strely mimo: 10:11.
    Rohy: 4:4.
    Fauly: 9:7.
     
    Ďakujem za pozornosť, prajem príjemnú dobrú noc. (02:00:26)

    Jakub Mitter

    Góly: 29. Odemwingie

    Karty:   82. Mikel (NIG) – 6. Medunjanin (BOS)


    Nigéria: Enyeama (C) – Ambrose, Yobo, Oshaniwa, Omeruo – Musa, Onazi, Mikel, Babatunde – Odemwingie, Emenike.
    Náhradníci: Ejide, Agbim – Egwuekwe, Odunlami, Oboabona, Uzoenyi, Gabriel, Azeez, Moses, Nwofor, Uchebo, Sh. Ameobi.

    Bosna a Hercegovina: Begović – Mujdža, Šunjić, Spahić (C), Medunjanin – Pjanić, Bešić – Hajrović, Misimović, Lulić – Džeko.
    Náhradníci: Avdukić, Fejzić – Vršajević, Bičakčić, Kolašinac, Vranješ, Sušić, Ibričić, Višća, Hadžić, Salihović, Ibišević.

    Rozhodca: Peter O'Leary – Ian-Hendrik Hintz, Mark Rule (všetci NZL)