Kladno – Vlašim 5:3 (kon.) | Ústí n/L – Letohrad 5:3 (kon.) | Třinec – Karviná 5:4 (kon.)
Most – Pardubice 4:3 (kon.)
koniec
HBC Kladno
5:3 (2:2, 0:0, 3:1)
HBT Vlašim
cz Sobota 17.05.2014, 11:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK extraliga (CZ)
     
    41:49
    Střeska (VLA) dostává menší trest za faul loktem. Tenhle moment Vlašimi určitě nepřispěje.
     
    41:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je zřejmě rozhodnuto. Kladno podniklo další úspěšný útok, po němž se DANIEL NOSEK objevil sám u pravé tyčky a dorazil do prázdné brány střelu od Kudely. Vlašim bránila zkrátka nedůrazně. Asistence: Jan Příhoda, David Šrámek.
     
    40:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MICHAL DĚDIČ se může stát hrdinou tohoto utkání. S ničím se prostě nemazal, a jakmile se dostal ke střelbě, vypálil svou klasickou dělovku. A propálil Šindeláře, který zkrátka nestačil zareagovat, byť to byl pokus vyslaný z velké dálky. Asistence: Martin Špaček, Tomáš Kudela.
     
    38:42
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Tak se to hostům přece jenom podařilo. Kladenským se nevyplatila až příliš pasivní hra. TOMÁŠ WRÖBEL se dostal do skvělé střelecké pozice na levém kruhu, odkud nezaváhal a prostřelil Jirotku. Asistence: Jan Nýdl.
     
    34:20
    Hnízdil (KLA) nechal hokejku pod nohama soupeře. A rozhodčí tento přestupek viděli. Odchází na trestnou lavici na 2 minuty za podražení.
     
    33:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Štěpáník to udělal bravurně. V rohu hřiště si čistě odstrčil soupeře, poté vyjel za bránu, našel následně v mezikruží úplně volného DANIELA HNÍZDILA, který zamířil přesně do horního růžku. Asistence: Radim Štěpáník.
     
    30:27
    Střeska (VLA) se dopustil držení, dostává hned zkraje třetího dějství menští trest za držení.
     
    29:14
    Kohout byl ve stoprocentní pozici na pravé straně! Jene z blízkosti napálil jen beton Šindeláře. Ani Čermákovi se následně nadvakrát nepodařilo dostat míček za jeho záda. Horké chvíle pro hostující Vlašim!
     
    25:41
    Sekání se dopustil Herwig (VLA) a také on je vyloučený na dvě minuty. Tresty nám na obou stranách přibývají.
     
    23:13
    Další vyloučení kladenských hráčů. Šícha (KLA) se dopustil napadení. Tenhle zákrok vyovolal jak mezi hráči, tak mezi fanoušky velké emoce.
     
    21:17
    Pospíšil mohl skórovat v oslabení! Přebral míček na červené čáře, poté se dosal do mezikruží, odkud zamířil těsně nad Šindelářovu svatyni.
     
    20:32
    Průcha projel podél levé strany až před Jirotku! Mířil nad jeho lapačku, avšak mezi tři tyče nakonec úplně sám nakonec nezamířil.
     
    19:54
    Třetí vyloučení na straně ALPIQu. Čermák (KLA) se dopustil nebezpečné hry vysokou holí. Odesedí si minimálně dvě minuty.
     
    19:46
    Čermák si nejprve poradil s Průchou, jenže pak se hostující útočník najednou objevil před Jirotkou. Naštěstí pro Kladno míček netrefil.
     
    17:02
    Jirotka (KLA) vyhodil míček z vlastního pásma a dostává 2 minuty za zdržování hry. Trest odesedí Štěpáník. Velká možnost pro Vlašim!
     
    16:21
    Příhoda (KLA) de dopustil krosčeku a obdržel menší trest. Tady nebylo o čem, tohle byl jasný faul.
     
    13:56
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově vyrovnávají. V útočném pásmu se prosadil TOMÁŠ HORÁK prakticky ihned po buly, a pokazil tak radost dnes bouřlivému kladenskému publiku. Asistence: Tomáš Wröbel.
     
    13:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Šindelář měl zakrytý výhled, pravděpodobně toho moc neviděl, když RADEK SOUKUP od červené čáry tvrdě vypálil. Míček propadl hradbou hráčů až do sítě. Kladno dokonalo zasloužený obrat. Asistence: Radim Štěpáník.
     
    12:49
    Obrovská možnost pro Vlašim! Herwig se dostal k odraženému míčku a mohl zamířit do odkryté svatyně. Jenže špička betonu Jirotky mu v tom zamezila.
     
    12:28
    Kohout se dokázal odpoutat z rohu hřiště, protože jeden ze soupeřů ztratil hokejku. Dostal se na pravý kruh, odkud zamířil do Šindelářovy výstroje.
     
    09:53
    Teď to bylo překombinované ze strany ALPIQu. Martykán přihrál do středu na Soukupa, ten už měl ovšem střílet místo, aby hledal ještě Kohouta u tyčky.
     
    08:21
    Špaček předal míček na Štěpáníka, ten se elegantně obtočil kolem svého obránce, beton Šindeláře proti jeho střele ale zasáhl nakonec včas.
     
    06:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Teď už to MICHALOVI DĚDIČOVI vyšlo. Dostal přihrávku od Hnízdila a poté z pravého kruhu propálil vše, co mu stálo v cestě. Na tuhle bombu neměl Šindelář nárok. Máme vyrovnáno! Asistence: Daniel Hnízdil, Tomáš Kudela.
     
    05:42
    Máme tu první vyloučení utkání. Faulu loktem se dopustil u červené čáry Dušek (VLA).
     
    00:56
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Tak to je velká rána pro domácí hned zkraje tohoto střetnutí. JAN STŘECHA překvapil gólmana Jirotku, z pravé strany z těžkého úhlu vypálil po zemi a míček skončil k překvapení všech v bráně. Kladenský gólman nešel ani do rozkleku. Asistence: Martin Konečný.
     
    00:26
    Wröbel narazil do gólmana Jirotky! A to dost tvrdě. Dědič s Hnízdilem si to s hostujícím forvardem ihned šli vyřídit. Vypadá to už od úvodních sekund, že to bude dost ostré.

    Patrik Sandev

    Góly a asistencie: 7. Dědič (Hnízdil, Kudela), 14. Soukup (Štěpáník), 34. Hnízdil (Štěpáník), 41. Dědič (Špaček, Kudela), 42. Nosek (Příhoda, Šrámek) – 1. Střecha (Konečný), 14. Horák (Wrobel), 39. Wröbel (Nýdl)


    HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Dědič, Kudela, Soukup, Pospíšil, Čermák, Šícha, Nedvěd, Jelínek – Štěpáník, Hnízdil, Špaček, Šrámek, Nosek, Příhoda, Pražák, Kohout, Martykán, Vondrák
    HBT Vlašim: F. Šindelář (Straka) – Blažek, Čičatka, Špale, Nýdl, Střeska, Gäbtner – Konečný, Burda, Průcha, Střecha, Bartejs, Horák, Dušek, Topolánek, Herwig, Slanina, Wröbel, Juráček, J. Šindelář

    Rozhodca: Horáček, Vokurka

    Diváci: 164